14 Haziran 2024 Cuma



10:42   BAŞKAN ÖZYIĞIT, FIKIR OTOBÜSÜ YARıŞMASı’NıN JÜRI ÜYELIĞINI YAPTı   10:41   YIYECEKLERIN BEYINDE OLUŞTURDUĞU TEPKIYI ARAŞTıRıYOR   10:39   ÇALıŞTAYDA, 5 YıLLıK STRATEJIK PLAN ÇALıŞMALARıNıN YOL HARITASı BELIRLENDI   10:37   EMEKLI EVI ÜYELERI ‘MERSIN’DE YAZ NAĞMELERI’ KONSERIYLE GÖNÜLLERI FETHETTI   10:35   BAŞKAN TUNCER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   10:34   İNTÖRN DOKTORU VURAN SANıĞıN YARGıLANMASıNA DEVAM EDILDI   10:33   KAZA ANı GÜVENLIK KAMERASıNA YANSıDı   10:15   MERSIN’DE ’BÜYÜK FILISTIN MITINGI’ DÜZENLENDI   10:13    “HABERDEN TASARRUF OLMAZ”   10:10   CIRCULAR’ıN 5.’SI TOPRAK TEMASıYLA SANATSEVERLER ILE BULUŞTU   10:08   MESKİ, MERSIN’DE ADıM ATıLMADıK MAHALLE BıRAKMıYOR   10:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ‘ÇOCUK ÇALıŞTAYı’Nı GERÇEKLEŞTIRDI   10:03   MUT’TA ORMANLıK ALANDA ÇıKAN YANGıN KONTROL ALTıNA ALıNDı   17:00   MERSIN MARINA’DAN “YAZA MERHABA” KOKTEYLI   15:56   HATAY’DA KÖY OKULUNA KÜTÜPHANE KAZANDıRDıLAR   10:41   GÜBRE KAPLAMA VE KATKı MADDELERINDE YERLI ÜRÜN ARAYıŞı   10:39   BÜYÜKŞEHIR’IN PLAJLARı YAZ SEZONUNA HAZıR   10:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ‘KADıN ÇALıŞTAYı’ GERÇEKLEŞTI   10:36   MERSIN’DE FILISTIN’E DESTEK, İSRAIL’E TEPKI YÜRÜYÜŞÜ   10:35   “SUYUN DEĞERİNİ BİLMELİYİZ”  
 
 
 
 
EVLERE KADAR GİREN KOKU MAHALLELİYİ TEDİRGİN ETTİ
   

 Mersin’in Mut ilçesinde bir mahallede etkili olan gaz ve benzini andıran yoğun koku evlerin içerisine kadar girince ekiplerle birlikte kaymakamda bölgeye gitti

 

Tarih : 26 Ocak 2023 Perşembe 10:39

Mersin’in Mut ilçesinde bir mahallede etkili olan gaz ve benzini andıran yoğun koku evlerin içerisine kadar girince inceleme başlatıldı.

İlçeye bağlı Pınarbaşı Mahallesi Emniyet Sokakta, evlerin içerisinde yoğun gaz ve benzini andıran koku gelmeye başladı. Kokunun kaynağını merak eden vatandaşlar, yetkililere bildirdi. Özellikle banyo ve lavabolardan gelen koku bir çok apartman ve iş yerimde hissedildi. Bölgeye ilçe Kaymakamı Batuhan Bingöl ile birlikte zabıta ekipleri ve AFAD personeli de gitti. Ev ve iş yerlerindeki vatandaşlar tedbir alınarak dışarıya çıkartıldı. İncelemeler sonucu kokunun yakındaki bir petrol işletmesinden gelebileceği değerlendirildi. Daha detaylı bir araştırma yapılması için çalışma başlatıldı. Bölgede yaşayan vatandaşlar, yoğun koku nedeniyle mağdur olduklarını bir an önce sorunun çözülmesini istedi.

Yetkililerin sorunun çözümü için kanalizasyon hattında inceleme yapmasını isteyen mahalle sakinleri, “İlçede bulunan evimizin tuvalet ve banyosunda çok ciddi koku var. Bitişik yan iki apartman ile otel de dahi olmak üzere sokakta aynı şikayetler yaşanmakta. Bu konunun ciddiye alınarak ivedilikle çözüme ulaşmasını istiyoruz” dedi.

Kokunun nedeninin yüksek ihtimalle evlerin yakınında bulunan petrol işletmesinde kaçak olabileceği tahmininde bulunan yetkililer, detaylı bir araştırma yapacaklarını belirterek vatandaşların can ya da mal güvenliğini tehlikeye atacak herhangi bir durum söz konusu olmadığını kaydetti.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, mut, afad

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA