24 Mayıs 2024 Cuma



11:51   TARSUS BELEDIYESI ILE KENDI IŞLERINI KURDULAR   11:47   KAMYON ÖĞRENCI SERVISINE ÇARPTı, O ANLAR KAMERADA   11:25   DEV PROJEDE 16 TÜNEL, 8’ER VIYADÜK VE KÖPRÜ HIZMETE GIRDI   11:23   AKDENIZ ZABıTASı ZINCIR MARKETLERI DENETLEDI   10:36   "DIJITALLEŞME HAYATTA KALABILME KONUSUDUR”    10:35   CHP MERSIN İL BAŞKANLıĞı’NDAN ‘BÜYÜK EMEKLI MITINGI’ ÇAĞRıSı   10:34   KADıNLAR BÜYÜKŞEHIR’IN DESTEĞINI HER ALANDA HISSEDIYOR   10:32   BÜYÜKŞEHIR’DEN HEM REHBERLIK HEM DE PSIKOLOJIK DESTEK HIZMETI   10:31   AKDENIZ BELEDIYESI ETÜT MERKEZINDE YıLSONU ETKINLIĞI   10:30   MEZITLI’DE PATILI DOSTLAR IÇIN FARKıNDALıK TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTI   10:28   GEÇMIŞIN IZLERI TARSUS KÜLTÜR EVI’NDE HAYAT BULUYOR   10:27   TARSUS’TA YANAN TıRDA YÜKLÜ 7 SıFıR ARAÇ YANDı   10:25   KıZ ISTEME DÖNÜŞÜ FECI KAZA: 14 YARALı   10:24   MERSIN’DE SON ZAMANLARDA TAKSICILERE YÖNELIK SALDıRıLAR PROTESTO EDILDI   10:21   BÜYÜKŞEHIR’IN SPORBÜS’Ü ÇOCUKLAR IÇIN YOLLARDA   14:34   AKDENIZ’IN IHRACAT ŞAMPIYONLARı ÖDÜLLENDIRILDI   14:33   MERSIN’DE TURIZM GELIŞECEK   14:32   MTSO, ÜYELERINI GELECEĞE HAZıRLıYOR   14:31   BAHÇELER VE UMUT SOKAK YENILENDI   14:30   BÜYÜKŞEHIR’IN TARıMSAL DESTEKLERI SÜRÜYOR  
 
 
 
 
KAZADA HAYATINI KAYBEDEN HEMŞİRE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
   

 Mersin Erdemli Devlet Hastanesi hemşirelerinden Zülfiye Çetin’i son yolculuğuna mesai arkadaşları dualar ve gözyaşlarıyla uğurladı

 

Tarih : 16 Ağustos 2023 Çarşamba 17:30

Kazada hayatını kaybeden Mersin Erdemli Devlet Hastanesi hemşirelerinden Zülfiye Çetin'i son yolculuğuna mesai arkadaşları dualar ve gözyaşlarıyla uğurladı.

Van’ın Gevaş ilçesinde minibüsün kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişiden biri olan Erdemli Devlet Hastanesi hemşirelerinden Zülfiye Çetin için hastane önünde tören düzenlendi. Kur'an tilavetinin ardından merhume için dua edilip, mesai arkadaşlarından helallik alındı.

Mesai arkadaşları yaptıkları konuşmalarda Çetin'in yardımsever ve çalışkan bir insan olduğuna değindi.

Hastane Başhekimi Mehmet Deliktaş ise konuşmasında, "Kıymetli çalışma arkadaşımızı ebedi istirahatgahına uğurluyoruz. Her ölüm büyük bir acı, büyük bir kayıptır. Ama bazı vefatlarda acı, hüzün, ıstırap birlikte gelir. Rabbim cennetiyle müjdelediği kullarından eylesin. Güleryüzlü, çalışma azmi ve dürüstlüğü ile izler bırakmıştır. Merhumenin geride kalan çocukları bizlerin çocuklarıdır. Erdemli Devlet Hastanesi olarak bundan sonraki yaşantılarında her daim yanlarında olacağız" dedi.

3 çocuk annesi Çetin'in cenazesi Alata Asri Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ve dualarla defnedildi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, van, kaza, hemşire, erdemlidevlethastanesi, zülfiyeçetin, erdemli

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA