25 Aralık 2025 Perşembe



11:14   KUAFÖR AYAĞA GELDI, VATANDAŞ RAHATLADı   10:05   MERSIN’DE GÜNÜBIRLIK EV VE EĞLENCE MEKÂNLARıNA DENETIM: 4 MILYON 472 BIN TL CEZA KESILDI   10:00   MERSIN’DE RUM ORTODOKS KILISESI’NDE NOEL AYINI DÜZENLENDI   17:07   MTSO BAŞKANı ÇAKıR’DAN GENÇLERE HAYAT DERSI: "KENDI GÜCÜNÜZE INANıN"   17:02   BOZYAZı’DA MUHTARLARLA ISTIŞARE TOPLANTıSı   16:29   TOROSLAR CUMHURİYET ALANI YILBAŞI PAZARIYLA ŞENLENDİ   16:26   EKMEN: SAYIŞTAY KARARLARI KAMUYA AÇIK OLMALI   16:24   MEP MERSİN’DEN ASGARİ ÜCRETE SERT TEPKİ: “BU ÜCRET AÇLIK DAYATMASIDIR”   16:20   MÜSİAD MERSİN İLE SUDAN ARASINDA TİCARİ İŞBİRLİĞİ   16:14   AŞIK MAHSUNİ ŞERİF SİLİFKE’DE   16:10   İYİ PARTİLİ KOCAMAZ: “EMEKLİLER UCUZ OTEL KÖŞELERİNDE YAŞAMAYA MECBUR BIRAKILIYOR”   16:08   SÜLÜKLER SAĞLIK VE BİLİM ALANINDA KULLANILIYOR   11:44   TARSUS BELEDIYESINDEN YEŞILEVLER’E MODERN SPOR PARKı   11:39   MERSIN’DE ASFALT MESAISI GECEYE TAŞıNDı   11:36   ‘BISKÜVI ADAM’ SAHNEYE ÇıKTı, MINIK SEYIRCILER KAHKAHAYA BOĞULDU   10:41   AKDENIZ BELEDIYESINDEN ONKOLOJI HASTALARı VE ENGELLI BIREYLERE PSIKOSOSYAL DESTEK   10:36   AKDENIZ’DE 1,5 METRELIK ATLAS BALıĞı YAKALANDı   09:48   NESLI TEHLIKEDEKI ’SAZ HOROZU’ GÖKSU DELTASı’NDA GÖRÜNTÜLENDI   15:16   TARSUS’TA SıCAK ÇORBA IKRAMı BAŞLADı   14:43   HIRANUR’UN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN 3 SANıK ILK KEZ HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı  
 
 
 
 
Mersin’de 16 milyonluk soygun: Şüpheliler Adana’da yakalandı
   

Mersin’de elektronik sinyal bozucu kullanarak girdikleri kuyumcudan 16 milyon liralık altın ve ziynet eşyası çalan 4 şüpheli, Adana’da yakalandı. Şüphelilerin soygun anları da kuyumcunun güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Tarih : 23 Eylül 2025 Salı 08:11

Milyonluk kuyumcu soygunu, 6 Eylül'de merkez Akdeniz ilçesi Çankaya Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki Ulu Cami karşısında bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. Hafta sonu tatilini fırsat bilen şüpheliler, sabaha karşı geldikleri kuyumcu dükkanının kepengini elektronik sinyal bozucu cihaz kullanarak açıp içeriye girdi. Yaklaşık 16 milyon lira değerinde ziynet eşyası ve altın çalan maskeli şahıslar, daha sonra kepengi kapatarak kaçtı. İş yeri sahibinin dükkana gelmesiyle fark edilen soygunun ardından kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. 


2 BİN MOTOSİKLET TEK TEK İNCELENDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yüzlerce güvenlik kamerası ve yaklaşık 2 bin motosikleti inceleyerek iz sürdü. Şüphelilerin iki motosikletle Adana’dan geldikleri, kameralara yakalanmamak için köy yollarını tercih ettikleri tespit edildi. Kimlikleri belirlenen zanlıların yakalanması için operasyon düzenlendi. Operasyonda ‘kasa hırsızlığı’ suçundan sabıkalı 6 kişi, Adana’da yakalanarak Mersin’e getirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden soygunu gerçekleştirdikleri belirlenen Cemal K., Sadık K., Şükrü B. ve Şaban A. tutuklanırken, 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerin soygun anları kameraya yansıdıÖteyandan şüphelilerin soygun anları da kuyumcunun güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir şüphelinin gözcülük yaptığı içeri giren 3 şahsında altınları torbalara doldurarak çıkmaları yer aldı. Şüphelilerin geldikleri motosikletlerle kaçma anları da kameraya yansıdı.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  Ören kuyumcu, soygun, hırsız, Mersin, kuşlu cami

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA