25 Nisan 2024 Perşembe



11:51   TÜRKIYE, VENEZUELA’DA 5’INCI BÜYÜK TEDARIKÇI   11:50   MEHMET ALI BEBEĞIN UMUDU YEŞERDI: 60 MILYON TL TOPLANDı   11:49   HER 100 ÇOCUKTAN 20’SI ÇALıŞıYOR   11:48   MINIKLER, ÇOCUK BAYRAMı’NDA DOYASıYA EĞLENDI   11:46   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN VATANDAŞLARA VERGI HATıRLATMASı   11:44   FORUM MERSIN’DE ÇOCUK BAYRAMı COŞKUYLA KUTLANDı!   11:42   BAŞKAN YıLDıZ, ILK NIKAHıNı KıYDı   11:41   ONLARCA SANATÇıNıN ESERLERI GÖRÜCÜYE ÇıKTı!   11:37   AKKUYU NGS’DE VINÇ YANGıNı   11:34   BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE FıRSAT   12:31   SıCAKLAR ETKILEDI YENIDÜNYADA HASAT ERKEN BAŞLADı: FIYATı ÜRETICISINI SEVINDIRDI   12:29   TÜRKIYE, MEYVE ÜRETIMINDE DÜNYADA 4’ÜNCÜ SıRADA   12:27   MINIKLERDEN COŞKULU 23 NISAN KUTLAMASı   12:25   FESTIVALE FIS KONSERI DAMGA VURDU   12:20   MERSIN’DE ’1923 ÖĞRENCI 23 NISAN’ KONSERI VERDI   12:19   BAŞKAN SEÇER, ÇOCUKLARıN BAYRAM NEŞESINE ORTAK OLDU   12:15   TARSUSLULAR, 23 NISAN’ı BÜYÜK BIR SEVINÇLE KUTLADı   12:11   ERDEMLI’DE GELENEKSEL UÇURTMA ŞENLIĞI   12:07   MERSIN’DE UNUTULMAZ 23 NISAN   12:04   MEZITLI’DE EMIR CAN İĞREK’LE 23 NISAN COŞKUSU!  
 
 
 
 
“HOŞGELDİN BEBEK” PROJESİ İLE BİR ÇOK AİLEYE ULAŞILDI
   

Mersin Akdeniz Belediyesinin, 2020 yılı başında Mersin’de ilk kez hayata geçirdiği örnek sosyal projelerden biri olan “Hoş Geldin Projesi” ile 2 yıl içinde 4 bin 500’ün üzerinde aileye ulaşıldı.

 

Tarih : 5 Ocak 2022 Çarşamba 12:48

Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak’ın, ‘Gönül Belediyeciliği’ ilkesiyle 2020 yılı başında bir ilke imza atarak hayata kattığı “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında, aradan geçen 2 yıl içinde 4 bin 500’den fazla bebeğe ulaşıldı. Dünyaya gözlerini yeni açan bebekleri için anne-babaları tebrik etmek amacıyla ziyaretlerine devam eden Başkan Gültak, bebek ve annenin ihtiyaçlarının bulunduğu çantaları hediye ediyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri de yeni doğan bebekleri ve ebeveynleri ziyaret ederek içinde onlarca çeşit ürünün bulunduğu çantayı ailelere ulaştırıyor. Hediye edilen çantada, biberondan emziğe, çeşitli mamalara ve bebek bezine kadar bir bebeğin ve annenin ihtiyaç duyduğu pek çok ürün bulunurken, aileler de proje nedeniyle memnuniyet ve teşekkürlerini dile getirdi.

“ZİYARET ETTİĞİMİZ İLK BEBEKLERİMİZ 2 YAŞINI DOLDURDU”

Başkan Gültak, Mersin’de bir ilk olan ve 2020 yılı başında başlatılan projeye büyük önem verdiklerinin altını çizerek, “Mersin’de bu güzel ve örnek projeyi başlatan ilk belediye olmaktan dolayı gururlu ve sevinçliyiz. Nitekim projeyi ilk başlattığımızda ziyaret ettiğimiz bebeklerimiz bugün 2 yaşını doldurdu. Sevimli bebeklerimize ve anne-babalarına; yeni yılda sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir ömür ve gelecek diliyorum. Hoş Geldin Bebek projemiz ile bu güzel günlerinde anne ve babaların sevincini, heyecan ve mutluluğunu paylaşıyoruz. En mutlu günlerinde insanımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı

“ANNELERİN YÜKÜNÜ BİR NEBZE HAFİFLETİYORUZ”

“Özellikle ilk kez anne olan kadınlara bu desteğin verilmesini önemsiyor, onların yükünü bir nebze de olsa hafifletiyoruz” diyen Gültak; “Çünkü bebek bakımı gerçekten çok meşakkatli ve fedakarlık isteyen bir süreçtir. Ailelerimize verdiğimiz bu hizmet ile bebeğin aşı takviminin takibi, sağlığıyla ilgili sorunların erken teşhisi ve böylece tedavinin başarılı olması da sağlanmış oluyor. Akdeniz sınırları içerisinde yaşayan ailelerimizin mutluluğu mutluluğumuz, sevinci sevincimizdir. Toplumun en önemli çekirdek birimi ailelerimize her türlü desteğimiz devam edecek” sözlerine yer verdi.

Paylaş :
 
Etiketler :  akdeniz, mersin, aile, yenidoğan, proje

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA