1 Haziran 2024 Cumartesi



14:46   BAŞKAN YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı INCELEDI   14:13   MERSIN’DEKI MÜSTEHCEN YAYıN OPERASYONU: 4 TUTUKLAMA   13:07   “3’ÜNCÜ ESENLI ÜZÜM ŞENLIĞI TEMMUZ’DA DÜZENLENECEK”   11:50   ANEMURIUM ANTIK KENTI ’UNESCO’ DÜNYA MIRASı LISTESINE TEKLIF EDILECEK   11:48   BAŞKAN SEÇER, FORD TRUCKS BAYI AÇıLıŞı’NA KATıLDı   11:47   ÜZÜM BAĞLARıNıN KURAKLıĞA KARŞı DIRENCINI ARTıRACAK MALZEME ÜRETTILER   11:45   İLAÇLAMA EKIPLERI SAHADA   11:44   BAŞKAN YıLDıZ, ÜRETICI VE KÖYLÜ PAZARıNı GEZDI   11:43   MERSIN’DE ’ULUSLARARASı ÇATıŞMA KURBANı MASUM ÇOCUKLAR GÜNÜ’ ETKINLIĞI DÜZENLENDI   11:42   AFRIKALı ÖĞRENCILER FILISTIN HALKıNA DESTEK IÇIN ’DAPKE’ DANSı YAPTı   11:36   YENIŞEHIR BELEDIYESI AĞAÇLANDıRMA ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   11:27   MERSIN’DE IŞ YERINDE ÇıKAN YANGıN SÖNDÜRÜLDÜ   11:26   GıDA ZEHIRLENMESI IDDIASı: 83 IŞÇI TABURCU OLDU   11:25   MSK GÖZÜNÜ ŞAMPIYONLUĞA DIKTI   11:43   ATHİB BAŞKANı DOĞAN, AKİB’IN YENI KOORDINATÖR BAŞKANı OLDU   11:42   “PAMUKLUK BARAJı İSALE HATTı PROJESI 2026 YıLıNDA TAMAMLANACAK”   11:39   İSKENDERUN TSO’DAN TARSUS TSO’YA ZIYARET   11:37   MEZOPOTAMYA’DA MERSIN RÜZGARı ESTI   11:34   “NEFES ALAN BIR TOROSLAR HEDEFINDEYIZ”   11:33   AMATÖR BALıKÇı, ZıPKıNLA YAKLAŞıK 6 KILOLUK BALON BALıĞı AVLADı  
 
 
 
 
EVLERE KADAR GİREN KOKU MAHALLELİYİ TEDİRGİN ETTİ
   

 Mersin’in Mut ilçesinde bir mahallede etkili olan gaz ve benzini andıran yoğun koku evlerin içerisine kadar girince ekiplerle birlikte kaymakamda bölgeye gitti

 

Tarih : 26 Ocak 2023 Perşembe 10:39

Mersin’in Mut ilçesinde bir mahallede etkili olan gaz ve benzini andıran yoğun koku evlerin içerisine kadar girince inceleme başlatıldı.

İlçeye bağlı Pınarbaşı Mahallesi Emniyet Sokakta, evlerin içerisinde yoğun gaz ve benzini andıran koku gelmeye başladı. Kokunun kaynağını merak eden vatandaşlar, yetkililere bildirdi. Özellikle banyo ve lavabolardan gelen koku bir çok apartman ve iş yerimde hissedildi. Bölgeye ilçe Kaymakamı Batuhan Bingöl ile birlikte zabıta ekipleri ve AFAD personeli de gitti. Ev ve iş yerlerindeki vatandaşlar tedbir alınarak dışarıya çıkartıldı. İncelemeler sonucu kokunun yakındaki bir petrol işletmesinden gelebileceği değerlendirildi. Daha detaylı bir araştırma yapılması için çalışma başlatıldı. Bölgede yaşayan vatandaşlar, yoğun koku nedeniyle mağdur olduklarını bir an önce sorunun çözülmesini istedi.

Yetkililerin sorunun çözümü için kanalizasyon hattında inceleme yapmasını isteyen mahalle sakinleri, “İlçede bulunan evimizin tuvalet ve banyosunda çok ciddi koku var. Bitişik yan iki apartman ile otel de dahi olmak üzere sokakta aynı şikayetler yaşanmakta. Bu konunun ciddiye alınarak ivedilikle çözüme ulaşmasını istiyoruz” dedi.

Kokunun nedeninin yüksek ihtimalle evlerin yakınında bulunan petrol işletmesinde kaçak olabileceği tahmininde bulunan yetkililer, detaylı bir araştırma yapacaklarını belirterek vatandaşların can ya da mal güvenliğini tehlikeye atacak herhangi bir durum söz konusu olmadığını kaydetti.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, mut, afad

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA