29 Mart 2024 Cuma



11:00   MERSIN SERBEST BÖLGESINDE YıL SONU HEDEFI 4 MILYAR DOLARı AŞMAK   10:58   “31 MART’TA HIZMETE OY VERIN”   10:55   CHP’LI YıLDıZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK IÇIN DESTEK ISTEDI   10:54   “SANDıĞA GIDELIM, MERSIN GELECEĞINI DEĞIŞTIRELIM”   10:52   AKKUYU NGS’DE MAAŞ ALAMAYAN IŞÇILER IŞ BıRAKTı   10:49   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOZDOĞAN’ıN ARACı KURŞUNLANDı   10:47   OTOMOBIL ILE MOTOSIKLET ÇARPıŞTı: 1 ÖLÜ   10:45   MERSIN’DE SILAH KAÇAKÇıLıĞı OPERASYONU: 4 TUTUKLAMA   11:52   “BIZIM SEÇIMDEN ÖTE MESAIMIZ VAR; ‘HIZMETLER’ ”   11:44    “STK’LARıN GÖRÜŞLERI, BIZE YARAR SAĞLıYOR”   11:43   AYAKKABı TAMIRCILERI ÇıRAK BULMAKTA ZORLANıYOR   11:41   KAYıSı AĞAÇLARı ÇIÇEK AÇTı, ORTAYA GÖRSEL ŞÖLEN ÇıKTı   11:39   “BIRLIKTE BAŞARACAĞıZ, BIRLIKTE KAZANACAĞıZ”   11:38   “MERSIN HALKı ARTıK DEĞIŞIM ISTIYOR, HIZMET ISTIYOR”   11:37   CHP’LI YıLDıZ, IŞÇILERLE BULUŞTU   11:35   “BAŞARıMıZ ORTADA AKDENIZ’IN HIKÂYESINI DEĞIŞTIRDIK”   11:33   BAŞKAN SEÇER, ŞEVKET SÜMER’DE YURTTAŞLARLA IFTAR YAPTı   11:31   “MERSIN’IN ULAŞıM VE TRAFIK SORUNUNU ÇÖZECEĞIZ”   11:27   "BEN DAVAMDAN VAZGEÇMIYORUM"   11:26   MERSIN’DE MOTOSIKLET HıRSıZLıĞıNA KARŞı UYGULAMA  
 
 
 
 
AKDENİZ’DE ‘YAZ AKŞAMLARI’ HEYECANI DEVAM EDİYOR
   

Akdeniz’de ’Yaz Akşamları’ etkinlikleri kapsamında sahne alan sanatçı Oğuz Aksaç, eğlence dolu bir akşam yaşattı. Renkli görüntülerin oluştuğu konserde Aksaç, çeşitli enstrümanlarla yaptığı şovlarla da dikkat çekerek büyük alkış topladı.

 

Tarih : 5 Eylül 2021 Pazar 12:49

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organize ettiği Mersin Millet Bahçesindeki etkinlikler, Oğuz Aksaç konseri ile sürdü. Programa Akdeniz Belediyesi Başkan Vekili Aydın Egin'in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Uzun bir süre sahnede kalan Aksaç, Anadolu'nun bir çok bölgesinden söylediği birbirinden güzel şarkı ve türkülerle izleyenleri adeta büyüledi. Başarılı sanatçı, çeşitli enstrümanlarla yaptığı şovlarla da dikkat çekerek büyük alkış topladı.

Bu tarz kültürel etkinliklerin toplumun kaynaşma aracı olması açısından çok önemli olduğuna vurgu yapan Oğuz Aksaç, "Ülkemiz değişik süreçlerden geçip, türlü sıkıntıları atlatırken insanların bazen 10 dakikalık mutluluklara dahi ihtiyacı oluyor. Bu imkanı sağladığından ve sanata verdiği katkılardan dolayı değerli Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Akdeniz Belediye Başkan Vekili Aydın Egin ise "Akdeniz'de Yaz Akşamları etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Sesi, yorumu ve beyefendiliği ile programımıza katkı sunan çok kıymetli sanatçı arkadaşımız Oğuz Aksaç'a bu akşam için teşekkür ediyoruz. Kültür ve sanat faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Sırada Balık Festivalimiz var" diye konuştu.
Konuşmaların arından eğlence aynı coşkuyla devam ederken, vatandaşlar da halaylar çekip, türküler söyleyerek keyifli bir akşam yaşadı. Öte yandan etkinlikler kapsamında, 6 Eylül Pazartesi günü saat 19.30'da Millet Bahçesi Sahil Etabında Roman ve Müzisyenler Derneği'nin, sonrasında saat 20.30'da ise Detox Band müzik grubunun konseri yapılacak.

Mersin halkı, konserlerden çok memnun.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, akdeniz, yaz, akşam, konser, müzik, sinema, kültür, sanat, milletbahçesi, oğuzaksaç

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA