18 Eylül 2025 Perşembe



19:50   MAHKEME KARARıYLA SOKAKTA KALACAKLAR!   19:38   YAŞLı KADıNı SINIR KRIZINE SOKAN YANGıN   18:25   978 MILYON LIRALıK DEV YELKENLI SUYA INDIRILDI   17:28   MERSIN’DE FıRTıNA UYARıSı; RÜZGARıN HıZı 90 KM’YE ULAŞACAK!   17:07   BALıK PAZARı ESNAFı ÇÖZÜM BEKLIYOR   17:06   MERSIN’DE ULAŞıM MASAYA YATıRıLDı   16:53   SILIFKE, MARAŞ’ı YEDI BITIRDI: 7-1   16:24   TMO ÇEKIRDEKSIZ KURU ÜZÜM ALıM FIYATıNı AÇıKLADı   15:31   TAZELENME ÜNIVERSITESI’NDE YENI DÖNEM KAYıTLARı TAMAMLANDı   14:44   MERSINLI KADıNLAR ‘MAHSA AMINI’YI ANDı   14:02   MERSIN’DE 324 KM SAHIL VAR, NEDEN 5 YıLDıZLı OTEL YOK?   13:32   KAÇAN ÇOCUKLARı TAKIP EDIP VURMUŞLAR!   12:49   ÇOCUĞUNU ÖLDÜREN ANNE TUTUKLANDı   12:37   TEZGAHLAR DOLDU, FIYATLAR DÜŞTÜ   12:25   MERSIN’DE SPORLA DOLU BIR HAFTA BAŞLADı!   12:21   ENFLASYON MASALıYLA GERÇEKLER GIZLENEMEZ   12:09   MERSIN’DE SAHADA, YOLDA VICDANDA KAZANDıLAR!   12:01   MERSIN’DE TERS YÖN DEHŞETI   11:04   MERSIN EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDE GÖREV DEĞIŞIMI   10:56   HATAY’A, ‘MERSIN’ YARAMıYOR: 2-3  
 
 
 
 
MESKİ TARSUS’TA ÇALIŞMA BAŞLATTI
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİ ekipleri, Tarsus’un Kavaklı Mahallesi’nde açıktan akmasından dolayı başta sivrisinek ve karasinek olmak üzere diğer zararlıların da üremesine neden olan kanalı kapatma çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 200 metre uzunluğundaki su kanalının yatağı değiştirilip, suyun döşenen büz boruların içerisinden akması sağlandı.

 

Tarih : 27 Ağustos 2021 Cuma 16:36

MESKİ ekipleri, yaşam alanlarında sorun oluşturan, açıktan akmaları nedeniyle olumsuzluklar yaratan su kanallarını kapatma çalışmalarına devam ediyor. Tarsus ilçe merkezinde en büyük mahalleler arasında yer alan, yeni konutlaşmanın da devam ettiği Kavaklı Mahallesi’nin doğu bölümünde bulunan ve açıktan akmasından dolayı başta sivrisinek ile karasinek olmak üzere diğer zararlıların da üremesine neden olan kanal, MESKİ ekiplerinin çalışmasıyla kapatıldı. Kavaklı Mahallesi 2441. Sokak’tan başlayarak, 2434. Sokak’tan geçip Yavuz Sultan Selim Caddesi’ne kadar uzanan 200 metre uzunluğunda açıktan akan su kanalının, MESKİ ekiplerinin kapsamlı çalışmasıyla yatağı değiştirilip, büz borular döşenerek kapatılması sağlandı.

 “MAHALLEMİZİN KANAYAN YARALARINDAN BİRİYDİ”

 Kavaklı Mahalle Muhtarı Erol Bal, açıktan akan kanalın yıllardır mahallelerinde sorun yarattığını ifade ederek, “Kavaklı Mahallesi’nde yıllardır açık kanaldan akan suyumuzun büz içine alınmasında büyük emekleri geçen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Vahap Seçer’e, MESKİ müdürlerime ve tüm ekibine teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Mahallemizin kanayan yarasından biriydi bu. Atıl vaziyette bir kanaldı. Haşere üretiyordu. Büz içine alındıktan sonra bu sıkıntılarımız giderildi. Mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, büyükşehir, belediye, tarsus, meski, kavaklımahalle

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA