24 Mayıs 2024 Cuma



14:11   TARSUS BELEDIYESI ILE KONFORLU YOLLAR, VERIMLI HASATLAR   11:51   TARSUS BELEDIYESI ILE KENDI IŞLERINI KURDULAR   11:47   KAMYON ÖĞRENCI SERVISINE ÇARPTı, O ANLAR KAMERADA   11:25   DEV PROJEDE 16 TÜNEL, 8’ER VIYADÜK VE KÖPRÜ HIZMETE GIRDI   11:23   AKDENIZ ZABıTASı ZINCIR MARKETLERI DENETLEDI   10:36   "DIJITALLEŞME HAYATTA KALABILME KONUSUDUR”    10:35   CHP MERSIN İL BAŞKANLıĞı’NDAN ‘BÜYÜK EMEKLI MITINGI’ ÇAĞRıSı   10:34   KADıNLAR BÜYÜKŞEHIR’IN DESTEĞINI HER ALANDA HISSEDIYOR   10:32   BÜYÜKŞEHIR’DEN HEM REHBERLIK HEM DE PSIKOLOJIK DESTEK HIZMETI   10:31   AKDENIZ BELEDIYESI ETÜT MERKEZINDE YıLSONU ETKINLIĞI   10:30   MEZITLI’DE PATILI DOSTLAR IÇIN FARKıNDALıK TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTI   10:28   GEÇMIŞIN IZLERI TARSUS KÜLTÜR EVI’NDE HAYAT BULUYOR   10:27   TARSUS’TA YANAN TıRDA YÜKLÜ 7 SıFıR ARAÇ YANDı   10:25   KıZ ISTEME DÖNÜŞÜ FECI KAZA: 14 YARALı   10:24   MERSIN’DE SON ZAMANLARDA TAKSICILERE YÖNELIK SALDıRıLAR PROTESTO EDILDI   10:21   BÜYÜKŞEHIR’IN SPORBÜS’Ü ÇOCUKLAR IÇIN YOLLARDA   14:34   AKDENIZ’IN IHRACAT ŞAMPIYONLARı ÖDÜLLENDIRILDI   14:33   MERSIN’DE TURIZM GELIŞECEK   14:32   MTSO, ÜYELERINI GELECEĞE HAZıRLıYOR   14:31   BAHÇELER VE UMUT SOKAK YENILENDI  
 
 
 
 
3 BUÇUK MİLYON LİRALIK ’TOP’ DOLANDIRICILIĞI POLİSE TAKILDI
   

Mersin’de piyasa değeri 3 milyon 500 bin lira değerindeki futbol ve voleybol topu dolandırıcılığı polise takıldı. Yapılan operasyonla malzemeler ele geçirilirken, bir şüpheli gözaltına alındı.

 

Tarih : 22 Mayıs 2023 Pazartesi 14:36

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Dolandırıcılık Büro Amirliğine müracaat eden müşteki M.K., Elazığ'da spor malzemeleri satışı yapan firmasının olduğunu, Pakistan'dan piyasa değeri 3 milyon 500 lira değerinde futbol ve voleybol topu satın aldığını, ürünlerinin gümrük işlemleri için Mersin'de bulunan bir gümrük müşavirliği firması sahibi U.Ş. isimli şahısla anlaştığını, şahsın ürünlerini Mersin Limanından çıkartıp, kendisine teslim etmediğini belirterek şikayetçi oldu. Bunun üzerine birçok kamera kaydını inceleyen ekipler, ürünlerin ilk konulduğu depodan birkaç depoya aktarıldığını, son olarak Akdeniz ilçesi sınırlarında bir depoda saklandığını tespit etti. Belirlenen depoya operasyon düzenleyen ekipler, malzemeleri ele geçirirken, şüpheli şahsı da gözaltına aldı.

Ele geçirilen malzemeler sahibine teslim edilirken, gözaltına alınan U.Ş. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, futboltopu, voleyboltopu, ilemniyetmüdürlüğüasayişşubemüdürlüğü, dolandırıcılıkbüroamirliği, asayiş

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA