29 Mart 2024 Cuma



11:35   AKDENIZ’DE GELENEKSEL TÜRK İSLAM SANATı ESERLERI SERGISI   11:31   "AÇ KALMA SÜRESINI AZALTMAK IÇIN SAHUR MÜMKÜN OLDUĞUNCA GEÇ YENMELIDIR"   11:30   BAŞKAN ÖZYIĞIT, YENIŞEHIRLILERI OY KULLANMAYA DAVET ETTI   11:26   “BIRILERI HALKıMıZA KIRLI BIR OYUN KURMAK ISTIYOR”   11:24   “VAKIT GELDI, MERSIN’E ÇOK GÜZEL PROJELER KAZANDıRACAĞıZ”   11:23   AKKUYU NGS’DE GERGINLIK: İŞÇILER, FIRMA YETKILILERININ ARAÇLARıNı TAŞLADı   11:22   "31 MART GÜNÜ CEVABıNı ALMıŞ OLACAKLAR"   11:21   ASKERLIK HAYALI 50 YAŞıNDA GERÇEKLEŞTI   11:19   ARACı KURŞUNLANAN BOZDOĞAN, SALDıRıYı KıNAMAK IÇIN DÜZENLENEN YÜRÜYÜŞE KATıLDı   11:18   180 MILYONLUK SAZAN SARMALı OPERASYONU: 20 TUTUKLAMA   11:00   MERSIN SERBEST BÖLGESINDE YıL SONU HEDEFI 4 MILYAR DOLARı AŞMAK   10:58   “31 MART’TA HIZMETE OY VERIN”   10:55   CHP’LI YıLDıZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK IÇIN DESTEK ISTEDI   10:54   “SANDıĞA GIDELIM, MERSIN GELECEĞINI DEĞIŞTIRELIM”   10:52   AKKUYU NGS’DE MAAŞ ALAMAYAN IŞÇILER IŞ BıRAKTı   10:49   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOZDOĞAN’ıN ARACı KURŞUNLANDı   10:47   OTOMOBIL ILE MOTOSIKLET ÇARPıŞTı: 1 ÖLÜ   10:45   MERSIN’DE SILAH KAÇAKÇıLıĞı OPERASYONU: 4 TUTUKLAMA   11:52   “BIZIM SEÇIMDEN ÖTE MESAIMIZ VAR; ‘HIZMETLER’ ”   11:44    “STK’LARıN GÖRÜŞLERI, BIZE YARAR SAĞLıYOR”  
 
 
 
 
AKDENİZ BASKETBOL KURSU YILDIZLARIN PEŞİNDE
   

Mersin Akdeniz Belediyesi Basketbol Yaz Okulu, 150 çocuk haftanın 5 günü günde 3 saat basket eğitimi veriyor.

 

Tarih : 12 Ağustos 2021 Perşembe 16:43

Mersin Akdeniz Belediyesi, öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli geçirebilmeleri, sağlıklı bir şekilde gelişim gösterebilmeleri adına başlattığı yaz okullarındaki eğitimler son hızıyla devam ediyor. Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı içerisinde bulunan basketbol sahasında süren eğitimlere 6-13 yaş arasında 150 çocuk katılım gösteriyor.

"GELECEĞİN PROFESYONEL BASKETBOLCULARI OLACAKLAR”

Eğitmen basketbol antrenörleri Tahsin Mert Özkan ve Kübra Kısa ile süren kurslarda, çocuklara sporun önemi ve faydalarından söz edilirken, basketbola dair temel pratik bilgiler de veriliyor.  Kursa ilişkin açıklama yapan Antrenör Tahsin Mert Özkan, "Basketbol yaz okulumuz, beklediğimiz gibi bu yıl da çok büyük ilgi gördü. Haftanın 5 günü, yaş gruplarına göre günde 3 saat toplamda 150 çocuğumuza basketbol eğitimi veriyoruz. Öğrencilerimizin kişisel yeteneklerini, koordineli çalışmalarla birleştirip, bir nevi disipline etmiş oluyor ve profesyonel sporcu olmaları için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

"EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ"

Akdeniz ilçesindeki spor tesisi yatırımlarının hızla ivme kazandığına da değinen Özkan, "Sayın Başkanımız Mustafa Gültak'a ve emeği geçen devlet büyüklerimize bizlere sunmuş oldukları bu imkânlardan dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sonuçta çocuklarımızın hem sağlıklı hem de eğitimli bir şekilde gelişmelerine katkıda bulunuyorlar. Böylelikle hem velilerimiz, hem bizler hem de çocuklarımız çok mutlu oluyoruz" dedi.

"SPORA DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK"

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ise, “İlçemizde spor tesisleri yok denecek kadar azdı. Biz göreve geldiğimizden bu yana hem bakanlıklarımızın hem de Spor Toto Teşkilatı'nın sayesinde toplamda 30 milyon TL'yi geçen yatırımlara imza attık. Bugün uzman antrenörlerimizin nezaretinde birçok spor branşı ile eğitimlerimiz sürüyor. Çocuklar bizim en değerli varlıklarımız. Onları sporun farklı dallarıyla buluşturup profesyonel bir hayata hazırlamak görevimiz. Spora ve sporcuya desteğimiz artarak devem edecek” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  akdeniz, basketbol, kursu, yıldız, ümit yaşar oğuzcan, tahsin mert

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA