26 Nisan 2024 Cuma



11:51   TÜRKIYE, VENEZUELA’DA 5’INCI BÜYÜK TEDARIKÇI   11:50   MEHMET ALI BEBEĞIN UMUDU YEŞERDI: 60 MILYON TL TOPLANDı   11:49   HER 100 ÇOCUKTAN 20’SI ÇALıŞıYOR   11:48   MINIKLER, ÇOCUK BAYRAMı’NDA DOYASıYA EĞLENDI   11:46   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN VATANDAŞLARA VERGI HATıRLATMASı   11:44   FORUM MERSIN’DE ÇOCUK BAYRAMı COŞKUYLA KUTLANDı!   11:42   BAŞKAN YıLDıZ, ILK NIKAHıNı KıYDı   11:41   ONLARCA SANATÇıNıN ESERLERI GÖRÜCÜYE ÇıKTı!   11:37   AKKUYU NGS’DE VINÇ YANGıNı   11:34   BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE FıRSAT   12:31   SıCAKLAR ETKILEDI YENIDÜNYADA HASAT ERKEN BAŞLADı: FIYATı ÜRETICISINI SEVINDIRDI   12:29   TÜRKIYE, MEYVE ÜRETIMINDE DÜNYADA 4’ÜNCÜ SıRADA   12:27   MINIKLERDEN COŞKULU 23 NISAN KUTLAMASı   12:25   FESTIVALE FIS KONSERI DAMGA VURDU   12:20   MERSIN’DE ’1923 ÖĞRENCI 23 NISAN’ KONSERI VERDI   12:19   BAŞKAN SEÇER, ÇOCUKLARıN BAYRAM NEŞESINE ORTAK OLDU   12:15   TARSUSLULAR, 23 NISAN’ı BÜYÜK BIR SEVINÇLE KUTLADı   12:11   ERDEMLI’DE GELENEKSEL UÇURTMA ŞENLIĞI   12:07   MERSIN’DE UNUTULMAZ 23 NISAN   12:04   MEZITLI’DE EMIR CAN İĞREK’LE 23 NISAN COŞKUSU!  
 
 
 
 
AKDENİZ BELEDİYESİ YOL YAPIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
   

Akdeniz Belediyesi, yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ettiğini bildirdi. Başkan Gültak, vatandaşların ve muhtarların taleplerinin dikkate alındığını söyledi.

 

Tarih : 13 Eylül 2021 Pazartesi 14:14

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, güçlendirilen iş makinesi filosu sayesinde ilçenin her noktasına hizmet vermeye, Akdeniz’i değiştirmeye devam ediyor. Belirlenen plan ve program dahilinde hareket eden ve sayısı arttırılan saha ekipleri, başta üreticiler olmak üzere bölge sakinlerinin ulaşım ve ürün nakliye işlerini kolaylaştırmak amacıyla Demirhisar Mahallesi’nde yeni kadastral yol çalışması gerçekleştirdi.

Kazanlı Mahallesi'nin ihtiyaç duyan sokaklarını asfaltlayan fen işleri ekipleri, Mahmudiye Mahallesi’nin birçok sokağında da yine asfalt yama, kilit taşı tamiri ve beton dökme işi yaptı. Bir ekip, Siteler Mahallesi’nin farklı sokaklarında asfalt yama işini bitirirken, diğer bir ekip de Barış Mahallesi’nin sokakları, Emrah Şahin Ortaokulu ve Salim Yılmaz Anadolu Lisesi bahçesi, ayrıca İhsaniye Mahallesi, Güneş, Civanyaylağı, Nusratiye, Müfide İlhan mahallelerinin sokaklarında asfalt yama hizmeti gerçekleştirdi.

“ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçe genelinde süren çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, asfalt yama, kaldırım, kilit taşı ve yol açma çalışmalarının devam ettiğinin altını çizdi. Akdeniz’de her mahalleye hizmet verildiğini kaydeden Gültak; “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin, ilçe sakini vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını kolaylaştırmak, Akdeniz’i değiştirip ulaşımı da daha güvenli hale getirmek amacıyla asfalt kaplama ve yama, kaldırım, kilitli parke taşı yenileme ve yeni kadastral yol açma çalışmaları aralıksız sürüyor. Hem ekiplerimizin sahadaki tespitleri hem de muhtarlar ve vatandaşlarımızdan gelen talepler en kısa sürede değerlendirmeye alınarak, eksiği olan veya ihtiyaç duyan her mahallemizde çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, akdeniz, belediye, yol, bakım, onarım, mustafagültak

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA