30 Temmuz 2025 Çarşamba



17:28   GERI MANEVRA YAPAN KAMYON ILE TıRıN ARASıNDA SıKıŞTı   15:30   MERSINLI SPORCULARDAN BALKAN BAŞARıSı!   15:20   AKDENIZ’DE ASFALT ÇALıŞMALARı SÜRÜYOR   15:18   MUT BEYAZ INCIRI IHRACATA GIDIYOR   15:04   AKKUYU NGS’DE TÜRBIN BINASı HAZıR!   14:32   MILYONFEST BAŞLAMADAN TARTıŞMA YARATTı!   14:17   MERSIN’DE ANNE-KıZı ÖLDÜREN ZANLı YAKALANDı   13:28   DIYANET 10 YıL DENETIMSIZ KALDı   13:23   BOZYAZı’DA 165 YıLLıK MEZARLıK NIHAYET RESMIYETE KAVUŞUYOR   13:11   KEMIK ERIMESI ÖLÜME NEDEN OLABILIR!   13:03   MERSIN’E 168 SAĞLıK KAHRAMANı DAHA!   12:51   KURAKLıĞA KARŞı GENETIK ÇÖZÜM   12:47   TERCIHINIZ MERSIN ÜNIVERSITESI OLSUN!   12:35   MERSIN’DE ‘KARAKOLDA ŞIDDET’ IDDIASı BÜYÜYOR   12:17   TOROSLAR’DA YEŞIL ALANLARDA BAKıM ÇALıŞMALARı SÜRÜYOR   12:15   MDTO’DA GÜNDEM AKıLLı LIMANLAR!   12:11   YENIŞEHIR’DE ANNE VE ÇOCUK EĞITIMLERI SÜRÜYOR   12:09   BÜYÜKŞEHIR’LE YOLLAR DAHA GÜVENLI VE KONFORLU   12:03   BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜCRETSIZ YKS TERCIH DESTEĞI!   11:53   KıRSALDAKI ÇOCUKLARA BILIMI TAŞıYAN MERKEZ!  
 
 
 
 
Adana-Mersin Otoyolunda Şok Hırsızlık: Kanser İlaçları ve 100 Bin Lira Değerinde Altın Çalındı
   

Ankara’dan Şanlıurfa’ya seyahat eden çiftin Adana-Mersin otoyolunda mola verdiği sırada, kadının kanser ilaçları ve altınları çalındı.

 

Tarih : 27 Mart 2025 Perşembe 13:43

Edinilen bilgiye göre olay, 24 Mart günü Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolu Yenice Gişelerinde meydana geldi. İddiaya göre Ali Kınasakal (65) ve eşi Rukiye Kınasakal (58) Ankara’dan Şanlıurfa’daki kızlarını görmek için yola çıktı. Çift Adana-Mersin otoyoluna geldiğinde benzin istasyonunda mola verip otomobili park etti. Bu sırada benzin istasyonuna bir otomobil geldi. Otomobilden inen şahıs Kınasakal çiftinin otomobilini açıp kanser ilaçlarını ve 100 bin lira değerindeki altınları çalıp kayıplara karıştı. O anlar ise saniye saniye görüntülendi. Çift otomobile geldiğinde kanser ilaçlarını ve altınları bulamayınca şok oldu. Çift güvenlik güçlerine haber verip şikayetçi oldu.

20 SANİYE İÇİNDE ARABAMIZI SOYDULAR

Ali Kınasakal, eşinin 3 yıldır göğüs kanseri tedavisi gördüğünü belirterek, "Şanlıurfa’ya kızımızı görmeye gidiyorduk. Benzin istasyonunda mola verdik. 20 saniye içinde arabamızı soydular. Altınları ve eşimin rapor ile alınan kanser ilaçlarını çaldılar. Şu an o ilaçları alamıyoruz. Parayla almak zorundayız. Eşim mağdur oldu üzülüyor" dedi. Rukiye Kınasakal ise 3 yıldır kanser tedavisi gördüğünü ifade ederek, "Hırsız çantamı çaldı. Ben çok mağdur durumdayım. Kanser ilaçlarımı da çaldılar. İlaçlarımı alamıyorum çok mağdurum. İlaçlar 3 aydan aya yazılıyor" diye konuştu. (iha)

Paylaş :
 
Etiketler :  adana, mersin, otoyol, kanser, ilaç, hırsız

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA