17 Eylül 2025 Çarşamba



18:34   TAKIP EDIP ÖLDÜRDÜ, ’PIŞMANıM’ DEYIP TAHLIYESINI ISTEDI   18:30   ESKI SEVGILISINI ÖLDÜRÜP INTIHAR ETTI   17:42   İNŞAATıN 10. KATıNDA HALAY!   17:29   BITKIN HALDE BULUNAN ŞAHIN KORUMA ALTıNA ALıNDı   17:08   MSK, AVRUPA’YA DAMGA VURMAYA HAZıR!   16:38   MERSIN’E, AVRUPA STANDARTLARıNDA ALTYAPı GELIYOR   16:05   AKDENIZ’DE KAÇAK SEVKIYAT ÇÖKTÜ!   16:01   BETON BLOK ARASıNDA SıKıŞAN YAVRU KEDI KURTARıLDı   12:22   ÇAKıR: “ZARAR GÖREN ÜRETICI NEFES ALACAK”   12:17   YABANCıLARıN GÖZÜ MERSIN’DE!    12:13   EVIN IÇINDEN KAMYON DOLUSU ÇÖP ÇıKTı   12:06   KUR FARKı KAYıPLARı IHRACATÇıYı ZORLUYOR   11:40   MERCEK, AŞÇıLıK HAYALI KURANLARA KAPı ARALıYOR   11:01   “HER ZAMAN, HER ŞARTTA MERSIN İDMANYURDU!”   10:49   VELI VE ÖĞRETMENLERE ÇAĞRı!   10:25   FIRARI HÜKÜMLÜ, TAVUK ÇIFTLIĞINDE SAKLANıRKEN YAKALANDı   10:07   MERSINLI BALıKÇıLAR ’VIRA BISMILLAH’ DEDI   10:01   CEMIL SUNGUR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   09:54   MERSIN’DE 73 YAŞıNDAKI ADAM INTIHAR ETTI   09:53   SILIFKE’DE MOTOKURYELERE TRAFIK EĞITIMI  
 
 
 
 
“SİBERAY PROJESİ” İLE VATANDAŞLARI BİLİNÇLENDİRMEYİ HEDEFLİYORLAR
   

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülmekte olan Siber Suçların gerçekleşmeden engellenmesi, maddi manevi zararların en aza indirgenmesi, farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri yapılması amacıyla oluşturulan ‘Siberay’ projesi kapsamında, şehirdeki etkinliklerdeki katılımcılara broşür dağıtıldı.

 

Tarih : 1 Kasım 2021 Pazartesi 12:54

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Arena Stadyumunda gerçekleşen “İçel İdman Yurdu – Mardin Büyükşehir futbol Kulübü” arasında düzenlenen futbol müsabakası, Mersin Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu “Soli Pompeiopolis Yüzme Maratonu”, Toroslar Belediyesinin düzenlemiş olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı “Cumhuriyet Kupası Yamaç Paraşütü Yarışması” etkinliklerindeki katılımcılara yönelik; Yasa Dışı Bahis, Sosyal Medyanın Hayatımıza Etkisi, Siber Güvenlik, Siber Zorbalık, Teknoloji Bağımlılığı ve Güvenli İnternet kullanımı konularında seminer/eğitim faaliyeti gerçekleştirildi ve Siberay Projesi kapsamında broşür dağıtıldı.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak ‘Siberay’ projesi ile toplumu teknoloji bağımlılığı, siber güvenlik, güvenli internet kullanımı gibi konularda bilinçlendirmeyi hedefleyerek bu sayede toplumun her bir ferdinin interneti bilinçli ve faydalı kullanması amaçlandı. Başta ’Siberay’ projesi olmak üzere siber suçlarla mücadele alanında birçok konuya değinildi.

Paylaş :
 
Etiketler :  siber, suç, mersin, emniyet, güvenlik

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA