17 Eylül 2025 Çarşamba



18:34   TAKIP EDIP ÖLDÜRDÜ, ’PIŞMANıM’ DEYIP TAHLIYESINI ISTEDI   18:30   ESKI SEVGILISINI ÖLDÜRÜP INTIHAR ETTI   17:42   İNŞAATıN 10. KATıNDA HALAY!   17:29   BITKIN HALDE BULUNAN ŞAHIN KORUMA ALTıNA ALıNDı   17:08   MSK, AVRUPA’YA DAMGA VURMAYA HAZıR!   16:38   MERSIN’E, AVRUPA STANDARTLARıNDA ALTYAPı GELIYOR   16:05   AKDENIZ’DE KAÇAK SEVKIYAT ÇÖKTÜ!   16:01   BETON BLOK ARASıNDA SıKıŞAN YAVRU KEDI KURTARıLDı   12:22   ÇAKıR: “ZARAR GÖREN ÜRETICI NEFES ALACAK”   12:17   YABANCıLARıN GÖZÜ MERSIN’DE!    12:13   EVIN IÇINDEN KAMYON DOLUSU ÇÖP ÇıKTı   12:06   KUR FARKı KAYıPLARı IHRACATÇıYı ZORLUYOR   11:40   MERCEK, AŞÇıLıK HAYALI KURANLARA KAPı ARALıYOR   11:01   “HER ZAMAN, HER ŞARTTA MERSIN İDMANYURDU!”   10:49   VELI VE ÖĞRETMENLERE ÇAĞRı!   10:25   FIRARI HÜKÜMLÜ, TAVUK ÇIFTLIĞINDE SAKLANıRKEN YAKALANDı   10:07   MERSINLI BALıKÇıLAR ’VIRA BISMILLAH’ DEDI   10:01   CEMIL SUNGUR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   09:54   MERSIN’DE 73 YAŞıNDAKI ADAM INTIHAR ETTI   09:53   SILIFKE’DE MOTOKURYELERE TRAFIK EĞITIMI  
 
 
 
 
MUT ZEYTİNYAĞI BAŞKENTLİ TÜKETİCİLER İLE BULUŞACAK
   

Ankara’daki marketlerin tüketicileri Mut’ta üretilen ve sıfır asitli olan zeytinyağı ile bulaşacak.

 

Tarih : 14 Ekim 2021 Perşembe 14:53

Mersin Mut Kaymakamı Batuhan Bingöl, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ekrem Bayır, Mut Üreticileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ali Osman Çelik ve Mut Ziraat Odası Başkanı Hıdır Kar ve Mut Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Salgur’un katıldığı ilk sevkiyat programında, Mut ürünlerinin hak ettiği değeri her pazarda gördüğü ve her geçen gün kıymetinin daha iyi anlaşıldığı belirtildi.

Mersin Mut Üreticileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ali Osman Çelik, “İlçemiz zeytin üreticilerimizden aldığımız organik zeytinlerimizi, düşük asitli zeytinyağı sıkımını yaparak ambalajladık. Ankara’da bulunan Büyükşehir Belediyesi’ne ait ve bünyesinde kooperatifler ve üretici birliklerinin ürünlerinin satışa sunulduğu Başkent Market’e ilçemizin gözbebeği zeytinyağımızın pazarlanmasını yaptık ve bugün ilk sevkiyatımızı gerçekleştiriyoruz. Zeytinyağında olduğu gibi ilçemizin kaliteli, yüksek aromalı doğal ürünlerinden pekmez, nar ekşisi ve incir kurusu için görüşmelerimiz sürüyor. En kısa sürede bağlantılarımızın sonuç vereceğine inanıyoruz. Mut Belediyemiz ürünlerimizin sevkiyatında bizlere yardımcı oldu. Bu hizmetin hayata geçmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mut Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Salgur, “İlçemizin en kıymetli doğal ürünlerinden olan zeytinyağımızın, her sofraya ulaşmasını temenni ediyoruz. Aroması ve kalitesiyle ilk tadımda kalitesini ortaya koyacağından emin olduğumuz zeytinyağımızın başkentimizde marketlerdeki raflarında yer almasından gurur duyuyoruz. Kooperatifimiz, ziraat odamız, ilçe tarım müdürlüğümüz ve kaymakamlığımızla birlikte el birliği ile memleketimiz ve insanımız için çalışıyoruz” dedi.

Kaymakam Batuhan Bingöl ise ilçede üretilen zeytinyağının kalitesine ve lezzetine güvendiklerini belirterek, "Pazarda hak ettiği değeri göreceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
 
Etiketler :  zeytinyağı, mut, ankara, market, ziraat

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA