31 Ekim 2025 Cuma



15:07   MERSIN’DE BAĞıMLıLıĞA KARŞı PEDALLAR GELECEK IÇIN DÖNECEK   14:25   MOTOSIKLETLE KAMYONET ÇARPıŞTı, KAZA ANı KAMERAYA YANSıDı   13:53   AKDENIZ BELEDIYE SPOR’DAN KAYSERI’DE ŞAMPIYONLUK GEÇIDI   13:49   TARSUS’TA CUMHURIYET COŞKUSU SEFO KONSERIYLE ZIRVEYE ULAŞTı   13:43   DESTE DESTE PARA ÇıKTı: LOCA BILETI SATARAK DOLANDıRıCıLıK YAPAN 16 ŞÜPHELI YAKALANDı   11:58   VALI TOROS: "MERSIN’DE 240 MILYAR TL’LIK YATıRıM DEVAM EDIYOR"   11:35   ANAMUR’DA MODERN ADLIYE SARAYı HIZMETE HAZıRLANıYOR   10:50   KENT ORKESTRASıNDAN CUMHURIYET COŞKUSU   10:40   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞÜPHELI TUTUKLANDı   10:08   MERSIN’DE ÜRETICIYE FIDE VE GÜNEŞ PANELI DESTEĞI   10:05   AKDENIZ BELEDIYESINDEN ’MEME KANSERI FARKıNDALıĞı’ IÇIN PEMBE KURDELE   09:50   TOROSLAR’DA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ   16:45   TARıM SEKTÖRÜNDE ENDIŞE OLUŞTURAN KARAR IPTAL EDILDI   16:41   BAŞKAN SEÇER: "İYI KI CUMHURIYET VAR"   16:36   GÖRME ENGELLILER DÜNYA HALTER ŞAMPIYONASı MERSIN’DE BAŞLADı   16:32   KAZADA KARAR ÇıKTı: KEMAN SANATÇıSı LAÇIN AKYOL’U ÖLDÜREN SÜRÜCÜYE 4,5 YıL HAPIS   16:29   MERSIN’DE KAZADA HAYATıNı KAYBEDEN 3 KIŞI TOPRAĞA VERILDI   16:26   YURT DıŞıNDAN GELEN MIDE KANSERI HASTASı MERSIN’DE SAĞLıĞıNA KAVUŞTU   16:21   4 YıLDıR ARANıYORDU: 50 YıL HAPIS CEZASıYLA ARANAN FIRARI YAKALANDı   16:20   OTOMOBIL UÇURUMA YUVARLANDı, SÜRÜCÜ HAYATıNı KAYBETTI  
 
 
 
 
MHP’li Uysal, faaliyet raporunu açıkladı
   

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, Türkiye Büyük Millet Meclisi 28’inci dönem 3’üncü yasama yılının tamamlanmasının ardından Mersin ve Türkiye için gerçekleştirdiği faaliyetlere ilişkin açıklamada bulundu. Uysal “Gazi Meclisimizde dile getirdiğimiz her konu, her önerge her söz; Mersin için, Mersinli için atılmış bir adımdır. Mersin sadece bir şehir değil, Türkiye’nin üreten, gelişen ve güçlenen kalbidir. Ve bu kalp attıkça, Türkiye daha güçlü olacaktır. Bana duyduğunuz güven için her bir Mersinli kardeşime içten teşekkür ediyorum. Gazi Meclisimizin çatısı altında Mersin’e hizmet etmeyi bir onur biliyorum” dedi.

 

Tarih : 27 Temmuz 2025 Pazar 13:09

 Haber Merkezi

Türkiye Büyük Millet Meclisi 28’inci dönem 3’üncü yasama yılı tamamlandı. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, MHP grubu adına 9 gündem dışı konuşma ve açıklama yaptı. Bütçe görüşmelerinde 14 komisyon konuşması ve 2 genel kurul konuşması yaparak Mersin’e ayrılan bütçenin artırılmasına katkı sundu. TBMM Başkanlığı’na 1 kanun teklifi ve 2 önerge veren Milletvekili Uysal, 26 komisyon toplantısında gençlerin, çiftçilerin taleplerini dile getirerek izlenilmesi gereken yol haritası hakkında fikirlerini bildirdi. MHP Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal 8 yurtdışı programlarına da katılarak Türkiye’yi ve MHP’yi temsil etti, dünya barışı noktasında önemli mesajlar verdi. Vatandaşların taleplerini ve isteklerini önemsediklerini, çözüme kavuşturma noktasında var gücüyle çalıştıklarını belirten Milletvekili Uysal “Vatandaşlarımızdan gelen 1.400 talep ile bire bir ilgilendik. Meclis çalışma ofisimizde 1.800 ziyaretçimizi misafir ettik. Mersin ili genelinde 1.750 ziyaret gerçekleştirdik. Tarım, turizm, sanayi ve lojistik olmak üzere 4 Sektörel Master Planı hazırladık. 17 bakanlık ziyareti gerçekleştirdik. Sosyal medyada 1.500 paylaşım yaptık. Yerel ve ulusal basında 32 televizyon programına katıldık. Farklı konu ve içeriklerde 21 araştırma raporu hazırladık.” diyerek yapılan çalışmaları rakamsal verilerle açıkladı.

“MERSİN ÜRETİRSE TÜRKİYE GÜÇLENİR”

Mersin’i kalkındırmak ve kentin ihtiyaçlarını karşılamak adına Meclis tatilinde bile aralıksız çalışacaklarını ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal ‘Mersin üretirse Türkiye güçlenir’ diyerek şu ifadelere yer verdi; “Aziz Mersinli kardeşlerimin sesi olmayı şeref bildim. Hedefimiz; Mersin'i kalkındırmak, kentimizin ihtiyaçlarının takibini yapmak oldu. 2025 yılı için Mersin'imize 25 milyar lira kamu yatırımı planladık. Pamukluk Barajı, Çukurova Uluslararası Havalimanı, Akkuyu Nükleer Güç Santrali gibi önemli projelerin akıbetini titizlikle takip ettik ve edeceğiz. ‘Mersin Üretirse Türkiye Güçlenir’ diyerek ihracat başarımızı anlattık. Zirai don afetinden etkilenen üreticilerimizin sesi olduk. Yalnızca ekonomik değil, toplumsal duyarlılıkta önceliğimiz oldu. Gençlerimizi tehdit eden; sosyal medya bağımlılığı, sanal bahis, akran zorbalığı gibi konuları meclis gündemine taşıdık, araştırma komisyonu kurulması için çağrıda bulunduk. Yapay zeka araştırmaları, siber güvenlik ve güvenli internet kullanımı gibi alanlarda söz aldık, geleceğimizi korumamız gerektiğini anlattık. Dile getirdiğimiz her konu, her önerge her söz; Mersin için, Mersinli için atılmış bir adımdır. Mersin sadece bir şehir değil, Türkiye'nin üreten, gelişen ve güçlenen kalbidir. Ve bu kalp attıkça, Türkiye daha güçlü olacaktır. Bana duyduğunuz güven için her bir Mersinli kardeşime içten teşekkür ediyorum. Gazi Meclisimizin çatısı altında Mersin'e hizmet etmeyi bir onur biliyorum.”

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA