13 Ağustos 2025 Çarşamba



15:35   ANAMUR’DA KADıN CINAYETI   15:19   TOROSLAR’A SıFıR ATıK PARKı!   14:50   MEYVE ÜRETIMINDE GÜÇLÜYÜZ, IHRACATTA GERILIYORUZ!   14:40   AHKİB, AKDENIZ’IN IHRACAT ARTıŞ LIDERI   14:33   BALıK ATıKLARıNDAN YARA ÖRTÜSÜNE   13:05   AKDENIZ’DEKI İHA KULESI FAALIYETE GEÇTI   12:56   MERMILER BORCA, BOMBALAR PARAYA GITTI!   12:48   YAKALADıĞı YıLANı ELIYLE BESLEDI   12:45   KURUYEMIŞ YÜKLÜ TıR ALEV ALEV YANDı   12:40   KÜÇÜK KARDEŞLERE ÇARPAN MOTOSIKLET SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDı   12:35   COGNIX AI TECH, TEKNOFEST 2025 FINALINDE!   12:25   BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜRETICILERE AYDıNLıK DOKUNUŞ!   12:20   ÇOCUKLAR, LIMONLU DONDURMA ILE SERINLIYOR   12:18   ARPAÇBAHŞIŞ KESINTISIZ IÇME SUYUNA KAVUŞTU   12:14   MASUMIYET KARINESI PRENSIBI AYAKLAR ALTıNDA!   12:12   BAŞKAN TUNCER’DEN EMEKLILERE ZIYARET   11:58   VAHŞI CINAYETIN IDDIANAMESI HAZıR   11:54   MERSIN’DE DOLANDıRDı, ISPARTA’DA YAKALANDı   11:52   BABA, TARTıŞTıĞı OĞLU ILE ARKADAŞıNı SILAHLA YARALADı   11:48   YAKıT BIDONUNDAN 149 KAÇAK TELEFON ÇıKTı  
 
 
 
 
Parklar boş kaldı, sulama kanalları doldu
   

Adana’da araç termometreleri 51 dereceyi gösterirken hissedilen sıcaklık nemle birlikte 55 dereceyi aştı. Hal böyle olunca kent genelinde yollar ve parklar adeta boş kaldı, çocuklar sulama kanallarında serinledi.

 

Tarih : 10 Ağustos 2025 Pazar 12:44

Türkiye'nin en sıcak illerinden Adana'da Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre hava sıcaklığı gölgede 14.00 itibariyle 45,7 derece olarak ölçüldü. Araçların termometreleri 51'i gösterirken, nem ile birlikte hissedilen sıcaklık ise 55 dereceyi aştı. Kent geneli yollar, park ve bahçeler adeta boş kaldı. Sıcak havada dışarı çıkmak zorunda kalanlar parklardaki çeşmelerde serinledi.

SULAMA KANALLARI DOLDU

Yüreğir ilçesindeki birçok mahallede ise çocuklar tehlikeli olmasına rağmen sulama kanallarında yüzdü. Bazı çocukların geçtiğimiz haftalarda yaşanan boğulma vakalarına rağmen aldırış etmeden yüzmeleri dikkat çekti. Sıcak havaya aldırış etmeden gezdiğini anlatan Erdel Kitse, "Adana her zaman ki gibi çok sıcak, kimse dışarı çıkmasın, akşamüzeri dışarı çıkın. Yanıyoruz, dışarı çıkmayın. Ben cezaevinden yeni çıktım, biraz dolaşayım istedim. Pişmanım çıktığıma ama geri dönüşü de yok. Biraz dolaşıp sonra geri eve dönerim. Allah Adanalıların, Mersin ve Antalyalıların yardımcısı olsun" dedi. Malatya'dan gezmek için Adana'ya gelen Fatma Taçgül ve kızı Ela ise sıcaktan bunaldıklarını söyledi. (iha)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA