1 Haziran 2024 Cumartesi



14:46   BAŞKAN YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı INCELEDI   14:13   MERSIN’DEKI MÜSTEHCEN YAYıN OPERASYONU: 4 TUTUKLAMA   13:07   “3’ÜNCÜ ESENLI ÜZÜM ŞENLIĞI TEMMUZ’DA DÜZENLENECEK”   11:50   ANEMURIUM ANTIK KENTI ’UNESCO’ DÜNYA MIRASı LISTESINE TEKLIF EDILECEK   11:48   BAŞKAN SEÇER, FORD TRUCKS BAYI AÇıLıŞı’NA KATıLDı   11:47   ÜZÜM BAĞLARıNıN KURAKLıĞA KARŞı DIRENCINI ARTıRACAK MALZEME ÜRETTILER   11:45   İLAÇLAMA EKIPLERI SAHADA   11:44   BAŞKAN YıLDıZ, ÜRETICI VE KÖYLÜ PAZARıNı GEZDI   11:43   MERSIN’DE ’ULUSLARARASı ÇATıŞMA KURBANı MASUM ÇOCUKLAR GÜNÜ’ ETKINLIĞI DÜZENLENDI   11:42   AFRIKALı ÖĞRENCILER FILISTIN HALKıNA DESTEK IÇIN ’DAPKE’ DANSı YAPTı   11:36   YENIŞEHIR BELEDIYESI AĞAÇLANDıRMA ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   11:27   MERSIN’DE IŞ YERINDE ÇıKAN YANGıN SÖNDÜRÜLDÜ   11:26   GıDA ZEHIRLENMESI IDDIASı: 83 IŞÇI TABURCU OLDU   11:25   MSK GÖZÜNÜ ŞAMPIYONLUĞA DIKTI   11:43   ATHİB BAŞKANı DOĞAN, AKİB’IN YENI KOORDINATÖR BAŞKANı OLDU   11:42   “PAMUKLUK BARAJı İSALE HATTı PROJESI 2026 YıLıNDA TAMAMLANACAK”   11:39   İSKENDERUN TSO’DAN TARSUS TSO’YA ZIYARET   11:37   MEZOPOTAMYA’DA MERSIN RÜZGARı ESTI   11:34   “NEFES ALAN BIR TOROSLAR HEDEFINDEYIZ”   11:33   AMATÖR BALıKÇı, ZıPKıNLA YAKLAŞıK 6 KILOLUK BALON BALıĞı AVLADı  
 
 
 
 
TARSUS BELEDİYESİNİN TEKSTİL ATÖLYESİNDE 140 KADIN İSTİHDAM EDİLECEK
   

Tarsus Belediyesinin kadın istihdamına katkı sağlamak için hayata geçirdiği tekstil atölyesinde, çalışacak kadınların belirlenmesi için mülakat yapıldı. Mülakat heyetinde tekstil alanında uzman isimler yer alırken, atölye açıldığında 140 kişinin istihdam edileceği bildirildi.

 

Tarih : 30 Ağustos 2021 Pazartesi 17:37

Tarsus Belediyesinin iştiraki olan TESKİ bünyesinde faaliyete geçecek olan tekstil atölyesi, açılışa gün sayıyor. Açılışa hazır hale gelen atölyede incelemelerde bulunan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, burada mülakata girecek olan kadınlarla sohbet etti.

Projenin fikir babası olan Başkan Bozdoğan, "Bizimle birlikte çalışmak isteğiniz bizim için önemli. Belediyecilik anlayışında hep yol, asfalt, kaldırım diyorlar ama bizim için önemli olan halkın çalışıyor olması ve üretime katkıda bulunması. Özellikle kadınlarımızın talepkar olması bizi daha çok mutlu ediyor. Burada yüzlerce insan çalışacak ama bu daha işin başlangıcı. Emin olun buradaki tüm arkadaşlarımızın, genç arkadaşlarımızın hepsini değerlendireceğiz. Kalkınmanın odağında insan yer almaktadır. Tek gayemiz toplumun tüm kesimlerinin hem üretim süreçlerine katılması hem de ortaya çıkan refah artışından yararlanması, yoksulluğun ve eşitsizliğin azaltılmasıdır" ifadelerini kullandı.

Mülakat heyetinde tekstil alanında uzman isimler yer alırken, atölye açıldığında 140 kişinin istihdam edileceği bildirildi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, tarsus, belediye, kadın, istihdam, tekstil, atölye

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA