27 Nisan 2024 Cumartesi



17:21   ROMANYALı ÖĞRENCILER AKDENIZ’IN ILK VE TEK ÖĞRENME MERKEZINI ZIYARET ETTI   17:19   TARSUS GASTRONOMI MERKEZI, ŞEHRIN GÖZDE MERKEZI HALINE GELDI   13:48   MERSIN’DE ÇAMKESE BÖCEĞINE KARŞı BIYOLOJIK MÜCADELEYE BAŞLANDı   13:46   UMUT VE SANAT BIR ARAYA GELDI   12:59   BAŞKAN OLDU, EYLEMI BıRAKMADı!   12:06   "MERSIN OLARAK ECEMIŞ FAYı’NDAN ETKILENEBILIRIZ"   12:04   MERSIN’DE DEAŞ OPERASYONU: 9 GÖZALTı   12:03   MERSIN’DE ORGANIZE SUÇ ÇETESI ÇÖKERTILDI: 6 GÖZALTı   11:52   ÇBK YENI LOGOSUNU DUYURDU   10:44   MERSIN’DE AÇıK ALANDA KAYıSı HASADı BAŞLADı   10:41   MERSIN’IN KORUMA ÇALıŞMALARı AVRUPA’DA TAKTIR GÖRDÜ   10:39   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN DÖRT BIR YANıNDA YOLLARı YENILIYOR   10:37   BAKıMEVINDEKI DAYAK DEHŞETI KAMERADA   10:36   MERSIN’DE KAYıP YAŞLı ADAM IÇIN ARAMA ÇALıŞMASı 3’ÜNCÜ GÜNÜNDE   10:35   TARSUS’TA CAM YÜKLÜ TıR YANDı   11:51   TÜRKIYE, VENEZUELA’DA 5’INCI BÜYÜK TEDARIKÇI   11:50   MEHMET ALI BEBEĞIN UMUDU YEŞERDI: 60 MILYON TL TOPLANDı   11:49   HER 100 ÇOCUKTAN 20’SI ÇALıŞıYOR   11:48   MINIKLER, ÇOCUK BAYRAMı’NDA DOYASıYA EĞLENDI   11:46   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN VATANDAŞLARA VERGI HATıRLATMASı  
 
 
 
 
CAN DOSTLARIMIZ İÇİN OYUN PARKI AÇILDI
   

Tarsus Belediyesi son zamanlarda yapmış olduğu açılışlarla, Mersin’de hizmette en iyi belediye vatandaşlar tarafından alkışlandı. Pandemi süreci ve kısıtlamaların artmasıyla birlikte en çok ihtiyaç duyulan alanların yeşil alanlar ve parklar olduğunu tespit edip son yaptığı açılışlara 34 adet park ve yeşil alan ekledi. Bunlardan birisi de hayvan severlerin talebi olan ‘Dost Patiler Eğitim ve Oyun Parkı’ oldu.

 

Tarih : 17 Nisan 2021 Cumartesi 16:11

Son zamanlarda yapmış olduğu açılışlarla adından söz ettiren, Tarsus Belediyesi 3 günde 51 açılış programı kapsamında Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanan Dost Patiler Eğitim ve Oyun Parkı, Altaylılar Mahallesinde yapılan açılış töreniyle halkın hizmetine sunulmuştu. Yaklaşık 2 haftadır hizmette olan Dost Patiler Eğitim ve Oyun Parkı, hayvan severlerin yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Tarsuslu hayvan severler, hayvanlarının gezmeye, eğitmeye, oynamaya ve doğal ortamlarla buluşmaya yönelik ihtiyaçlarını karşıladıkları için Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a teşekkürlerini ilettiler.

TAMAMIYLA GERİ DÖNÜŞÜM MALZEMELERİYLE YAPILDI

Tarsus Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, hayvan severlerin talepleri doğrultusunda Başkan Bozdoğan’ın talimatıyla tamamıyla geri dönüşüm malzemelerden yapılan park, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununa uygun şekilde hazırlandı. Parkın içerisinde uyarı, bilgilendirme ve yönlendirme işaret ve levhalarının yanı sıra oyun parkurları, eğitim alanları ve hayvanların temel sorunu olan tuvalet eğitiminin verilmesi için uygun ortamlar sağlandı.

“CAN DOSTLARIMIZ İÇİN VARIZ”

Başkan Bozdoğan, hayatı birlikte paylaştığımız can dostlar için belediye olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını belirterek, ”Görevi devraldıktan sonra yaptığımız ilk işlerden biri de sokak hayvanları ve patili dostlarımız için yaptığımız çalışmalar. Patili dostlarımızın doğumundan ölümüne kadar görev alanı oluşturduğumuz bir hizmet zincirimiz var. Bu hizmet zincirinde; patili dostlarımıza yönelik doğum, bakım ve rehabilite merkezinden can dostlar mezarlığına kadar en ince ayrıntısına kadar düşünülüp oluşturulan hizmet alanlarımız var. Bu çerçevede hayvan severlerden gelen hizmet taleplerini de hızla değerlendiriyoruz. Hayvan sever dostlarımızın talepleri doğrultusunda evcil dostlarımızın tasmasız dolaşabileceği, yürüyüş yapabileceği, sahibi ve diğer evcil köpeklerle oyun oynayabileceği alanların olmayışından yola çıkarak Dost Patiler Eğitim ve Oyun Parkını oluşturduk. Hayvan severler tarafından yoğun ilgi gören parkımızı ihtiyaç ve talepler doğrultusunda çoğaltmaya devam edeceğiz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi. Bozdoğan’ın yapmış olduğu hizmetler Tarsuslular tarafından sevinçle karşılandı.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  can dost, oyun parkı, açıldı, tarsus belediyesi, haluk bozdoğan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA