2 Ağustos 2025 Cumartesi



15:23   MEÜ ÖĞRENCILERINDEN ‘YERLI ÇIP’ HAMLESI   15:15   MERSIN YEREL BASıNı ZORDA!   15:11   KAZA YERINDE YENIDEN KEŞIF KARARı!   15:07   BAKANLıK YETKILILERI AKKUYU NGS’YI GEZDI   14:54   MERSIN TURIZMINE KESINTISIZ VE GÜVENLI ULAŞıM!   14:35   EKMEN: “EYÜP CAN’ıN ÖLÜMÜNÜN TAKIPÇISIYIM”   14:25   BOZYAZı’DA KAÇAK SIGARA OPERASYONU   14:20   MERSIN’IN 5 ILÇESINDE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 8 GÖZALTı   14:18   TARSUS’TA KAZA YAPAN ELYAF YÜKLÜ TıR ALEV ALEV YANDı   14:13   BÜYÜKŞEHIR’DEN ENGELSIZ YAZ KURSU!   14:09   KADıNLARA GÜÇ KATAN PROJE!   14:07   ARAS KAYRETLI’DEN ÇEVRE IÇIN ILHAM VEREN ÇAĞRı!   13:59   KALP HASTALARıNA SıCAKLıK UYARıSı!   19:39   ARAS; “BU BIR SIYASI CINAYETE TEŞEBBÜS!”   17:02   MERSİN’DE MİLYONFEST KRİZİ!   15:25   “OLAYıN ÜZERININ ÖRTÜLMESINE MÜSAADE ETMEYECEĞIZ!”   14:15   YANGıNDAN KAÇAN LEYLEĞE ANAMUR’DA ŞEFKAT ELI   14:08   KAŞLı BAKıMEVI IDDIALARıNA YANıT!   12:45   KARAKOL DARP OLAYı BAĞıMSıZ BIÇIMDE SORUŞTURULMALı   12:29   AKBELEN KAVŞAĞı’NDA NELER OLUYOR?  
 
 
 
 
İSRAİL ŞAŞIRDI
   

Geçtiğimiz günlerde Körfezi’nde bir gemiye yapılan SİHA saldırısını konuşan, İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, İran’ı hedef göstererek vurmaya hazır olduklarını söyledi.

 

Tarih : 5 Ağustos 2021 Perşembe 14:41

İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz SİHA saldırısını İran’ın gerçekleştirdiğini söyleyerek savaş mesajı verdi. Bahsi geçen saldırıyı Tahran üstlenmese de İsrail, İran'ı sorumlu tuttu. Ynet'e konuşan Gantz, ''Tahran'ı vurmaya hazır mısınız?'' sorusuna ''Evet'' yanıtını verirken İran'ın tüm dünyaya tehdit oluşturduğunu ifade etti.

Gantz, ''İran, İsrail'e birkaç cephede birden tehlike oluşturuyor ve Lübnan ile Gazze'deki varlığını artırıyor. Suriye'ye milisler gönderiyor ve Yemen'de de destekçileri var. İran hem bölgesel hem de küresel bir problem'' diye konuştu.

''Artık sözler yeterli değil, harekete geçme zamanı geldi'' diyen Gantz, ''Diplomatik, ekonomik ve hatta askeri hamlelerin zamanı gelmiştir. Öbür türlü saldırılar devam edecek'' diye savaş çağrısında bulundu.

Paylaş :
 
Etiketler :  israil, iran, savaş, çağrısı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA