16 Haziran 2025 Pazartesi



01:33   MERSİN EKONOMİ ZİRVESİ İHALESİNDE “ADRESE TESLİM” İDDİASI   17:27   MSK’DA YENI HEDEF AVRUPA KUPASı!   17:26   MERSIN’DE BAYRAM SEFERBERLIĞI: HER ŞEY HAZıR!   17:23    ANAMUR’DA MEMURA TAM TAZMINAT DÖNEMI BAŞLADı   17:21   TEKSTIL SEKTÖRÜNDEKI KRIZ TBMM GÜNDEMINDE   17:19   BAŞKAN YıLDıZ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   17:17   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘KURBAN BAYRAMı’ MESAJı   17:15   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’TEN BAYRAM MESAJı   17:14   AKDENIZ’DE YERLI BUĞDAY HASADı BAŞLADı   17:12   MERSIN’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR, TATIL KEYFI BAŞLıYOR!   17:08   STRES YÖNETILEBILIR: UZMANDAN HAYAT DENGELEYEN TAVSIYELER   17:05   KURBAN KESIMI KESINLIKLE ÇOCUKLARA IZLETILMEMELI   16:43   BAYRAM SOFRALARıNDA KALP SAĞLıĞıNA DIKKAT   16:41   AÇıKTA SATıLAN YIYECEKLERE DIKKAT!   16:39   MERSIN’IN ENERJI ALTYAPıSı GÜÇLENIYOR   16:38   ZIRAI DONUN YARALARı KOLAY SARıLMAYACAK   16:23   MUT’TA MOTOSIKLET KAZASı: SÜRÜCÜ YARALı   16:22   KADıN KıLıĞıNA GIRIP CINAYET İŞLEDI: VURULMA ANı KAMERADA   16:20   MERSIN’DE DEHŞET ANLARı: ARAÇLARıNı İNSANLARıN ÜZERINE SÜRDÜLER   16:18   ACı HIKÂYE TEKRARLANDı: ANNE VE OĞLU EVDE YARALı BULUNDU  
 
 
 
 
AKDENİZ’DE YÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET YOLU YENİLENDİ
   

Mersin Akdeniz Belediyesi tarafından Müftü Deresi doğu kıyısında yer alan, Turgut Reis ile Hamidiye mahalleleri sınırları arasında bulunan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nda yenileme ve düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

 

Tarih : 12 Ağustos 2021 Perşembe 16:30

Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın da talimatıyla harekete geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Müftü Deresi doğu kıyısında yer alan Bisiklet ve Yürüyüş yolu üzerinde kapsamlı yenileme ve düzenleme çalışması yaptı. Ekipler, civarda yaşayan vatandaşların uğrak yerlerinden biri olan bölgedeki oturma banklarını, zarar gören kilitli parke taşları ve bordürleri yeniledi.

Alandaki aydınlatma direkleri ve çöp kovaları da yenilenirken, toprak tesviyesi yapılıp yeni çim ekilen bisiklet ve yürüyüş yolu üzerinde engelli rampası da hazırlandı. Yenilemenin ardından Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri de alanda temizlik ve bakım çalışması yaptı. Yeşil alan üzerindeki çalışmalara tanık mahalle sakinleri, Başkan Gültak ve ekiplere teşekkürlerini ilettiler.

“Akdeniz’in tüm yeşil alanlarında yenileme çalışması başlattık”

İlçedeki bütün park ve yeşil alanlarda çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Gültak; “Her gün yüzlerce insanımızın gezmek, dinlenmek, spor yapmak ve bisiklet sürmek amacıyla kullandığı bu yeşil alan varlığımızı hak ettiği şekilde yenileyip yeniden hizmete açtık. Amacımız daha yeşil bir Akdeniz’e kavuşmak; yeşil alan varlığımızı arttırmak ve mevcut alanları da korumak. Akdeniz’de bulunan bütün park ve yeşil alanlarımızda yenileme çalışmalarımız kesintisiz şekilde sürecek” açıklamalarında bulundu.

Paylaş :
 
Etiketler :  akdeniz, yürüyüş, bisiklet yolu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA