4 Kasım 2025 Salı



15:38   MERSIN KENTI EDEBIYAT ÖDÜLÜ AHMET ÜMIT’IN   15:34   MERSIN’DE BIR HAFTADA 117 BIN ARAÇ DENETLENDI, BIN 577’SI TRAFIKTEN MEN EDILDI   15:31   YAŞLı ADAM, BAHÇESINI TEMIZLERKEN YANGıNDA HAYATıNı KAYBETTI   15:26   ÇETKODER’IN ÇEVRE VE TÜKETICI ÖDÜLLERI SAHIPLERINI BULDU   11:13   MERSIN’DE 2. KENT VE DENIZCILIK KONFERANSı DÜZENLENDI   10:42   MERSIN’DE KAÇAK TÜTÜN VE 65 ADET SIGARA SARMA MAKINESI ELE GEÇIRILDI   10:38   KAMYONET ILE OTOMOBIL ÇARPıŞTı: 4 YARALı   09:49   YAŞLıLARı SOYAN YANKESICI SUÇÜSTÜ YAKALANDı: O ANLAR KAMERADA   11:07   BAŞKAN SEÇER: "ELEKTRIKLI OTOBÜSLER BIZIM VIZYONUMUZA UYGUN"   10:40   MERSIN’DE 5 BIN ÖĞRENCIYE ÜCRETSIZ KAYNAK KITAP DAĞıTıLDı   15:07   MERSIN’DE BAĞıMLıLıĞA KARŞı PEDALLAR GELECEK IÇIN DÖNECEK   14:25   MOTOSIKLETLE KAMYONET ÇARPıŞTı, KAZA ANı KAMERAYA YANSıDı   13:53   AKDENIZ BELEDIYE SPOR’DAN KAYSERI’DE ŞAMPIYONLUK GEÇIDI   13:49   TARSUS’TA CUMHURIYET COŞKUSU SEFO KONSERIYLE ZIRVEYE ULAŞTı   13:43   DESTE DESTE PARA ÇıKTı: LOCA BILETI SATARAK DOLANDıRıCıLıK YAPAN 16 ŞÜPHELI YAKALANDı   11:58   VALI TOROS: "MERSIN’DE 240 MILYAR TL’LIK YATıRıM DEVAM EDIYOR"   11:35   ANAMUR’DA MODERN ADLIYE SARAYı HIZMETE HAZıRLANıYOR   10:50   KENT ORKESTRASıNDAN CUMHURIYET COŞKUSU   10:40   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞÜPHELI TUTUKLANDı   10:08   MERSIN’DE ÜRETICIYE FIDE VE GÜNEŞ PANELI DESTEĞI  
 
 
 
 
TOPLU TAŞIMA ŞOFÖRLERİNE EĞİTİM
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma şoförlerine kavga, tartışma, şiddet ve taciz gibi olaylar ile baş edebilme, toplumsal cinsiyet eşitliği ve şiddet farkındalığı konulu eğitim verildi.

 

Tarih : 29 Haziran 2022 Çarşamba 12:06

 Büyükşehir Belediyesi, ulaşımdaki hizmet kalitesini artırmak amacıyla toplu taşıma şoförlerine yönelik olarak Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Çevre ve Sosyal Aksiyon Planı P.G. 2.2 çerçevesinde eğitim verdi. Eğitimde; kavga, tartışma, şiddet ve taciz gibi olaylar ile baş edebilme, toplumsal cinsiyet eşitliği ve şiddet farkındalığı konularına yer verildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ulaşımdaki hizmet kalitesini artırmak ve geleceğin ulaşım planını şekillendirmek için çalışmalarını hem teorik hem de uygulama alanında sürdürüyor. Bu çerçevede, İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı tarafından toplu taşıma şoförlerine yönelik olarak eğitim düzenlendi. Eğitim; kısa süre önce EBRD ile yeni alınan belediye otobüsleri için imzalanan iyi niyet protokolünde yer alan ‘Çevre ve Sosyal Aksiyon Planı P.G.2.2’ çerçevesinde verildi.

ŞİDDET VE TACİZLE BAŞ EDEBİLME, TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ KONULARINA YER VERİLDİ

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından, Tarsus Üniversitesi iş birliği ile verilen eğitimde; kavga, tartışma, şiddet ve taciz gibi olaylarla baş edebilme, toplumsal cinsiyet eşitliği ve şiddet farkındalığı konularına yer verildi. 207 şoförün katıldığı eğitime, şoförler görüş ve önerileriyle katılım sağladı.

Eğitim, Tarsus Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşe Alican Şen tarafından verildi.

Çalışan şikâyet prosedürü, cinsiyete dayalı şiddet ve taciz politikası ile raporlama gereklilikleri konularında eğitimlerin de dâhil edileceği plan çerçevesinde eğitimlerin süreceği aktarıldı.

Paylaş :
 
Etiketler :  toplutaşıma, soför, mersin, eğitim, büyükşehir

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA