26 Nisan 2024 Cuma



11:51   TÜRKIYE, VENEZUELA’DA 5’INCI BÜYÜK TEDARIKÇI   11:50   MEHMET ALI BEBEĞIN UMUDU YEŞERDI: 60 MILYON TL TOPLANDı   11:49   HER 100 ÇOCUKTAN 20’SI ÇALıŞıYOR   11:48   MINIKLER, ÇOCUK BAYRAMı’NDA DOYASıYA EĞLENDI   11:46   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN VATANDAŞLARA VERGI HATıRLATMASı   11:44   FORUM MERSIN’DE ÇOCUK BAYRAMı COŞKUYLA KUTLANDı!   11:42   BAŞKAN YıLDıZ, ILK NIKAHıNı KıYDı   11:41   ONLARCA SANATÇıNıN ESERLERI GÖRÜCÜYE ÇıKTı!   11:37   AKKUYU NGS’DE VINÇ YANGıNı   11:34   BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE FıRSAT   12:31   SıCAKLAR ETKILEDI YENIDÜNYADA HASAT ERKEN BAŞLADı: FIYATı ÜRETICISINI SEVINDIRDI   12:29   TÜRKIYE, MEYVE ÜRETIMINDE DÜNYADA 4’ÜNCÜ SıRADA   12:27   MINIKLERDEN COŞKULU 23 NISAN KUTLAMASı   12:25   FESTIVALE FIS KONSERI DAMGA VURDU   12:20   MERSIN’DE ’1923 ÖĞRENCI 23 NISAN’ KONSERI VERDI   12:19   BAŞKAN SEÇER, ÇOCUKLARıN BAYRAM NEŞESINE ORTAK OLDU   12:15   TARSUSLULAR, 23 NISAN’ı BÜYÜK BIR SEVINÇLE KUTLADı   12:11   ERDEMLI’DE GELENEKSEL UÇURTMA ŞENLIĞI   12:07   MERSIN’DE UNUTULMAZ 23 NISAN   12:04   MEZITLI’DE EMIR CAN İĞREK’LE 23 NISAN COŞKUSU!  
 
 
 
 
SAHNEDE SEVGİLİSİNE EVLENME TEKLİFİ ETTİ
   

Mezitli’de bir kişi, tiyatro oyunu sırasında sahneye çıkarak sevgilisine evlenme teklif etti. Sürpriz evlenme teklifi, seyircilerin alkışlı destekleriyle mutlu sonla noktalandı. Başkanı Tarhan, oyunun sonunda yaptığı açıklamada, dünyayı saran pandemi, felaketler ve savaşların kıskacı altında böylesi güzel olaylara tanık olmanın çok önemli olduğunu söyledi.

 

Tarih : 18 Ağustos 2021 Çarşamba 15:25

Mezitli Belediyesi tarafından, pandemi nedeniyle ayrı kalan tiyatrocularla sanatseverleri buluşturmak amacıyla gerçekleştirilen Mezitli’de Tiyatro Akşamları etkinliği, sıra dışı bir olaya sahne oldu. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın da izlediği, Tiyatro Kulis tarafından sahnelenen Aşk-ı Analiz oyunu sırasında sahneye çıkan Erdem Altın, sevgilisi Latife Güler’e evlenme teklifinde bulundu. Tiyatro oyununda sahneyi Bergüzar Tanrıverdi ile paylaşan oyuncu Özgür Ahmet Gönenler, anlattığı hikayeyi yarıda keserek, seyircilere devamını bilen olup olmadığını sordu. Daha önce tiyatrocu Gönenler ile anlaşan Erdem Altın, bunu üzerine sahneye çıkarak hikayenin devamını anlattı. Hikayenin sonunu kendi hikayesine bağlayan Altın, sevgilisi Latife Güler’e dönerek “Benimle evlenir misin?” diye sordu. Altın, daha sonra sevgilisi Güler'i sahneye davet ederek evlenme teklifini yineledi. Kendisine yapılan sürpriz karşısında uzun süre şaşkınlığını atamayan Güler, seyircilerin alkışları arasında evlenme teklifine ‘evet’ dedi. Yapılan evlenme teklifinin ardından oyun kaldığı yerden devam etti.

“BİZ BİR AİLEYİZ”

Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, oyunun sonunda yaptığı açıklamada, dünyayı saran pandemi, felaketler ve savaşların kıskacı altında böylesi güzel olaylara tanık olmanın çok önemli olduğunu söyledi. Tarhan, “Böylesi güzellikler ancak Mezitli’de olur. İnsanlarımıza bir nebze olsun moral verebilmek adına başlattığımız Mezitli’de Tiyatro Akşamları etkinliğimizde bir de iki gencimizin hayatlarını birleştirme kararı almaları son derece güzel bir olay. Gençlerimiz; Latife Güler ve Erdem Altın, mutluluklarını Mezitli ailesiyle paylaşarak ‘Burası Mezitli. Biz burada bir aileyiz’ vurgusunu da ispatlamış oluyorlar” diye belirtti. Başkan Tarhan, gençlere kendilerine bunca sıkıntı arasında güzel anlar yaşattıkları için teşekkür etti ve ömür boyu mutlu olmalarını diledi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, mezitli, tiyatro, evlenmeteklifi, oyun, sahne, sevgili, neşettarhan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA