30 Mayıs 2024 Perşembe



11:43   ATHİB BAŞKANı DOĞAN, AKİB’IN YENI KOORDINATÖR BAŞKANı OLDU   11:42   “PAMUKLUK BARAJı İSALE HATTı PROJESI 2026 YıLıNDA TAMAMLANACAK”   11:39   İSKENDERUN TSO’DAN TARSUS TSO’YA ZIYARET   11:37   MEZOPOTAMYA’DA MERSIN RÜZGARı ESTI   11:34   “NEFES ALAN BIR TOROSLAR HEDEFINDEYIZ”   11:33   AMATÖR BALıKÇı, ZıPKıNLA YAKLAŞıK 6 KILOLUK BALON BALıĞı AVLADı   11:31   MERSIN’DE SANAT HER ILÇEYE ULAŞıYOR   11:29   YENIŞEHIR BELEDIYESININ IŞ BIRLIĞI IÇERISINDE OLDUĞU PROJEYE TÜBİTAK’TAN DESTEK   11:27   MERSIN’DE DEAŞ OPERASYONU: 6 TUTUKLAMA   11:25   MERSIN’DE REKOR YAKALAMALARA IMZA ATıLDı   11:22   37 VE 17 YıL HAPIS CEZASı OLAN 2 ŞAHıS YAKALANDı   11:21   MERSIN’DE ÖĞRENCILERE ’SIBER FARKıNDALıK’ EĞITIMI   11:20   MERSIN’DEKI FECI KAZADA OTOBÜS ŞOFÖRÜ TUTUKLANDı   10:59   TOPU ATAN GETIRIR!   10:57    “HER ŞEY PARAYLA ÖLÇÜLMÜYOR”   11:03   MERSIN’DE 10 TON KAÇAK TÜTÜN ELE GEÇIRILDI   11:00   HATAYSPOR - Ç. RIZESPOR MAÇıNıN ARDıNDAN   10:59   "BU GALIBIYET HATAYLı HEMŞERILERIME ARMAĞAN OLSUN"   10:57   HATAY LIGDE KALDı   14:41   MOTOSIKLETLI TRAFIK POLIS TIMLERI SERTIFIKALARıNı ALDı  
 
 
 
 
CHP’Lİ EMRE YILMAZ DOĞDUĞU TOPRAKLARI GEZDİ
   

CHP Parti Meclis Üyesi ve  Mersin Milletvekili adayı Emre Yılmaz seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yılmaz, Milletvekili Ali Mahir Başarır ile birlikte Adanalıoğlu ve Kazanlı mahallerini gezerek yurttaşlarla buluştu.

 

Tarih : 20 Nisan 2023 Perşembe 11:40

Yurttaşların yoğun ilgisi ile karşılanan CHP Milletvekili Emre Yılmaz, 14 Mayıs’ta, Hak , Hukuk, Adalet sloganı ile başladıkları iktidar yürüyüşünün sandıkta mutlu sona ulaşacağını söyledi.  Yılmaz, “Ağır ekonomik koşullar altında ezilen, insanca yaşam hakları elinden alınan, siftah yapmadan tezgahını kapatan, ağır vergi yükü altında kalan yurttaşlarımız 15 Mayıs sabahı yepyeni bir güne uyanacak. Bu mücadele içerisinde olmak, bu tarihi sorumluluğu üstlenmek için adım adım kentimizi gezeceğiz. Bizim çitçilerimizin, esnaflarımızın, işçilerimizin, gençlerimizin aralarına karışacak kadar başımız dik, alnımız açık. Biz bir söz verdik bu ülkeye, bu kente. Bu sözü yerine getirmek için, toplumda yaşanan her sınıf için, ortak mutabakat metnine attığımız imzanın arkasında duracağız.  Tek adam rejimi ile yönetilen bir ülkede elimizden alınan özgürlüğümüz için mücadele edeceğiz. Siyasi baskılarla tahakküm altına alınan kurumları fabrika ayarlarına döndürmek için mücadele edeceğiz. Cumhuriyetin kurucu partisi olarak unutturulmaya çalışılan ilkelerimizi ve temel prensiplerimizi topluma yeniden hatırlatacağız. Millet ittifakı olarak sadece seçime değil, ülkenin huzur ve refahını tesis edecek bir yönetim anlayışını getirmeye de hazırız.” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında doğduğu mahalle ile adeta bütünleşen CHP’li Emre Yılmaz’a özellikle çocukların ilgisi büyüktü. Yılmaz bir ara çocuklarla langırt oynayarak keyifli dakikalar geçirdi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, chp, mersinmilletvekiliadayı, emreyılmaz, alimahirbaşarır

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA