TEFECİLERE OPERASYON


Tarih : 3 Kasım 2021 Çarşamba 14:13

Kentte ’tefecilik ve yağma’ suçlarına karıştıkları belirlenen şüphelilere yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce yürütülen soruşturma kapsamında, 'tefecilik ve yağma' suçlarına karıştıkları belirlenen 12 şüphelinin yakalanması için operasyon düzenlendi. Eş zamanlı operasyonlarda H.Ş., S.B.C., C.O., Ş.G., A.S., A.Y., A.A., U.S., S.D., İ.A ve M.Ş.K. gözaltına alınırken, şüphelilerle birlikte 1 adet ruhsatsız tabanca, 13 adet mermi, 2 şarjör, 500 euro, 200 dolar ve 2 bin 950 TL para ile 54 adet fişek, farklı şahıslar adına düzenlenmiş senetler ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Yakalanan şahıslar yapılacak işlemlerin ardından savcılığa teslim edileceği bildirilirken, hakkında yakalama kararı bulunan bir şahsın ise arandığı açıklandı



Etiketler : mersin, tefeci, yağma, yakalanma, şüpheli, kom




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ
KÜNYE
İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA