23 Nisan 2024 Salı



11:23   AKSA’DAN ÖNGE’YE HAYıRLı OLSUN ZIYARETI   11:19   BÜYÜKŞEHIR 23 NISAN SEVINCINI KENTE YAYDı   11:17   MERSIN IÇIN SıCAK HAVA UYARıSı   11:12   ÇOCUKLAR ILK DEFA HAVALı TÜFEKLE ATıŞ YAPTı, KÖRLING OYNADı   11:11   BU KıZLAR BAŞARıYA DOYMUYOR   10:29   FINANS UZMANıYDı, ARıCı OLDU   10:27   BAŞKAN SEÇER, SEÇIM BAŞARıSıNıN FORMÜLÜNÜ ANLATTı   10:26   23 NISAN COŞKUSU SÜRÜYOR   10:24   MERSIN’DE TRAFIK KAZASı: 2 ÖLÜ, 3 YARALı   10:21   YENIŞEHIR’DEKI DÜNYA PARATRIATLON KUPASı’NDA TARIH YAZıLDı   10:19   MSK’NıN SÜPER LIG YOLU GALIBIYETLERLE DOLU   10:18   KADıNLAR GÜNÜ TENIS TURNUVASı’NDA DERECEYE GIRENLERE ÖDÜLLERI VERILDI   15:42   23 NISAN COŞKULU GEÇECEK   15:25   MERSIN ÜNIVERSITESI’NDE SEECO PROJESI TANıTıLDı   15:22   MERSIN’DE KAÇAK KAZı YAPAN 2 KIŞI YAKALANDı   14:34   YENIŞEHIR DÜNYA VE AVRUPA TRIATLON YARıŞLARıNA HAZıR   12:47   TARSUS TSO YÖNETIMINDEN BAŞKAN BOLTAÇ’A ZIYARET   11:58   “YıLıN ILK ÇEYREĞINDE YÜZDE 6 ARTıŞLA 551 MILYON DOLAR IHRACAT GERÇEKLEŞTIRDIK”   10:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ZABıTA EKIPLERI, YAZ SEZONUNA HAZıR   10:41   BÜYÜKŞEHIR’DEN BIR ILK: 23 NISAN ULUSLARARASı ÇOCUK FESTIVALI  
 
 
 
 
TOROSLAR BELEDİYESİ ‘TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ’ İMZALADI
   

Toroslar Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında ’toplu iş sözleşmesi’ imzalandı. Başkan Yılmaz, "personelimizin her zaman yanındayız" dedi.

 

Tarih : 8 Eylül 2021 Çarşamba 15:30

Belediye İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İsmail Duman ve toplu iş sözleşmesi uzmanı Mehmet Koray Şener ile makamında bir araya gelen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, imza töreninin ardından personel temsilcileriyle de görüştü.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, verilen her emeğin ve alın terinin kutsal olduğunu belirterek, personelinin her zaman yanında olduklarını söyledi. Belediyeciliğin bir ekip işi olduğunu belirten Yılmaz; "Personel Limited Şirketi'nde çalışan işçimizin ücretlerinde iyileştirme yaparak toplu iş sözleşmemizi imzaladık. Toplu sözleşmenin belediyemize ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını dilerim. Toroslarımıza en güzel hizmeti sunma noktasında tüm birimlerimizle birlikte çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İlçemizi daha ileriye götürmenin çabası içerisindeyiz. Önemli olan personelimizle bir ve beraber olmamız. Bir ekip ruhu içerisinde canla başla çalışan tüm personelime teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İsmail Duman da sözleşmenin hayırlı olmasını dileyerek, "Toroslar Belediyemiz ile yapmış olduğumuz toplu iş sözleşmesi, Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'ın emekten ve personelinden yana tavrının sonucudur. Kendisine teşekkür ediyor, sözleşmenin hayırlı olmasını diliyoruz" açıklamasında bulundu.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, toroslar, sendika, , sözleşme, ekonomi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA