8 Haziran 2024 Cumartesi



15:42   ANNE KEDI, YAVRULARıNı KORUMA IÇGÜDÜSÜYLE ITFAIYECININ ELINI TıRMALADı   13:53   MERSIN’DE DEFINE ARAMAK IÇIN KAÇAK KAZı YAPAN 3 ŞÜPHELI YAKALANDı   12:13   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 TUTUKLAMA   12:12   AKDENIZ’DE KURBAN KESIM VE SATıŞ YERLERI HAZıR   12:10   MEZITLI’DE KURBANLıK KESIM VE SATıŞ YERLERI BELLI OLDU   12:08   VALI PEHLIVAN, MOLDOVA CUMHURIYETI MERSIN FAHRI KONSOLOSLUĞUNUN AÇıLıŞ RESEPSIYONUNA KATıLDı   10:45   ÜRETICI KADıN STANTLARı ILE 8 BIN KADıNA ULAŞıLDı   10:44   ATıKLAR, TOPRAK IYILEŞTIRICI KOMPOST ÜRÜNE DÖNÜŞÜYOR   10:42   DENIZDEN ÇıKAN ÇÖPLER ‘YINE’ ŞAŞıRTMADı   10:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SAĞLıKLı VE EĞLENCELI ETKINLIK   10:39   MEZITLI BELEDIYESI LIONS SOSYAL MERKEZI AÇıLıYOR   10:38   TARSUS’TA EMPATI HAREKETI BAŞLADı   10:35   11 YAŞıNDAKI KıZ ÇOCUĞU SERINLEMEK IÇIN GIRDIĞI DEREDE BOĞULDU   10:34   MERSIN’DE KRIPTO PARA DOLANDıRıCıLıĞı OPERASYONU: 6 TUTUKLAMA   15:10   AKİB, YÜZDE 35 ARTıŞLA 1,65 MILYAR DOLAR IHRACAT GERÇEKLEŞTIRDI   15:09   MEZITLI BELEDIYESI YOL BAKıM ÇALıŞMALARıNDA HıZıNı KESMIYOR!   15:06   BÜYÜKŞEHIR KURS MERKEZLERINDEN YKS ÖNCESI SON HAZıRLıKLAR   15:05   SIVRISINEK VE HAŞERE ILE BITKISEL MÜCADELE   15:02   İLAÇ ENDÜSTRISI IÇIN ÖNEMLI YÖNTEM   15:00   MERSIN’DEKI KADıN CINAYETININ ŞÜPHELISI TUTUKLANDı  
 
 
 
 
KUNDAKÇILAR POLİSE YAKALANDI
   

Mersin’de otomobil kundaklayan 2 kişi yakalandı.

 

Tarih : 26 Ocak 2022 Çarşamba 13:17

Kentte park halindeki bir otomobili kundaklayan 2 kişi, polisin titiz çalışması sonucunda yakalandı. Şahısların otomobile benzin döküp, yakma anları da saniye saniye kameralara yansıdı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Gazi Paşa Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde park halinde bulunan bir otomobilin kundaklandığının ihbarını alan ekipler, bölgede geniş çaplı çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda araca benzin döküp yakan kişinin F.K. isimli şahıs olduğunu, olaydan sonra da ticari taksiyle kaçtığı tespit edildi. Şüphelinin olay yerine R.D. isimli şahısla geldiğini de belirleyen ekipler, yaptıkları operasyonla 2 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheli şahısların Tarsus Halinde işçi olarak çalıştıkları, halde gün içerisinde iş yerinde çıkan tartışmadan dolayı olayı gerçekleştirdikleri ortaya çıktı. Şahısların daha önceden kapkaç, hırsızlık, kasten yaralama suçlarından adli kayıtlarının mevcut olduğu tespit edildi.

Şüpheliler yapılan işlemlerinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile serbest bırakıldı.

YAKMA ANI KAMERALAR YANSIDI

Diğer yandan şahısların petrol istasyonundan benzin alma ve otomobili yakmaları saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülere göre ticari taksiyle ilk olarak benzin istasyonuna gelen şüpheliler, buradan şişeyle benzin alıyor. Ardından otomobilin olduğu bölgeye giden şüphelilerden F.K. isimli şahıs rahat bir şekilde otomobilin etrafına benzin döküp, ateşe veriyor. Otomobil birden alev topuna dönerken, ayağına benzin dökülen F.K.'da yanmaktan son anda kurtuluyor. Ayağı alev topuna dönen şahıs, koşarak ateşi söndürmeye çalışıyor.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, kundakçı, polis, yakalama, araç

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA