7 Mayıs 2024 Salı



16:31   “AKDENİZ’DE PROJE ATAĞI BAŞLIYOR”   16:30   VERGI ÖDEMELERINDE SON GÜN 31 MAYıS!   16:29   BURADA CIĞER YEMEK IÇIN ERKEN KALKMAK GEREKIYOR   16:27   MERSIN’DE ŞIDDETLI FıRTıNA SERALARA ZARAR VERDI   10:26   YENI ’İYILIK GEMISI’ MERSIN’DEN GAZZE’YE UĞURLANDı   10:25   AKİB IHRACATTA ÇıĞıR AÇıYOR   10:22   MINIKLER TEKNOLOJIYLE BULUŞTU   10:20   BÜYÜKŞEHIR, KURALLARA UYMAYAN SÜRÜCÜLERE GEÇIT VERMIYOR   10:19   MERSIN SILIFKE’DE UYUŞTURUCU TACIRI YAKALANDı   15:26   TOROSLAR’DA MAYıS AYı MECLIS TOPLANTıSı YAPıLDı   15:24   YAŞAR KEMAL PARKı YENILENIYOR   15:23   ARANAN ŞAHıS BU KEZ DOLAPTAN ÇıKTı   15:21   TARSUS’TA ZABıTA EKIPLERI HıZ KESMIYOR   15:19   VALI PEHLIVAN, ÇOCUKLARLA FUTBOL OYNADı   11:13   BAŞKAN SEÇER’IN SÖZÜNÜ VERDIĞI ‘LOJISTIK MERKEZI’NDE SONA GELINDI   11:11   ÜREME ÖNCESI CARETTALARıN YUVA YAPTıĞı SAHILI ÖĞRENCILER TEMIZLEDI   11:10   CHP’LI KıŞ, MERSIN MILLETVEKILLERINI GÖREVE ÇAĞıRDı   11:08   “BU ŞEHRI HAYAL EDILECEK BIR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞIZ”   11:06   BÜYÜKŞEHIR KURS MERKEZLERI’NDE EĞLENEREK ÖĞRENIYORLAR   11:04   MERSIN’DE SAHTE ILANLARLA DOLANDıRıCıLıK YAPAN 3 ŞÜPHELI YAKALANDı  
 
 
 
 
KENTTE ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI
   

Kentte, öğrenciler karne heyecanı yaşadı. 2021-2022 eğitim-öğretim sona ermesiyle öğrenciler karnelerine kavuştu.

 

Tarih : 17 Haziran 2022 Cuma 15:55

Mersin’de öğrenciler karne sevinci yaşadı. 2021-2022 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle Mersin’de bin 281 okulda 406 bin 912 öğrenci karne aldı. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan da Müfide İlhan İlkokulunda öğrencilere karnelerini vererek sevinçlerine ortak oldu.

Mersin Valisi Pehlivan, merkez Yenişehir ilçesindeki Müfide İlhan İlkokulunda düzenlenen karne törenine katıldı. Törende, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Necmeddin Dinç, Okul Müdürü Halil Sarı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler de hazır bulundu.

Okul girişinde öğrencilerin oluşturduğu okul bando takımı ile karşılanan Vali Pehlivan, tüm öğrencileri selamlayarak karnelerinin hayırlı olmasını diledi.

“KARNEYİ VE TATİLİ HAK ETTİNİZ. HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM”

Vali Pehlivan, törende yaptığı konuşmada, Mersin il genelinde 406 bin 912 öğrencinin karne alacağını, ilkokul birinci sınıfa giden 32 bin 941 öğrencinin ise ilk kez karne heyecanı yaşayacağını söyledi. Pehlivan, “Öğrencilerimiz bütün bir yıl zorlu bir maraton içerisinde bulundular. Velilerimiz de onları desteklediler. Öğretmenlerimiz ise öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirme gayreti içerisinde oldular. Şimdi yaz tatili başlıyor. Hepiniz çalıştınız ve emek verdiniz. Karneyi ve tatili hak ettiniz. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın bundan sonra da artarak devam etmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Yaptığı konuşmasının ardından 3-A sınıfı öğrencilerinin karne heyecanına ortak olan Vali Pehlivan, karneleri dağıtarak öğrencilere kitap hediye etti. Pehlivan, öğrencilerden yaz tatilini boş geçirmemelerini, oyun ve eğlencenin yanı sıra özellikle kitap okumanın ve çeşitli aktivitelerde bulunmanın da ihmal edilmemesini istedi.

Daha sonra öğretmenler odasına geçen Vali Pehlivan, burada öğretmenler ve okul idarecileri ile bir araya gelerek tanıştı. Okul Müdürü Halil Sarı’dan okul hakkında bilgiler alan Pehlivan, öğretmenlerin eğitim ve öğretimde lokomotif görevi üstlendiğinin altını çizerek tüm öğretmenlere başarılar diledi.

Paylaş :
 
Etiketler :  karne, mersin, vali, heyecan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA