14 Haziran 2024 Cuma



11:49   “AKDENIZ’DE ASFALT SORUNU YAŞAYAN TEK MAHALLEMIZ KALMAYACAK”   11:48   TOROSLAR, KURBAN BAYRAMı’NA HAZıR   11:46   MERSIN’DE ÖĞRENCILER KARNE HEYECANı YAŞADı   11:38   ÇOCUK BEZI YÜKLÜ TıR DEVRILDI   10:42   BAŞKAN ÖZYIĞIT, FIKIR OTOBÜSÜ YARıŞMASı’NıN JÜRI ÜYELIĞINI YAPTı   10:41   YIYECEKLERIN BEYINDE OLUŞTURDUĞU TEPKIYI ARAŞTıRıYOR   10:39   ÇALıŞTAYDA, 5 YıLLıK STRATEJIK PLAN ÇALıŞMALARıNıN YOL HARITASı BELIRLENDI   10:37   EMEKLI EVI ÜYELERI ‘MERSIN’DE YAZ NAĞMELERI’ KONSERIYLE GÖNÜLLERI FETHETTI   10:35   BAŞKAN TUNCER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   10:34   İNTÖRN DOKTORU VURAN SANıĞıN YARGıLANMASıNA DEVAM EDILDI   10:33   KAZA ANı GÜVENLIK KAMERASıNA YANSıDı   10:15   MERSIN’DE ’BÜYÜK FILISTIN MITINGI’ DÜZENLENDI   10:13    “HABERDEN TASARRUF OLMAZ”   10:10   CIRCULAR’ıN 5.’SI TOPRAK TEMASıYLA SANATSEVERLER ILE BULUŞTU   10:08   MESKİ, MERSIN’DE ADıM ATıLMADıK MAHALLE BıRAKMıYOR   10:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ‘ÇOCUK ÇALıŞTAYı’Nı GERÇEKLEŞTIRDI   10:03   MUT’TA ORMANLıK ALANDA ÇıKAN YANGıN KONTROL ALTıNA ALıNDı   17:00   MERSIN MARINA’DAN “YAZA MERHABA” KOKTEYLI   15:56   HATAY’DA KÖY OKULUNA KÜTÜPHANE KAZANDıRDıLAR   10:41   GÜBRE KAPLAMA VE KATKı MADDELERINDE YERLI ÜRÜN ARAYıŞı  
 
 
 
 
MERSİN’DE DOLANDIRICILARA OPERASYON: 6 TUTUKLAMA
   

Mersin’de organize bir şekilde vatandaşları dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 10 şüpheliden 6’sı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Tarih : 12 Eylül 2023 Salı 13:40

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, ekipler internet üzerinden alım/satım yapan ilan sitelerinde bulan gerçek kişilere ait otomobil, elektrikli motosiklet, klima ve oto yedek parça gibi ilanların kopyalandığı, ilgi çekmek ve scezbedici olması için daha düşük bedeller ile klonlanmış sahte ilan sitelerinde yayınladığı ve ilanda belirtilen malzemeyi almak isteyen vatandaşlardan kaparo ve ürün bedeli adı altında para alınarak, vatandaşların dolandırıldığını tespit etti. Bunun üzerine çalışmalarını derinleştiren ekipler, dolandırıcılık olayını şahısların planlı ve organize bir şekilde yaptığını belirledi. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde tespit edilen 10 şahsı yakalamak için eş zamanlı operasyon gerçekleştiren ekipler, bütün şüphelileri gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramalarda dolandırıcılık olayında kullanılan 9 cep telefonu, 8 sim kart, 1 hard disk, 13 banka kartı ve suçtan elde edilen 5 bin 800 lira paraya el konuldu. Yakalanan şüphelilerin yakın zamanda 43 vatandaşı dolandırarak yüksek meblağlarda haksız kazanç elde ettikleri de tespit edildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan 6'sı tutuklanırken, 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, dolandırıcı, jandarmaekibi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA