4 Mayıs 2024 Cumartesi



15:26   TOROSLAR’DA MAYıS AYı MECLIS TOPLANTıSı YAPıLDı   15:24   YAŞAR KEMAL PARKı YENILENIYOR   15:23   ARANAN ŞAHıS BU KEZ DOLAPTAN ÇıKTı   15:21   TARSUS’TA ZABıTA EKIPLERI HıZ KESMIYOR   15:19   VALI PEHLIVAN, ÇOCUKLARLA FUTBOL OYNADı   11:13   BAŞKAN SEÇER’IN SÖZÜNÜ VERDIĞI ‘LOJISTIK MERKEZI’NDE SONA GELINDI   11:11   ÜREME ÖNCESI CARETTALARıN YUVA YAPTıĞı SAHILI ÖĞRENCILER TEMIZLEDI   11:10   CHP’LI KıŞ, MERSIN MILLETVEKILLERINI GÖREVE ÇAĞıRDı   11:08   “BU ŞEHRI HAYAL EDILECEK BIR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞIZ”   11:06   BÜYÜKŞEHIR KURS MERKEZLERI’NDE EĞLENEREK ÖĞRENIYORLAR   11:04   MERSIN’DE SAHTE ILANLARLA DOLANDıRıCıLıK YAPAN 3 ŞÜPHELI YAKALANDı   10:58   MERSIN’DE POLIS MINIBÜSÜ KAZA YAPTı: 1 POLIS MEMURU YARALı   10:56   MERSIN’DE TERÖR OPERASYONU: 7 GÖZALTı   10:54   MERSIN’DE YıLDıRıM DÜŞEN MÜSTAKIL EVDE YANGıN ÇıKTı   10:48   ŞAMPIYON SPORCUDAN REKTÖR PROF. DR. ARıÖZ’E ZIYARET   17:57   “ÇUKUROVA HAVAALANı NE ZAMAN AÇıLACAK?”   11:55   “GELIN MERSIN TURIZMINI HEP BERABER AYAĞA KALDıRALıM”   11:54   “ENFLASYON MUHASEBESIYLE OLUŞACAK KARDAN VERGI ALıNMAMALıDıR”   11:53   BU MERKEZ TARSUSLULARA IYI GELECEK   11:51   BAŞKAN SEÇER, 1 MAYıS’TA IŞÇI VE EMEKÇILERLE YÜRÜDÜ  
 
 
 
 
BAŞKAN SEÇER, GÖREVİNE BAŞLADI
   

Korona virüse yakalanan ve 9 gündür evinde karantinaya çekilen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yeniden yaptırdığı testinin negatif çıkması üzerine belediyeye gelerek görevine başladı. Başkan Seçer, dualarını ve iyi dileklerini esirgemeyen tüm vatandaşlara teşekkür etti.

 

Tarih : 28 Ocak 2022 Cuma 14:52

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer, 9 günlük izolasyon sürecinin ardından korona virüs testinin negatif çıkması üzerine Taş Bina’ya gelerek mesaisine başladı. İlk mesaisinde kamuoyuna açıklama yapan Seçer, izolasyon süreci boyunca evden de çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “İzolasyonun ardından geldik. Bugün belediyedeyiz. 9 gündür evdeyim, çalışmaları evden sürdürdük. Bu arada tedavi sürecimiz iyi geçti. Zaten bunun tedavisi dinlenmek, iyi uyku ve bol bol C vitamini, iyi beslenme. Daha önce aşılarımı düzenli olduğum için de hastalığı çok hafif de diyemem ama en azından ağır atlatmadım. Zaman zaman rahatsızlık verdi ama genelde iyiydim. İşlerimiz de aksamadı” ifadelerine yer verdi.

Seçer, bu süreçte Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayarak “Bütün arkadaşlarımız görevlerini zaten yapıyorlar. Evden takip etme imkanım oldu. Bu süreçte olumsuz hava koşulları gelişti. Özellikle yüksek yerlerde kar yağışları bölge halkına ciddi sıkıntılar yaşattı ama tüm ekiplerimiz, iş makinelerimiz oradaydı. Yollarını açtılar, mahsur kalan yurttaşlarımızı kurtardılar, yardımlarına gittiler. Bugün de an itibariyle belediyedeyiz. Artık mesai buradan devam edecek. İnşallah kısa süre içerisinde de tüm dünyada bu salgın süreci tamamlanır ve yaşam normale döner. Allah herkese iyilik, sağlık versin” sözlerine yer verdi.

Paylaş :
 
Etiketler :  koronavirüs, başkanseçer, vahapseçer, mersin, büyükşehir

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA