18 Mayıs 2024 Cumartesi



15:27   BAŞKAN SEÇER, AKÜLÜ SANDALYE DAĞıTıM TÖRENI’NE KATıLDı   15:22   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’TEN 19 MAYıS MESAJı   14:29   MERSIN’DE YÜRÜYÜŞ VE GÖSTERILERE GEÇICI YASAK   12:11   MERSIN’DE KONAKLAMA TESISLERI DENETLENDI   12:10   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘19 MAYıS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı’ MESAJı   12:09   BAŞKAN YıLDıZ, ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERINI SEVINDIRDI   10:35   BÜYÜKŞEHIR HAYATıN HER ALANıNDA ENGELLI BIREYLERIN YANıNDA   10:33   "ÇOK CIDDI BIR BORÇ YÜKÜYLE KARŞı KARŞıYAYıZ"   10:31   19 MAYıS RUHU TÜM MERSIN’I SARDı   10:28   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN DOĞA TUTKUNLARıNA MÜJDE   10:27   MERSIN’DE ARANAN ŞAHıSLARA OPERASYON: 95 GÖZALTı   10:26   YENIŞEHIR BELEDIYESI 19 MAYıS AYAK TENISI TURNUVASı BAŞLADı   15:06   TRAKTÖR ILE ILAÇ TANKıNıN ARASıNDAKI ŞAFTA KıYAFETLERI DOLANAN KıZ FECI ŞEKILDE CAN VERDI   12:01   HAZıR GIYIM SEKTÖRÜ KRIZDEN ÇıKıŞ IÇIN AFRIKA’DA YATıRıM ARAYıŞıNDA   12:00   SILIFKE’DE SATıLAN İRAN VE ANTALYA KARPUZUNA RUS VATANDAŞLAR BÜYÜK ILGI GÖSTERIYOR   11:59   SILIFKELI ÖĞRENCILER, ETWINNING PROJE GÜNÜ SERGISINDE BÜYÜK BAŞARı ELDE ETTI   11:57   “TÜRKIYE’DE SAYGıN BIR ITFAIYE TEŞKILATıYıZ”   11:54   “ERDOĞAN’ıN OY TEHDIDI YASAL DÜZENLEME OLDU”   11:52   “OKUMA YAZMA BILMEYEN KADıN KALMASıN”   11:50   TARSUS BELEDIYESI’NDEN TARıMA IVME KAZANDıRACAK HAMLE  
 
 
 
 
“Toroslar’da sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız”
   

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Toroslar’ı birlik ve beraberlik içerisinde, el ele, gönül gönüle hep birlikte yöneteceğiz. Toroslar’da sıkmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız” dedi.

 

Tarih : 15 Şubat 2024 Perşembe 11:40

Toroslar Belediye Başkan Adayı Öz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine aralıksız olarak devam ediyor. Ziyaret ettiği her yerde çiçeklerle ve büyük sevgi ile karşılanan Öz, son olarak TORTEK Kurs Merkezini ziyaret etti. Önceki dönem Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız’ın da eşlik ettiği ziyarette kurs merkezinde eğitim gören kursiyer kadınlarla bir araya geldi.

 

“DERSİMİZE İYİ ÇALIŞTIK”

Öz, burada yaptığı konuşmada, “Toroslar’da hizmet ateşimizi daha güçlü bir şekilde dalgalandırmamız için kadınların desteğine ihtiyacımız var. AK Parti ve MHP teşkilatlarının kadın kollarıyla birlikte durmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kadın kolları üyesi kadınlarla birlikte Toroslar’da sıkmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Toroslar’da şimdiye kadarki en yüksek oyu alarak hazırladığımız projelerimizi hayata geçireceğiz. Dersimize iyi çalıştık, kararlıyız. Toroslar’ı değiştireceğiz, geliştireceğiz, güzelleştireceğiz” dedi.

 

ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Daha sonra Akbelen Mahallesinde esnaf ziyaretleri yapan Öz, vatandaşlarla da sohbet etti. Öz’e sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar, “Toroslar halkı olarak içimizden birinin çıkmasını bekliyorduk. Ali Öz bizden birisi. Kendisini sonuna kadar destekliyoruz ve inşallah 31 Mart seçimlerinde Toroslarımızı başkanımıza kazandıracağız” mesajı verdiler.

 

TALEPLERİ TEK TEK NOT ALDI

Esnafın ve bölge halkının taleplerini de dinleyerek tek tek not alan Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz, “Vatandaşlarımızın bir sorunu veya derdi varsa bunları çözmek için elimden geleni yapacağım. İnşallah seçimleri kazandıktan sonra da odamın kapısı sürekli açık olacak. Bu kardeşinizi istediğiniz zaman ziyarete gelerek bir derdiniz var ise gönül rahatlığıyla dile getirebilirsiniz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

 

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA