19 Şubat 2026 Perşembe



10:55   MERSIN’DE ATıKLARDAN 125 BIN HANEYE YETECEK ELEKTRIK ÜRETILDI   10:53   TARSUS’TA CAMI TEMELI ATıLDı   10:52   YAŞLı KADıNıN 3 MILYON LIRALıSıNı DOLANDıRAN ŞÜPHELILER YAKALANDı   10:50   TARSUS BELEDIYESINDE PERSONELE YÜZDE 32 ZAM   10:48   RAMAZAN’ıN ILK GÜNÜNDE MERSIN’IN VAZGEÇILMEZ TATLıSı KEREBIÇE YOĞUN ILGI   15:59   500 BIN SOSYAL KONUT PROJESI KAPSAMıNDA MERSIN’DE 8 BIN 190 HAK SAHIBI BELIRLENDI   15:44   MERSIN’DE GENÇLERE DIJITAL FARKıNDALıK SEMINERI   14:24   AKDENIZ’DE FıRTıNA SONRASı BELEDIYE EKIPLERI TEYAKKUZDA   13:59   TARSUS’TA YAĞMUR VE FıRTıNA ETKILI OLDU, SERALAR ZARAR GÖRDÜ   13:53   GÖKSEL TANTUNİ, MERKEZ DENETİMLİ ŞUBELERİNİ PAYLAŞTI   13:30   MERSIN’DE MERCEK KURSLARıYLA TURIZM SEKTÖRÜNE NITELIKLI PERSONEL YETIŞTIRILIYOR   13:27   MERSIN’DE ÜCRETSIZ HASTA NAKIL AMBULANSı HIZMETI 85 BIN HASTAYA ULAŞTı   12:26   MERSIN’DE FıRTıNA ETKILI OLUYOR: AĞAÇ EVIN ÜZERINE DEVRILDI   12:05   "RAMAZAN’DA IFTAR VE SAHUR IÇIN SAĞLıKLı BESLENME ÖNERILERI"   12:03   MERSIN’DE FıRTıNA VE SAĞANAK HAYATı OLUMSUZ ETKILEDI   11:33   SILIFKE’DE ÖĞRENCILER IBAN DOLANDıRıCıLıĞıNA KARŞı BILGILENDIRILDI   11:30   KıBRıS’A IÇME SUYU SAĞLAYAN BARAJ DOLDU, INSAN SILUETI ORTAYA ÇıKTı   11:20   "SON REÇETE" OPERASYONU: USULSÜZ ILAÇ ÇETESI ÇÖKERTILDI   11:14   AKDENIZ’DE RAMAZAN AYı ÖNCESI MARKET VE FıRıNLARA SıKı DENETIM   14:44   ARACıYLA DENIZE DÜŞEN SÜRÜCÜYÜ SAHIL GÜVENLIK KURTARDı  
 
 
 
 
Topu atan getirir!
   

 

Tarih : 28 Mayıs 2024 Salı 10:59

Mersin'in Aydıncık ilçesinde denize sıfır rakımda bir tepeye kurulan şehri ve Toros dağlarını gören halı saha görüntüsü ile dikkat çekiyor. Süper lig takımlarında bile böyle manzaralı bir saha olmadığını belirten gençler, bazen kendi aralarında 'topu atan getirir' esprisi yaptıklarını ancak üst kısmında file olması nedeniyle böyle bir riskin olmadığını kaydetti.

Türkiye'nin önemli üretim ve turizm merkezlerinden Mersin'de kurumlar aracılığıyla da spor alanında bir çok yatırım yapılıyor. Özellikle gençlerin tercih ettiği futbol sahaları ise bugüne kadar her ilçede kuruldu. Aydıncık ilçesinde de bir süre önce kurulan halı saha ise konumu ile dikkat çekmeyi başardı. İlçeye bağlı Atatürk Mahallesi Soğuksu mevkiinde denize sıfır rakımdaki tepeye kurulan halı sahanın manzarası görenleri hayran bırakmaya başladı. Denize sıfır bir tarafı uçurum olan sahanın diğer tarafında ise şehir ve Toros dağlarından oluşan manzara İHA muhabirleri tarafından dron ile de görüntülendi.

 

TOPU ATAN GETİRİR

Süper lig takımlarında bile böyle manzaralı bir saha olmadığını belirten gençler, bazen kendi aralarında 'topu atan getirir' esprisi yaptıklarını ancak üst kısmında file olması nedeniyle böyle bir riskin olmadığını ifade etti.

Haftanın iki günü burada maç yaptıklarını belirten Ahmet Erhan, "Gündüzleri çalışıyoruz, iş bitince gelip burada futbol oynuyoruz. Ben böyle bir sahayı ilk defa görüyorum, çok güzel bir yer. Allah'tan yukarıda file var. Aramızda 'topu atan gider alır gelir' diye espri de var. Süper lig takımlarında bile böyle bir manzara yok" dedi.

Halı sahaya gelenlerden Reşat Kaya ise daha önce böyle bir manzara görmediklerini, işten sonra arkadaşlarıyla geldiklerini söyledi. (iha)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA