3 Mayıs 2024 Cuma



15:26   TOROSLAR’DA MAYıS AYı MECLIS TOPLANTıSı YAPıLDı   15:24   YAŞAR KEMAL PARKı YENILENIYOR   15:23   ARANAN ŞAHıS BU KEZ DOLAPTAN ÇıKTı   15:21   TARSUS’TA ZABıTA EKIPLERI HıZ KESMIYOR   15:19   VALI PEHLIVAN, ÇOCUKLARLA FUTBOL OYNADı   11:13   BAŞKAN SEÇER’IN SÖZÜNÜ VERDIĞI ‘LOJISTIK MERKEZI’NDE SONA GELINDI   11:11   ÜREME ÖNCESI CARETTALARıN YUVA YAPTıĞı SAHILI ÖĞRENCILER TEMIZLEDI   11:10   CHP’LI KıŞ, MERSIN MILLETVEKILLERINI GÖREVE ÇAĞıRDı   11:08   “BU ŞEHRI HAYAL EDILECEK BIR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞIZ”   11:06   BÜYÜKŞEHIR KURS MERKEZLERI’NDE EĞLENEREK ÖĞRENIYORLAR   11:04   MERSIN’DE SAHTE ILANLARLA DOLANDıRıCıLıK YAPAN 3 ŞÜPHELI YAKALANDı   10:58   MERSIN’DE POLIS MINIBÜSÜ KAZA YAPTı: 1 POLIS MEMURU YARALı   10:56   MERSIN’DE TERÖR OPERASYONU: 7 GÖZALTı   10:54   MERSIN’DE YıLDıRıM DÜŞEN MÜSTAKIL EVDE YANGıN ÇıKTı   10:48   ŞAMPIYON SPORCUDAN REKTÖR PROF. DR. ARıÖZ’E ZIYARET   17:57   “ÇUKUROVA HAVAALANı NE ZAMAN AÇıLACAK?”   11:55   “GELIN MERSIN TURIZMINI HEP BERABER AYAĞA KALDıRALıM”   11:54   “ENFLASYON MUHASEBESIYLE OLUŞACAK KARDAN VERGI ALıNMAMALıDıR”   11:53   BU MERKEZ TARSUSLULARA IYI GELECEK   11:51   BAŞKAN SEÇER, 1 MAYıS’TA IŞÇI VE EMEKÇILERLE YÜRÜDÜ  
 
 
 
 
ÇBK galibiyeti hedefliyor
   

 

Tarih : 19 Şubat 2024 Pazartesi 11:31

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi çeyrek final mücadelesinde İspanya'nın Casademont Zaragoza takımı ile karşılaşacak olan Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin, galibiyeti hedefliyor.

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi çeyrek final serisi ilk maçını 21 Şubat Çarşamba günü evinde oynayacak olan Mersin temsilcisi, hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürüyor. ÇBK Mersin Genel Koordinatörü Ender Ünlü, üç maçtan ikisini kazanan takımın Dörtlü Final'e kalacağını belirterek, telafisi olmayan bir maça çıkacaklarını söyledi.

Bunun için de taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Ünlü, "Rakibimizin seyirci avantajı yüksek. Biz de sahamızda seyirci avantajını kullanıp ilk maçımızı kazanarak deplasmana avantajlı gitmek istiyoruz. Bir kaza olur da orada kaybedersek, üçüncü maçı burada yapacağız. Ama üçüncü maça bırakmadan turu geçmek istiyoruz" dedi.

İki yıldır Dörtlü Final'e kalabilmek için mücadele ettiklerini vurgulayan Ünlü, bunu başararak Mersin halkına bunu izlettirmek istediklerini kaydetti. Ender Ünlü, sporseverleri 21 Şubat Çarşamba günü Servet Tazegül Spor Salonu'nda Casademont Zaragoza yapacakları zorlu mücadelede takımın yanında olmaya çağırdı. (iha)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA