4 Kasım 2025 Salı



15:38   MERSIN KENTI EDEBIYAT ÖDÜLÜ AHMET ÜMIT’IN   15:34   MERSIN’DE BIR HAFTADA 117 BIN ARAÇ DENETLENDI, BIN 577’SI TRAFIKTEN MEN EDILDI   15:31   YAŞLı ADAM, BAHÇESINI TEMIZLERKEN YANGıNDA HAYATıNı KAYBETTI   15:26   ÇETKODER’IN ÇEVRE VE TÜKETICI ÖDÜLLERI SAHIPLERINI BULDU   11:13   MERSIN’DE 2. KENT VE DENIZCILIK KONFERANSı DÜZENLENDI   10:42   MERSIN’DE KAÇAK TÜTÜN VE 65 ADET SIGARA SARMA MAKINESI ELE GEÇIRILDI   10:38   KAMYONET ILE OTOMOBIL ÇARPıŞTı: 4 YARALı   09:49   YAŞLıLARı SOYAN YANKESICI SUÇÜSTÜ YAKALANDı: O ANLAR KAMERADA   11:07   BAŞKAN SEÇER: "ELEKTRIKLI OTOBÜSLER BIZIM VIZYONUMUZA UYGUN"   10:40   MERSIN’DE 5 BIN ÖĞRENCIYE ÜCRETSIZ KAYNAK KITAP DAĞıTıLDı   15:07   MERSIN’DE BAĞıMLıLıĞA KARŞı PEDALLAR GELECEK IÇIN DÖNECEK   14:25   MOTOSIKLETLE KAMYONET ÇARPıŞTı, KAZA ANı KAMERAYA YANSıDı   13:53   AKDENIZ BELEDIYE SPOR’DAN KAYSERI’DE ŞAMPIYONLUK GEÇIDI   13:49   TARSUS’TA CUMHURIYET COŞKUSU SEFO KONSERIYLE ZIRVEYE ULAŞTı   13:43   DESTE DESTE PARA ÇıKTı: LOCA BILETI SATARAK DOLANDıRıCıLıK YAPAN 16 ŞÜPHELI YAKALANDı   11:58   VALI TOROS: "MERSIN’DE 240 MILYAR TL’LIK YATıRıM DEVAM EDIYOR"   11:35   ANAMUR’DA MODERN ADLIYE SARAYı HIZMETE HAZıRLANıYOR   10:50   KENT ORKESTRASıNDAN CUMHURIYET COŞKUSU   10:40   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞÜPHELI TUTUKLANDı   10:08   MERSIN’DE ÜRETICIYE FIDE VE GÜNEŞ PANELI DESTEĞI  
 
 
 
 
Aldemir’den Mersinlilere kongre teşekkürü
   

AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, partisinin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongresine katılım gösteren Mersin halkına teşekkür etti. Kongre sürecinin AK Parti için büyük bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Aldemir, Mersinlilerin gösterdiği ilgi ve destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Tarih : 20 Ocak 2025 Pazartesi 15:37

Haber Merkez

Kongreye, il genelinde farklı kesimlerden gelen çok sayıda partili ve Mersinli vatandaş katılım sağladı. AK Parti'nin güçlü bir şekilde yoluna devam ettiğini belirten Aldemir, "Mersin halkının kongremize gösterdiği ilgi, partimize olan güvenin bir göstergesidir. Bu güvenle, 2023 seçimlerine daha güçlü bir şekilde hazırlanacağız. Mersinli hemşehrilerimizin desteğiyle, şehirdeki tüm sorunları çözmek için çalışacağız" dedi. Aldemir, ayrıca kongreyi başarıyla tamamlamanın, partinin birlik ve beraberlik içinde yol almasının teminatı olduğuna dikkat çekerek, "AK Parti olarak, Mersin'e hizmet etme yolunda hiçbir zaman geri adım atmayacağız. Her geçen gün daha fazla vatandaşımıza ulaşmak, onların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı. Teşekkür mesajında, kongre sürecinde emeği geçen herkese de minnettar olduğunu belirten Aldemir, “Kongremizin başarıyla tamamlanmasında emeği geçen tüm partililerimize ve Mersinlilere teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha güzel bir Mersin için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir’in açıklamaları, partinin genel seçimlere yönelik hazırlıklarını hızlandıracağının ve Mersin’deki siyasal iklimi güçlendireceğinin sinyallerini verdi.

AK PARTİ’NİN MERSİN’DEKİ ÜYE SAYISI 203 BİNE YÜKSELDİ

Son iki ayda 12 bin yeni üye kaydımızı gerçekleştirerek Mersin’de toplamda 203 bin üye sayısına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarının altını çizen Aldemir, “Tarımı sanayisi  turizmi  lojistiğive ticaretiyle bölgemizin yükselen yıldızı Akdeniz’in incisi Türkiye’nin gözbebeği Mersin‘imiz aynı zamanda bir medeniyetler diyarı bir kardeşlik şehridir. Sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde onun vizyonuyla onun cesareti ile 23 yıl önce hayal dahi edemeyeceğiz bir Türkiye’de yaşıyoruz. Son 22 yılda AK Parti hükümetlerimiz Türkiye’de devasa hizmetler yatırımlar eserler yaparken Mersin’de bu devasa hizmetlerden yatırımlardan bol miktarda nasibini almıştır. Türkiye’nin en muazzam projelerinden Çukurova bölgesel Havalimanı’ndan tutun Türkiye’nin en büyük barajlarından Pamukluk barajına kadar Aksıfat Barajı’ndan Sorgun Barajı’na kadar Akdeniz sahil yolu projesinden tutun dünyanın en büyük projelerinden Akkuyu nükleer enerji santraline varıncaya kadar ilk Şehir hastanesinden tutun  spor komplekslerine  okullara  OSB‘lere kadar millet bahçelerinden tutun adliye saraylarına hızlı tren hatlarına kadar Mersin’de yapılan ve yapılmakta olan bu devasa projelerden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

“AK PARTİ KUTLU BİR HAREKETTİR”

AK Parti’nin siyasi bir partinin ötesinde milletin zihin ve gönül köklerinde bin yıldır mayaladığı soylu bir sevdanın adı olduğunu vurgulayan Aldemir, “AK Parti kadim medeniyetimizin özünü yansıtan bu toprakların ruhunu ve değerini yaşatan ve geleceğe taşıyan kutlu bir hareketin adıdır. Ak Parti darbelere kumpaslara emperyalistlerin kuklalarına terör örgütlerine ve onların ağa babalarına boyun eğmeyen milli bir davanın adıdır. Bizler de bu davanın Yılmaz yorulmaz korku bilmez neferleriyiz. Allahın izniyle yüreğimiz ve cesaretimiz kaim oldukça bu dava sancağını yere düşürmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Bizim davamız senlik benlik davası değil İstiklal ve istikbal davasıdır. Bu davanın sahibi haktır hak olan davada zafer muhakkaktır. İşte bizi diri tutan işte bizi canlı tutan işte bizi ayakta tutan bu dava bilincimizdir. Sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde son nefesimize kadar davamıza omuz vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  akp, mersin, adem aldemir, turizm

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA