16 Nisan 2024 Salı



10:43   BU ATÖLYEDE TEK BIR VIDA BILE ÇÖPE ATıLMıYOR   10:41   KILOSU 50 TL’YE KADAR DÜŞTÜ: ÇILEKTE AÇıKTA HASAT ZAMANı   10:39   MERSIN’IN ILK KADıN MUHTARLARı MAZBATALARıNı ALıP GÖREVE BAŞLADı   10:37   ESKI FUTBOLCU JOSEPH BOUM HAYATıNı KAYBETTI   10:58   YAYLA VE KÖYLER BAHARLA YEŞILE BÜRÜNEREK RENKLENDI   10:57   BAŞKAN SEÇER’DEN SMA HASTASı MEHMET BEBEĞE DESTEK   10:51   MERSIN’DE “MERCEK-17” OPERASYONU DÜZENLENDI   10:48   ÇBK MERSIN SEZONU 4. OLARAK TAMAMLADı   10:45   ŞAMPIYON FENERBAHÇE   10:43   GAMBIYA’DAN GELDI, ’EN IYI KANAT OYUNCUSU’ SEÇILDI   10:37   MSK DOLUDIZGIN   11:15    “BAYRAM, DAYANıŞMA RUHUNU ÖN PLANA ÇıKARSıN”   11:14   BAŞKAN SEÇER, BÜYÜK AILESI ILE IFTARDA BAYRAMLAŞTı   11:13   MERSIN RAMAZAN BAYRAMı’NA HAZıR   11:12   MERSIN’DE ÇıKAN YANGıNDA 6 YAŞıNDAKI ÇOCUK HAYATıNı KAYBETTI   11:08   6. TOUR OF MERSIN ULUSLARARASı BISIKLET TURU TÜM HEYECANıYLA SONA ERDI   13:13   MARDİNLİ İŞ İNSANI KADAK’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI   16:02   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı   16:01   BAŞKAN YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı   15:59   MERSIN’DE ARANAN 87 ŞÜPHELI YAKALANDı  
 
 
 
 
YENİŞEHİR BELEDİYESİ DOĞA SEVERLERİ KAMP YAPARAK BİR ARAYA GETİRDİ
   

Yenişehir Belediyesinin, bu yıl ilkini düzenlediği Yeni ‘Bi’ Kamp etkinliği yoğun ilgi gördü. İnsu Piknik Alanında her yaştan doğaseverin çadır kurduğu kamp alanında katılımcılar gündüz saatlerinde düzenlenen çeşitli atölyelerde keyifli vakit geçirdi, akşamları da konserlerle kamp coşkusunu ikiye katladı.

 

Tarih : 6 Eylül 2021 Pazartesi 15:07

Yenişehir Belediyesi, farklı bir etkinliğe imza atarak her yaştan doğaseveri aynı kampta buluşturdu. Yeni Bi' Kamp üç gün boyunca birbirinden renkli etkinlikler ve konserlerle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Etkinlik İnsu Piknik Alanında 3,4,5 Eylül tarihleri arasında gerçekleşti. Düzenlenen ‘Yeni ‘Bi’ Kamp’ etkinliğine doğa severler yoğun ilgi gösterdi. Her yaştan doğaseverin çadır kurduğu kampta katılımcılar, çocuklar için ilkokul ve ortaokul seviyesinde en az bir okuma kitabı bağışında bulunarak köy okullarına kütüphane kurulmasına katkı sağladılar.    

Sadece yetişkinlerin değil çocuklarında ilgi gösterdiği İnsu Piknik Alanında vatandaşlar gün boyu düzenlenen aktivite ve yarışmalarla hem eğlendi hem de doğada kamp yapmanın keyfini çıkardı. Doğanın ortasında yoga yaparak minik bedenlerini dinlendiren çocuklar, resim atölyesinde sanatın keşfine çıktı, masal atölyesiyle de keşif yolculuklarını tamamladı.

Çocukların sosyalleşmesine katkı sağlayan etkinliklerin yanı sıra AKUT ekipleri de minik kampçılara çeşitli eğitimler verdi. Kampın en özel misafirleri özel çocuklar da etkinliklere katılarak keyifli vakit geçirdi. Kampta sadece çocuklar değil yetişkinler için de sosyal aktiviteler ve yarışmalar düzenlendi. Kampın son gününde katılımcılar çevre temizliği yaparak farkındalık oluşturdu.

Yeni ‘Bi’ Kampın ilk gününde Mozaik Orkestrası ve Ali Altay’ın konserleriyle kamp coşkunu yaşayan katılımcılar ikinci günde ise Çağdaş Anadolu Grubu ve yılların eskitemediği Bulutsuzluk Özlemi’nin seslendirdiği şarkılarla eğlendi.  Katılımcılar kampın son gününde de Demir ve Orkestrasının seslendirdiği şarkılarla unutulmaz bir kamp keyfi yaşadı.

Düzenlen etkinlikte Decathlon,  Ailecek Kamptayız, PIN Akdeniz,  MERDAK,  Zirve Dağcılık, MEDADİK,  AKUT, Mersin Motosiklet Kulübü, RED Warrıos,  Klasik Otomobilciler Derneği, Vosteam Mersin,  Mersin Off Road Kulübü, Adana Doğa Sporları Topluluğu, Değer Akademi Anadolu Lisesi ve Mersin Bisiklet Derneği de çadır kurarak katılım gösterdi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, yenişehir, belediye, doğa, kamp, konser

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA