1 Mayıs 2024 Çarşamba



19:05   EMEK SÖMÜRÜSÜNE KARŞı: SOKAKTA KAZANACAĞıZ!   19:04   MILLI EĞITIMDEN MILLI OLMAYAN DAVRANıŞ!   12:05   KUYUYA DÜŞEN IŞÇI YARALANDı   11:06   YıLıN ILK ÇEYREĞINDE YAŞ MEYVE SEBZE IHRACATı 963,4 MILYON DOLAR   11:04   KARTVIZITLER TICARI KÖPRÜYE DÖNÜŞÜYOR   11:03   VALI PEHLIVAN, MODEL FABRIKA VE YENILIK MERKEZI’NI ZIYARET ETTI   11:00   LOJISTIK MERKEZI’NIN YOL ÇALıŞMALARı BAŞLADı   10:59   ‘GÖKKUŞAĞıNıN ALTıNDA’ OYUNU ÇOCUKLARLA BULUŞTU   10:57   KADıNLAR YETENEKLERINI KEŞFEDIYOR   10:53   KONTROLDEN ÇıKAN OTOMOBIL KALDıRıMA VURDU, ONA METRELER KALA TıR DEVRILDI   10:48   ‘MAHZEN-35’ OPERASYONLARıNDA 6 AYRı ORGANIZE SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERTILDI   10:47   TRAFIĞE KAPALı YOL MOTOSIKLET YARıŞ PISTINE DÖNÜŞTÜ   10:46   MERSIN’DE ARANAN ŞAHıSLARA OPERASYON: 54 TUTUKLAMA   10:14   SERALARDA SıCAK HAVADA ZORLU HASAT   10:12   ULUSLARARASı FILMLER, MERSINLI SINEMASEVERLERLE BULUŞTU   10:10   ÇOCUKLAR BÜYÜKŞEHIRLE HEM EĞLENECEK HEM ÖĞRENECEK   10:09   MTSO, SıFıR ATıK ILE MERSIN’I GELECEĞE HAZıRLıYOR   17:21   ROMANYALı ÖĞRENCILER AKDENIZ’IN ILK VE TEK ÖĞRENME MERKEZINI ZIYARET ETTI   17:19   TARSUS GASTRONOMI MERKEZI, ŞEHRIN GÖZDE MERKEZI HALINE GELDI   13:48   MERSIN’DE ÇAMKESE BÖCEĞINE KARŞı BIYOLOJIK MÜCADELEYE BAŞLANDı  
 
 
 
 
“BURADA KADIN EMEĞİ VAR” SLOGANIYLA ÇİÇEK PAZARI KURULDU
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi “Burada Kadın Emeği Var” sloganıyla Anneler Günü için çiçek pazarı kurdu

 

Tarih : 7 Mayıs 2022 Cumartesi 14:48

Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü için çiçek pazarı kurdu. ‘Burada Kadın Emeği var’ sloganıyla bir alışveriş merkezinde kurulan pazarda, üretici kadınlar, evde yetiştirdikleri çiçekleri anneler için satıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi koordinesinde Anneler Günü dolayısıyla Palmcity Alışveriş Merkezinde ‘Burada Kadın Emeği Var’ sloganıyla çiçek pazarı kuruldu. Evde yetiştiricilik yapan kadın üreticileri vatandaşlarla buluşturan çiçek pazarında kaktüsten sukulente, mevsimlik çiçeklerden teraryumlara kadar rengarenk çiçekler satışa sunuldu.

STANTLAR ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu AVM’lerde de kadınlara stant imkanı sunuyor. Anneler Günü dolayısıyla Palm City AVM’de kurulan çiçek pazarı, hobi olarak evde yetiştiricilik yapan kadın üreticileri vatandaşlarla buluşturdu. Rengarenk çiçekler; anneler, anne adayları ve kendini anne gibi hisseden tüm kadınlar için satışa sunuldu. Pazar, Anneler Günü de açık olacak.

“EMEKLERİMİZİ SATIŞA SUNMUŞ OLUYORUZ”

Kadın üreticilerden Nazan Ölmez, bir arkadaşından duyarak Büyükşehir Belediyesinin stant desteği için başvurduğunu ve kendisine hemen yer verildiğini ifade ederek, “Kaktüs yetiştirmeye hobi amaçlı başlamıştım. Sonrasında amigurumiye başladım, onun da eğitimini aldım. Ufak tefek kendi çevremde satış yapıyordum. 2-3 yıldır uğraşıyorum. 23 Nisan etkinliklerine ilk defa katıldık. Bu da ikinci; Anneler Günü için yapılan etkinlik. Onların katkısıyla daha çok kişiye sesimizi duyurduk. Bize daha çok satış yapma imkanı sundular. Emeklerimizi bu şekilde satışa sunmuş oluyoruz. El emeği ve sevgi ile ürettiğimiz bütün emeklerimize gelip burada bakabilirler” ifadelerine yer verdi.

“AŞK YAŞIYORUM ÇİÇEKLERİMLE”

Bedriye Ceylan da daha önce de Büyükşehir Belediyesinin 23 Nisan etkinliklerinde yer aldığını belirterek, “Hobi olarak başladım ben de. Çok severek yapıyorum. Gerçekten aşk yaşıyorum çiçeklerimle. Kendim üretiyorum evimde. Belediyemize bu güzel etkinlikleri sunduğu için teşekkür ederiz. Biz de burada arkadaş edindik, güzel oldu. Pazar akşamına kadar buradayız” diye konuştu.

Paylaş :
 
Etiketler :  annelergünü, mersin, büyükşehir, çiçekpazarı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA