24 Nisan 2024 Çarşamba



12:31   SıCAKLAR ETKILEDI YENIDÜNYADA HASAT ERKEN BAŞLADı: FIYATı ÜRETICISINI SEVINDIRDI   12:29   TÜRKIYE, MEYVE ÜRETIMINDE DÜNYADA 4’ÜNCÜ SıRADA   12:27   MINIKLERDEN COŞKULU 23 NISAN KUTLAMASı   12:25   FESTIVALE FIS KONSERI DAMGA VURDU   12:20   MERSIN’DE ’1923 ÖĞRENCI 23 NISAN’ KONSERI VERDI   12:19   BAŞKAN SEÇER, ÇOCUKLARıN BAYRAM NEŞESINE ORTAK OLDU   12:15   TARSUSLULAR, 23 NISAN’ı BÜYÜK BIR SEVINÇLE KUTLADı   12:11   ERDEMLI’DE GELENEKSEL UÇURTMA ŞENLIĞI   12:07   MERSIN’DE UNUTULMAZ 23 NISAN   12:04   MEZITLI’DE EMIR CAN İĞREK’LE 23 NISAN COŞKUSU!   12:02   ‘SIBERGÖZ-34’ OPERASYONLARı SONUCU 47 ŞÜPHELI YAKALANDı   11:58   ‘SIBERGÖZ-33’ OPERASYONLARıNA 16 ŞÜPHELI YAKALANDı   11:32   ASHİB, 2023 YıLıNıN HAYVANSAL GıDA DEVLERINI ÖDÜLLENDIRDI   11:31   KADıN VE GENÇ GIRIŞIMCILERE AB DESTEĞI   11:29    “İNŞAATıN YÜZDE 40’ı TAMAMLANDı”   11:28   TARıM IŞÇILERI 23 NISAN’ı ERIK HASADı YAPARKEN KUTLADıLAR   11:26   BAŞKAN BOLTAÇ KOLTUĞUNU MINIK ÖĞRENCIYE DEVRETTI   11:25   BAŞKAN YıLDıZ, 23 NISAN’DA KOLTUĞUNU MINIK EYLÜL’E BıRAKTı   11:23   AKSA’DAN ÖNGE’YE HAYıRLı OLSUN ZIYARETI   11:19   BÜYÜKŞEHIR 23 NISAN SEVINCINI KENTE YAYDı  
 
 
 
 
ROTABUSİSNESS İŞ VE EKONOMİ ÖDÜLLERİ TÖRENİ BAŞLIYOR
   

Bu yıl ikincisi yapılacak olan RotaBusiness İş ve Ekonomi Ödülleri töreni için hazırlıklar neredeyse tamamladı. Bu yıl 14 kategoride düzenlenecek olan ödül töreninin seçici kurulu, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda biraraya geldi.

 

Tarih : 1 Eylül 2021 Çarşamba 13:55

15 Eylül’de Divan Oteli’nde gerçekleştirilecek olan ve kentin iş dünyasının başarılı kuruluşlarının kürsüye çıkacağı 2. RotaBusiness İş ve Ekonomi Ödülleri Seçici Kurulu MTSO Yönetim kurulu toplantısında biraraya gelerek, ödül başvuruları ile ilgili  bir değerlendirme toplantısı yaptı.  Seçici Kurul toplantısına MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan başkanlık ederken toplantıya MTSOB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, MESİAD Başkanı Hasan Engin, MÜSİAD Şube Başkanı Serdar Yıldızgörer, GİŞKAD Başkanı Mürvet Beydağı, Prof. Dr. Caner Özdemir, Prof.Dr.Kemal Birdir katıldı. Toplantıda  geçtiğimiz yıl İSO-500’e girme başarısı gösteren Mersin’li firmaların da başarı plaketiyle ödüllendirilmesine karar verildi.

Öte yandan ödüle başvuruların değerlendirildiği toplantının ikincisi 3 Eylül tarihinde yapılacak. Ödül alan firmalar bu toplantıda belli olacak.

15 Eylül’de Divan Oteli’nde gerçekleştirilecek olan 2. RotaBusiness İş ve Ekonomi Ödülleri gecesini düzenleyen Rota Businees Dergisi İmtiyaz sahibi Serkan Kılınç “hiçbir başarı ödülsüz kalmamalı” mottosuyla yola çıktıkları ve bu yıl ikincisini gerçekleştirecekleri ödül töreninin hem etik hem de prestij açısından ezber bozduğunu söyledi. Kılınç, “Bugüne kadar kentimizin ekonomisine katma değer sunan kişi ve kuruluşlarının emek ve üretimlerini bir medya kuruluşu olarak kamuoyu ile paylaştık. Başarı hikayelerini anlattık. Ama bu başarıların toplumda etkileşim oluşturması adına da 2019 yılında bir ödül töreni düzenledik. Ödül töreninin karar mekanizmasını da kentin ekonomi liderlerine emanet ettik. Bu hamlemizin gerekçesi ödül törenlerine kurumsallık ve ciddiyet kazandırmaktı. Aynı zamanda adil, etik ve bilgiye dayalı bir sonuç elde etmekti. 2019 yılında bunu başardık ve 2021 yılında da ikincisini düzenlemek için yola çıktık. Bizlere destek olan seçici kurulumuz, proje direktörümüz ve danışmanımıza Rota ailesi olarak teşekkürlerimi sunuyor, ekonominin neferlerinin her daim yanında olacağımızı bir kez daha tekrarlamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

 2. RotaBusisness İş ve Ekonomi Ödülleri şu kategorilerden oluşuyor: Sanayi, Tarım, İhracat, Turizm, Lojistik, Sağlık, Eğitim, Çevre, Girişimcilik, Kültür-Sanat, Spor, Arge-İnovasyon, Marka ve Seçici Kurul Özel Ödülü.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, ratobusisness, , ekonomi, ödül, tören, işisanları, divanotel

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA