8 Mayıs 2026 Cuma



14:26   BAŞKAN SEÇER, ‘BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARI BALIKESİR BULUŞMASI’NA KATILDI   13:46   MERSİN’DE YANGIN RİSKİNİ AZALTMAYA YÖNELİK ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR   12:47   16 YAŞINDAKİ HİRANUR’UN ÖLDÜRÜLMESİ DAVASINDA SANIĞA MÜEBBET   12:33   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN DÜZENLEDİĞİ ‘5. ULUSLARARASI KİLİKYA ULTRA MARATONU’ İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI    11:48   MEZİTLİ’DE PARKLAR YENİLENİYOR   11:45   TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA KATILACAK OLAN U-15 FUTBOL TAKIMI KAYMAKAM ŞENER’İ ZİYARET ETTİ   11:41   MERSİN’DE MİT DESTEKLİ OPERASYONDA DEAŞ ŞÜPHELİSİ YAKALANDI   10:23   BAŞKAN VAHAP SEÇER: "BELEDİYELER ARASI TECRÜBE PAYLAŞIMI ÖNEMLİ"   10:17   KAMERA ŞÜPHELİNİN FOTOĞRAFINI ÇEKTİ: ARILIĞA GİREN ŞAHIS, KAMERAYA ZARAR VERDİ   10:13   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ‘GARAJ MERSİN’ VE ‘KAMPÜS MERSİN’ PROJESİ KAPILARINI AÇIYOR   10:09   BÜYÜKŞEHİR’İN ÜCRETSİZ KURSLARI VATANDAŞLARA YENİ KAPILAR AÇIYOR   10:05   AKDENIZ’DE ANNELER GÜNÜ KERMESI’NE YOĞUN İLGI   16:57   AKDENİZ BELEDİYE SPOR’DAN FARKLI GALİBİYET, PLAY-OUT BİLETİ GELDİ   16:53   MİNİK ELLER ANNELERİ İÇİN ÇÖMLEĞE ŞEKİL VERDİ   16:40   MERSİN’DE YOĞURT VE ÇİLEK İKRAMLI TRAFİK UYGULAMASI   13:24   BOZYAZI’DA MİNİKLERE TRAFİK HAFTASI EĞİTİMİ   12:59   VATANDAŞLARIN IBAN’LARIYLA YASA DIŞI BAHİS PARASI TRANSFERİ YAPAN ÖRGÜTE OPERASYON   12:55   MTSO BAŞKANI ÇAKIR: "GİRİŞİMCİLERLE YATIRIMCILARI BULUŞTURACAĞIZ"   12:52   BÜYÜKŞEHİR’İN BİRÇOK LEZZET KARAVANI ÖZGECAN ASLAN BARIŞ MEYDANI’NDA BİR ARAYA GELDİ   17:41   TOROSLAR BELEDİYESİNİN 2025 MALİ YILI KESİN HESABI KABUL EDİLDİ  
 
     
 
Topu atan getirir!
   

 

Tarih : 28 Mayıs 2024 Salı 10:59

Mersin'in Aydıncık ilçesinde denize sıfır rakımda bir tepeye kurulan şehri ve Toros dağlarını gören halı saha görüntüsü ile dikkat çekiyor. Süper lig takımlarında bile böyle manzaralı bir saha olmadığını belirten gençler, bazen kendi aralarında 'topu atan getirir' esprisi yaptıklarını ancak üst kısmında file olması nedeniyle böyle bir riskin olmadığını kaydetti.

Türkiye'nin önemli üretim ve turizm merkezlerinden Mersin'de kurumlar aracılığıyla da spor alanında bir çok yatırım yapılıyor. Özellikle gençlerin tercih ettiği futbol sahaları ise bugüne kadar her ilçede kuruldu. Aydıncık ilçesinde de bir süre önce kurulan halı saha ise konumu ile dikkat çekmeyi başardı. İlçeye bağlı Atatürk Mahallesi Soğuksu mevkiinde denize sıfır rakımdaki tepeye kurulan halı sahanın manzarası görenleri hayran bırakmaya başladı. Denize sıfır bir tarafı uçurum olan sahanın diğer tarafında ise şehir ve Toros dağlarından oluşan manzara İHA muhabirleri tarafından dron ile de görüntülendi.

 

TOPU ATAN GETİRİR

Süper lig takımlarında bile böyle manzaralı bir saha olmadığını belirten gençler, bazen kendi aralarında 'topu atan getirir' esprisi yaptıklarını ancak üst kısmında file olması nedeniyle böyle bir riskin olmadığını ifade etti.

Haftanın iki günü burada maç yaptıklarını belirten Ahmet Erhan, "Gündüzleri çalışıyoruz, iş bitince gelip burada futbol oynuyoruz. Ben böyle bir sahayı ilk defa görüyorum, çok güzel bir yer. Allah'tan yukarıda file var. Aramızda 'topu atan gider alır gelir' diye espri de var. Süper lig takımlarında bile böyle bir manzara yok" dedi.

Halı sahaya gelenlerden Reşat Kaya ise daha önce böyle bir manzara görmediklerini, işten sonra arkadaşlarıyla geldiklerini söyledi. (iha)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA