27 Nisan 2024 Cumartesi



17:21   ROMANYALı ÖĞRENCILER AKDENIZ’IN ILK VE TEK ÖĞRENME MERKEZINI ZIYARET ETTI   17:19   TARSUS GASTRONOMI MERKEZI, ŞEHRIN GÖZDE MERKEZI HALINE GELDI   13:48   MERSIN’DE ÇAMKESE BÖCEĞINE KARŞı BIYOLOJIK MÜCADELEYE BAŞLANDı   13:46   UMUT VE SANAT BIR ARAYA GELDI   12:59   BAŞKAN OLDU, EYLEMI BıRAKMADı!   12:06   "MERSIN OLARAK ECEMIŞ FAYı’NDAN ETKILENEBILIRIZ"   12:04   MERSIN’DE DEAŞ OPERASYONU: 9 GÖZALTı   12:03   MERSIN’DE ORGANIZE SUÇ ÇETESI ÇÖKERTILDI: 6 GÖZALTı   11:52   ÇBK YENI LOGOSUNU DUYURDU   10:44   MERSIN’DE AÇıK ALANDA KAYıSı HASADı BAŞLADı   10:41   MERSIN’IN KORUMA ÇALıŞMALARı AVRUPA’DA TAKTIR GÖRDÜ   10:39   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN DÖRT BIR YANıNDA YOLLARı YENILIYOR   10:37   BAKıMEVINDEKI DAYAK DEHŞETI KAMERADA   10:36   MERSIN’DE KAYıP YAŞLı ADAM IÇIN ARAMA ÇALıŞMASı 3’ÜNCÜ GÜNÜNDE   10:35   TARSUS’TA CAM YÜKLÜ TıR YANDı   11:51   TÜRKIYE, VENEZUELA’DA 5’INCI BÜYÜK TEDARIKÇI   11:50   MEHMET ALI BEBEĞIN UMUDU YEŞERDI: 60 MILYON TL TOPLANDı   11:49   HER 100 ÇOCUKTAN 20’SI ÇALıŞıYOR   11:48   MINIKLER, ÇOCUK BAYRAMı’NDA DOYASıYA EĞLENDI   11:46   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN VATANDAŞLARA VERGI HATıRLATMASı  
 
 
 
 
ÜCRETSİZ MOBİL KUAFÖR HİZMETİ SÜRÜYOR
   

Mersin Büyükşehir Belediyesinin beğeni toplayan projesi “Yar saçların lüle lüle” sloganıyla yürütülen “mobil kuaför” aracı hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.

 

Tarih : 23 Haziran 2022 Perşembe 11:05

Mersin Büyükşehir Belediyesinin beğeni toplayan projeleri arasında yer alan ve 'Yar saçların lüle lüle' sloganıyla yol alan 'mobil kuaför' aracı, birçok noktada vatandaşlara hizmet vermeyi sürdürüyor.

7’den 70’e her yaş grubundan kadın ve erkeğin ücretsiz faydalandığı ‘mobil kuaför’ aracı, bu kez de Tarsus’un kırsal mahalleleri arasında yer alan Karakütük’e uğradı. Bugüne kadar Tarsus’a bağlı 50’ye yakın mahallede hizmet veren ‘mobil kuaför’ aracında, kadın ve erkeklere özel ayrı ayrı bölümlerde hijyen kurallarına azami özen gösterilerek kuaförlük ve berberlik işlemleri hiçbir ücret almadan gerçekleştiriliyor. Çocukların da faydalandığı araçta hizmet gören herkese, ayrıca temizlik kitleri de armağan ediliyor. Saç kesimi, saç boyası, tıraş, el ve ayak tırnak bakımı ile cilt bakımı yapılan ‘mobil kuaför’ araçları, berber veya kuaför olmayan yerleşim yerlerinde verdiği hizmetle, maddi yönden de vatandaşları büyük bir yükten kurtarıyor.

“TALEP ETTİM, HEMEN CEVAP VERDİLER”

Özellikle yaş almış vatandaşların, kent merkezine berber veya kuaförlük hizmetleri için gidip gelirken zorlandıklarını belirten Karakütük Mahallesi Muhtarı Mehmet Çelik, “Vahap Başkanıma, köyüm adına ve kendi şahsım adına hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çok güzel bir hizmet. Hizmetin büyüğü küçüğü olmaz. Köyüm buradan Tarsus’a 40 kilometre. Bazen yaşlılarımız gidemez. Talep ettim, köyümde yaşlılar var gelemez, tıraş olmaları için. Sağ olsunlar hemen cevap verdiler, geldiler. Ben de tıraş oldum, çok da güzel" ifadelerine yer verdi.

“İLK DEFA KÖYÜMÜZDE BÖYLE BİR HİZMET GÖRDÜK. GAYET MEMNUN KALDIK”

Mobil kuaförün hizmetlerinden faydalanan mahalle sakinlerinden Nurgül Yıldırım ise “Büyükşehir Belediyemizin bize vermiş olduğu, sunmuş olduğu bu hizmet için çok teşekkür ederiz. Kuaför arkadaşlardan çok memnun kaldık. Ellerine sağlık, emeklerine sağlık. Köyümüzün böyle bir ihtiyacı vardı. Bunun için çok teşekkür ediyoruz. İlk defa köyümüzde böyle bir hizmet gördük. Gayet memnun kaldık” dedi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mobilkuaför, mersin, büyükşehir

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA