25 Aralık 2025 Perşembe



17:07   MTSO BAŞKANı ÇAKıR’DAN GENÇLERE HAYAT DERSI: "KENDI GÜCÜNÜZE INANıN"   17:02   BOZYAZı’DA MUHTARLARLA ISTIŞARE TOPLANTıSı   16:29   TOROSLAR CUMHURİYET ALANI YILBAŞI PAZARIYLA ŞENLENDİ   16:26   EKMEN: SAYIŞTAY KARARLARI KAMUYA AÇIK OLMALI   16:24   MEP MERSİN’DEN ASGARİ ÜCRETE SERT TEPKİ: “BU ÜCRET AÇLIK DAYATMASIDIR”   16:20   MÜSİAD MERSİN İLE SUDAN ARASINDA TİCARİ İŞBİRLİĞİ   16:14   AŞIK MAHSUNİ ŞERİF SİLİFKE’DE   16:10   İYİ PARTİLİ KOCAMAZ: “EMEKLİLER UCUZ OTEL KÖŞELERİNDE YAŞAMAYA MECBUR BIRAKILIYOR”   16:08   SÜLÜKLER SAĞLIK VE BİLİM ALANINDA KULLANILIYOR   11:44   TARSUS BELEDIYESINDEN YEŞILEVLER’E MODERN SPOR PARKı   11:39   MERSIN’DE ASFALT MESAISI GECEYE TAŞıNDı   11:36   ‘BISKÜVI ADAM’ SAHNEYE ÇıKTı, MINIK SEYIRCILER KAHKAHAYA BOĞULDU   10:41   AKDENIZ BELEDIYESINDEN ONKOLOJI HASTALARı VE ENGELLI BIREYLERE PSIKOSOSYAL DESTEK   10:36   AKDENIZ’DE 1,5 METRELIK ATLAS BALıĞı YAKALANDı   09:48   NESLI TEHLIKEDEKI ’SAZ HOROZU’ GÖKSU DELTASı’NDA GÖRÜNTÜLENDI   15:16   TARSUS’TA SıCAK ÇORBA IKRAMı BAŞLADı   14:43   HIRANUR’UN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN 3 SANıK ILK KEZ HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı   11:33   TARSUSLU ÖĞRENCI, OLIMPIYAT BIRINCILIĞI GURURU YAŞATTı   11:30   TERS ISTIKAMETTE GIDEN SÜRÜCÜ YAKALANDı, EHLIYETINE EL KONULDU   11:28   MERSIN’DE ’YÖRÜK GÖÇER KÜLTÜR KALıR’ ŞÖLENI  
 
 
 
 
BEM-BİR SEN İLE AKDENİZ BELEDİYESİ SOSYAL DENGE ANLAŞMASI İMZALADI
   

Mersin Akdeniz Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR SEN) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı. Geçen yıla oranla, bu yıl memurların aldığı zamma ilave olarak yüzde 20 zammın yapıldığı sözleşmeden, 206 memur ve 35 sözleşmeli personel yararlanacak.

 

Tarih : 3 Şubat 2022 Perşembe 14:34

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, BEM BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu ve Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever arasında, belediyenin memur ve sözleşmeli personelinin haklarında iyileştirme sağlayan ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’ (SDS) imzalandı. 2022 ve 2023 yıllarını kapsayan SDS ile belediyede görevli memur ve sözleşmeli memurların haklarında önemli kazanımlar elde edildi. Akdeniz Belediyesi Başkanlık Makamında düzenlenen imza töreninde söz alan BEM BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu, Sosyal Denge Sözleşmesi’nin imzalanması noktasından verdiği destek nedeniyle Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’a teşekkürlerini iletti.

USLU: "SÖZLEŞME HAYIRLARA VESİLE OLSUN"

Belediyede çalışan memurların haklarında iyileştirme yapılamasını öngören SDS’nin hayırlı ve bereketli olmasını dileyen Levent Uslu, "Yerel yönetim personelimiz 7 gün 24 saat esasına göre milletimizin hizmetinde çalışmaktadır. Akdeniz Belediyesi'ndeki personellerimiz de her daim kaliteli hizmet sunarak vatandaşlarımızın takdirlerini kazanmışlardır. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyor, imzalanan sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

GÜLTAK: "YASAL OLARAK VERİLEBİLECEK MAKSİMUM DESTEĞİ VERDİK"

Başkan Gültak da memurlar ve sözleşmeli personellerin, özlük ve sosyal haklarının yükseltilmesi ve geliştirilmesi noktasında belediye olarak imkânlar dâhilinde her türlü desteği verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini ifade etti.  Başkan Gültak; "Geçen yıla oranla, bu yıl memurların aldığı zamma ek olarak, sosyal denge tazminatında 377 TL'lik ilave zam yapılmış oldu. Bu sayede yasal olarak verilebilecek maksimum desteği vermiş olduk. İmzalanan sözleşmenin mesai arkadaşlarıma hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile BEM BİR-SEN Genel Başkanı Sayın Levent Uslu'ya, beraberindeki heyete ve sözleşmenin imzalanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum" ifadelerine yer verdi.

Paylaş :
 
Etiketler :  akdeniz, anlaşma, mersin, bembirsen

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA