25 Nisan 2024 Perşembe



11:51   TÜRKIYE, VENEZUELA’DA 5’INCI BÜYÜK TEDARIKÇI   11:50   MEHMET ALI BEBEĞIN UMUDU YEŞERDI: 60 MILYON TL TOPLANDı   11:49   HER 100 ÇOCUKTAN 20’SI ÇALıŞıYOR   11:48   MINIKLER, ÇOCUK BAYRAMı’NDA DOYASıYA EĞLENDI   11:46   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN VATANDAŞLARA VERGI HATıRLATMASı   11:44   FORUM MERSIN’DE ÇOCUK BAYRAMı COŞKUYLA KUTLANDı!   11:42   BAŞKAN YıLDıZ, ILK NIKAHıNı KıYDı   11:41   ONLARCA SANATÇıNıN ESERLERI GÖRÜCÜYE ÇıKTı!   11:37   AKKUYU NGS’DE VINÇ YANGıNı   11:34   BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE FıRSAT   12:31   SıCAKLAR ETKILEDI YENIDÜNYADA HASAT ERKEN BAŞLADı: FIYATı ÜRETICISINI SEVINDIRDI   12:29   TÜRKIYE, MEYVE ÜRETIMINDE DÜNYADA 4’ÜNCÜ SıRADA   12:27   MINIKLERDEN COŞKULU 23 NISAN KUTLAMASı   12:25   FESTIVALE FIS KONSERI DAMGA VURDU   12:20   MERSIN’DE ’1923 ÖĞRENCI 23 NISAN’ KONSERI VERDI   12:19   BAŞKAN SEÇER, ÇOCUKLARıN BAYRAM NEŞESINE ORTAK OLDU   12:15   TARSUSLULAR, 23 NISAN’ı BÜYÜK BIR SEVINÇLE KUTLADı   12:11   ERDEMLI’DE GELENEKSEL UÇURTMA ŞENLIĞI   12:07   MERSIN’DE UNUTULMAZ 23 NISAN   12:04   MEZITLI’DE EMIR CAN İĞREK’LE 23 NISAN COŞKUSU!  
 
 
 
 
TARSUS’UN İL OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORLAR
   

Katıldığı özel bir televizyon ’da konuşan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus’un hiçbir zaman üvey evlat muamelesi görmemesi gerektiğini söyledi.

 

Tarih : 15 Haziran 2022 Çarşamba 14:14

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, katıldığı özel bir televizyonda gündeme dair merak edilen soruları cevapladı. Bozdoğan, Tarsus'un hiçbir zaman üvey evlat muamelesi görmemesi gerektiğini vurgulayarak, "Gerçekten ille de Tarsus. Tarsus'un il olması için her şeyi en kısa zamanda yapacağız" dedi.

Başkan Bozdoğan, katıldığı bir canlı yayın programında spordan, sanata, faaliyetlerden, çalışmalara kadar birçok konu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bozdoğan, Tarsus’un Marmara’dan sonra gelişmeye en aday yer olduğunu belirterek, Tarsus’un demir yolu, deniz yolu, organize sanayi bölgeleri ile ciddi bir lojistik merkez yapısına sahip olduğunu ifade etti. Açılacak olan havalimanına 'TAM' dediklerini belirten Bozdoğan, "Havaalanı açılacak, ismine TAM diyorum. Yani Tarsus, Adana, Mersin ve buradaki tek merkez o olacak. Hem Adana'nın hem Mersin'in hem de Tarsus'un kullanacağı bir havalimanı. Tarsus jeopolitik olarak da çok şanslı" diye konuştu.

"TARSUS İL OLMALI"

Ciddi bir proje üzerine çalıştıklarına değinerek Tarsus’un il olmasına yönelik çeşitli açıklamalarda bulunan Bozdoğan "Tarsus dolu dolu bir kent. Buranın il yapılması haklarını alması demektir. Bu kentin haklarını mutlaka alması gerekiyor. İl olduğumuz zaman güçlü bir Tarsus markası ortaya konulacak ve bizde Tarsus'un tarihini çok net bir şekilde ortaya koyacağız. Biz Tarsus’un, il olacak bir kentin en az 3 tane meydanının olmasını istiyoruz. Çok büyük bir lansman yapılacak ama gerçekleri anlatarak yapacağız. Bu kentin haklarını almak için bu mücadeleyi vereceğiz. Tarsus hiçbir zaman üvey evlat muamelesi görmemeli. Gerçekten ille de Tarsus. Tarsus'un il olması için her şeyi en kısa zamanda yapacağız" ifadelerine yer verdi.

Bozdoğan, Tarsus İdmanyurdu ve kendisine Şahin Kırbıyık tarafından yapılan konuşmalar hakkında açıklamalarda bulunarak, "Bahsi geçen kişiler takımın başına geldiğinde bizde para bitmez dediler ama şu an 37 milyon TL harcadım diyen de kendileri. Kulübe 37 milyon TL harcanmadı tüm işlemler kayıt altına alınıyor. Ligde kalma mücadelesi veren takımımızı Başkan Ali İlk ile buralara taşıdık. Aslında gerçek teşekkür edilmesi gereken kişiler kahraman olan çocuklarımız. Emeklerini koydular, inançlarını çok net bir şekilde ortaya koydular. Bir tarafta emek, alın teri, bir tarafta o inançları, sahada gösterdikleri başarılar. Biz el birliğiyle takımımızdan vazgeçmeyeceğiz. Emin olun çocuklar elinden geleni yaptılar. Ben takımdaki futbolcuların inancına, teknik direktörümüzün inancına tüm ekibin inancına kefilim. Altyapıya biz çok önem veriyoruz. Öyle bir altyapı olsun istiyorum ki bu kentin evlatlarıyla olsun istiyorum" dedi.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  tarsus, başkanbozdoğan, özeltelevizyon, gündem

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA