15 Mayıs 2024 Çarşamba



10:40   “MESKİ’YE BIR KURUM HÜVIYETI VERDIK”   10:38   "OBEZITE CERRAHISI SONRASı SAĞLıKLı BESLENME ALıŞKANLıĞı KAZANıLMALı"   10:36   YENI LOGO KABUL EDILDI   10:34   BÜYÜKŞEHIR ILE YOLLAR HER ZAMAN GÜVENLI VE KONFORLU   10:27   İKINCI EL ARAÇ ALıM SATıM DOLANDıRıCıLARıNA EŞ ZAMANLı OPERASYON   10:26   YURTDıŞıNA KAÇMAYı PLANLAYAN TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESI MERSIN’DE YAKALANDı   10:25   ÇOCUKLAR TARIHI VE KÜLTÜREL YERLERI YAKıNDAN GÖRDÜ   10:22   İLK GÖRÜŞTE AŞKLA BAŞLADı: SIBIRYALı GELINE TÜRK USULÜ DÜĞÜN   10:18   YAKıN, DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU   10:47   CHP’LI YıLMAZ’DAN EŞITLIK VURGUSU   10:44   CHP’LI KıŞ, OTIZMLI ÇOCUKLARıN VE AILELERININ SESI OLDU   10:43   BÜYÜKŞEHIR, ANNELERE UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTı   10:40   MERSIN’DE HAPIS CEZASı ILE ARANAN FETÖ ÜYESI ESKI KAMU GÖREVLISI YAKALANDı   10:39   MERSIN’DE YAĞMUR VE DOLU BAHÇELERDE ZARARA YOL AÇTı   10:35   TARSUS SAĞANAK YAĞMURDA SULAR ALTıNDA KALDı   10:33   MERSIN’DE SAHTE ZEYTINYAĞı OPERASYONU   16:02   TARSUS BELEDIYESI ILE DOĞAYLA BÜTÜNLEŞEN SAĞLıKLı ADıMLAR   14:21   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK   13:15   MERSIN’DE IKISI HEYKEL 74 PARÇA TARIHI ESER ELE GEÇIRILDI   12:22   MDTO’NA ’ÜNIVERSITEYE KATKı ÖDÜLÜ’ VERILDI  
 
 
 
 
Tarsus TSO’da Zeytinyağı Tadım eğitimi yapıldı
   

 

Tarih : 29 Şubat 2024 Perşembe 10:56

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ve Tarsus Slow Food işbirliğiyle Zeytinyağı Duyusal Analiz Eğitimi düzenlendi.

 

Tarsus TSO’da yapılan eğitimde Gıda Yüksek Mühendisi ve Zeytinyağı Tadımcısı Dr. Dilşen Oktay Ertem tarafından katılımcılara çeşitli duyusal testler uygulandı.

Dr. Ertem, eğitimin Uluslararası Zeytin Konseyi’nin standardına göre hazırlanmış bir eğitim programı olduğunu belirterek, ‘’Zeytinyağının kalitesini artırmak ve insanların zeytinyağının duyusal olarak da değerlendirebileceğini görmeleri için yapılan bir kurs. Aynı zamanda bu eğitim programı ile zeytinyağının tadılarak ve koklanarak kalitesinin anlaşılabileceğini göstermek amaçlanıyor. Özellikle zeytin ve zeytinyağı üreten bölgelerde bu eğitimlere talepler giderek artıyor. Bu tür eğitimler sektörde kaliteli üretimi özendirmek, artırmak ve dünya standartlarına uygun zeytinyağlarını üretmek açısından önemli.’’ diye konuştu.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Başkan Yardımcısı Fuat Togo ve Oda üyelerinden katılımın olduğu eğitim sonunda katılımcılar seçici testleri geçerek uygunluk aldılar. (Haber Merkezi)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA