15 Haziran 2025 Pazar



01:33   MERSİN EKONOMİ ZİRVESİ İHALESİNDE “ADRESE TESLİM” İDDİASI   17:27   MSK’DA YENI HEDEF AVRUPA KUPASı!   17:26   MERSIN’DE BAYRAM SEFERBERLIĞI: HER ŞEY HAZıR!   17:23    ANAMUR’DA MEMURA TAM TAZMINAT DÖNEMI BAŞLADı   17:21   TEKSTIL SEKTÖRÜNDEKI KRIZ TBMM GÜNDEMINDE   17:19   BAŞKAN YıLDıZ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   17:17   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘KURBAN BAYRAMı’ MESAJı   17:15   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’TEN BAYRAM MESAJı   17:14   AKDENIZ’DE YERLI BUĞDAY HASADı BAŞLADı   17:12   MERSIN’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR, TATIL KEYFI BAŞLıYOR!   17:08   STRES YÖNETILEBILIR: UZMANDAN HAYAT DENGELEYEN TAVSIYELER   17:05   KURBAN KESIMI KESINLIKLE ÇOCUKLARA IZLETILMEMELI   16:43   BAYRAM SOFRALARıNDA KALP SAĞLıĞıNA DIKKAT   16:41   AÇıKTA SATıLAN YIYECEKLERE DIKKAT!   16:39   MERSIN’IN ENERJI ALTYAPıSı GÜÇLENIYOR   16:38   ZIRAI DONUN YARALARı KOLAY SARıLMAYACAK   16:23   MUT’TA MOTOSIKLET KAZASı: SÜRÜCÜ YARALı   16:22   KADıN KıLıĞıNA GIRIP CINAYET İŞLEDI: VURULMA ANı KAMERADA   16:20   MERSIN’DE DEHŞET ANLARı: ARAÇLARıNı İNSANLARıN ÜZERINE SÜRDÜLER   16:18   ACı HIKÂYE TEKRARLANDı: ANNE VE OĞLU EVDE YARALı BULUNDU  
 
 
 
 
KAYYUM, RANTA DUR DEDİ!
   

2024 Yerel Seçimleri sonrası Akdeniz Belediyesi’ni kazanan ve geçtiğimiz ay terörle iltisaklı olduğu gerekçesiyle kayyum atanan DEM Parti yönetiminin usulsüzlükleri gün yüzüne çıkmaya başladı. Akdeniz Belediye Başkan Vekili Zeyit Şener, DEM yönetimi döneminde yaşanan ranta ve usulsüzlüklere son verdiklerini belirtti. Ayrıca, belediyeye ait lojmanın dönemin belediye koordinatörü tarafından kiraya verilerek haksız kazanç sağlandığı, tutanaklarla belgelendi.

 

Tarih : 15 Şubat 2025 Cumartesi 15:04

13 Ocak 2025 tarihinde, terörle iltisaklı oldukları gerekçesiyle DEM Parti Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, Eş Başkan Nuriye Aslan ve Meclis üyeleri tutuklandı. İçişleri Bakanlığı tarafından Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, kayyum olarak belediyeye atandı. Göreve gelmesinin hemen ardından, Kaymakam Şener belediye yetkililerine DEM Parti döneminde yapılan usulsüzlüklerin ve rantın ortaya çıkarılmasını talimat verdiği kamuoyunda konuşulurken, geçen bir aylık süre içerisinde belediyede yapılan incelemelerde DEM Parti yönetimi tarafından gerçekleştirilen usulsüzlükler tek tek ortaya çıkmaya başladı.

DEM'Lİ KOORDİNATÖR BELEDİYE LOJMANINI KİRAYA VERMİŞ

Hoşyar Sarıyıldız ve Eş Başkan Nuriye Aslan tarafından göreve gelir gelmez Belediye Koordinatörü olarak atanan kişinin, Huzurkent'te belediyeye ait lojmanı usulsüz olarak kiraya verdiği ve karşılığında maddi gelir elde ettiği ortaya çıktı. Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan inceleme neticesinde olayın doğruluğu tespit edilirken, konuyla ilgili belediye ekipleri tarafından tutanak tutulduğu ve soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Akdeniz Belediye Başkan Vekili Zeyit Şener'in talimatı ile yapılan incelemelerde DEM Parti döneminde daha birçok usulsüzlük ve rant olduğunun da tespit edildiği öğrenildi.

Paylaş :
 
Etiketler :  dem parti, hoşyar sarıyıldız, nuriye aslan, zeyit şener

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA