14 Aralık 2025 Pazar



10:18   TOROSLAR BELEDİYESİNDEN KADINLARA ÜCRETSİZ PİLATES DESTEĞİ   10:14   YAPARAK YAŞAYARAK ÖĞRENME MERKEZI ÇOCUKLARı GELECEĞE HAZıRLıYOR   10:11   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NİN ARALIK AYI 2. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ   15:06   AKDENİZ’DE MOBİLYA, TEKSTİL VE HURDA ATIKLARIYLA MÜCADELE SÜRÜYOR   09:58   KADIN DOSTU KENTLER PROGRAMI’NIN 3. FAZ ÇALIŞMALARI KENTE YANSIMAYA BAŞLIYOR   09:55   BÜYÜKŞEHİR İTFAİYE TEŞKİLATI, MODERN EKİPMANLARLA MÜDAHALE KAPASİTESİNİ GÜÇLENDİRDİ   14:07   MERSİN KAN PORTAKALI COĞRAFİ İŞARET TESCİLİNİ ALDI   14:03   BÜYÜKŞEHİR OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI 7/24 GÖREVE HAZIR   10:28   BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE EĞİTİM SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR   16:23   ÖZEL BİREY ANNELERİ BÜYÜKŞEHİR İLE HEM SOSYALLEŞİYOR HEM EL İŞİ ÖĞRENİYOR   10:30   ELİT ATLETLER ULUSLARARASI MERSİN MARATONU’NDA BULUŞUYOR   10:24   BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ KENTTE DENETİMLERİNİ SÜRDÜYOR   13:13   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN ÖZEL BIREYLER VE AILELERINE MORAL VEREN ETKINLIK   13:07   BÜYÜKŞEHİR SİNEMA OFİSİ, KADIN RADYOCULARIN HİKAYESİNİ MERSİNLİLERLE BULUŞTURDU   10:38   VATANDAŞLAR DOĞAYLA İÇ İÇE BİR SEZON İÇİN HAZIR   16:45   BAŞKAN YILDIZ’DAN ENGELSİZ YAŞAMA GÜÇLÜ MESAJ: “365 GÜN EMPATİ”   12:14   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN 2025’TE 500 HANEYE “EVDE TEMİZLİK VE KİŞİSEL BAKIM” DESTEĞİ   12:10   MERSIN ANAMUR İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ, 3 ARALıK DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ KAPSAMıNDA SOSYAL FARKıNDALıK OLUŞTURMAK AMACıYLA ÇEŞITLI ZIYARET VE ETKINLIKLER DÜZENLEDI.   11:00   MERSIN ESOB BAŞKANLAR KURULU YAPıLDı   09:54   BÜYÜKŞEHİR’DEN 18 ELEKTRİKLİ OTOBÜS İLE MERSİN ULAŞIMINA ÇEVRECİ BİR DOKUNUŞ  
 
 
 
 
Uluslararası Nakliyecilere Özel Destek
   

Türkiye’nin önde gelen sigorta acentelerinden Özhedef Sigorta, ’L2 Yetki Belgesi’ne sahip uluslararası taşımacılık ve lojistik sektöründeki firmalara özel indirimler sunmaya başladı. Bu adım, sektördeki firmalara önemli bir destek sağlamayı hedefliyor.

 

Tarih : 21 Şubat 2025 Cuma 13:15

Haber Merkezi

Proje ile özellikle uluslararası nakliye alanında taşımacılık yapan çekiciler için zorunlu trafik sigortasında ciddi prim indirimleri sağlanacak. Proje kapsamında, 'L2 Yetki Belgesi'ni ibraz eden tüm firmalar, düşük primlerle sigortalanarak yurt içi ve yurt dışı operasyonlarında maliyet avantajı elde edecekler. Özhedef Sigorta Genel Müdürü Abdulcelil Alkış, ihracatçılara ve lojistik sektörüne büyük destek sağlamak amacıyla bu projeyi geliştirdiklerini söyledi. Taşımacılık ve lojistik sektörünün, uluslararası ticaretin bel kemiğini oluşturduğuna dikkat çeken Alkış, "Ancak bu sektörde faaliyet gösteren çekici araçlarının yurt dışına çıkarken Türkiye’de yaptırdıkları zorunlu trafik sigortası, yurt dışında geçerli olmuyor. Bu nedenle uluslararası taşımacılar, genellikle yurt dışı için ek sigorta yaptırmak zorunda kalıyorlar. Ve 365 günün 200 gününü yurt dışında geçirmelerine rağmen yıllık tam prim ödemek zorunda kalıyorlar. Biz de 'L2 Yetki Belgesi'ne sahip olan firmalara özel prim indirimleri sağlayarak onların maliyetlerini düşürmeye odaklandık. Bu sayede ihracatçılar ve taşımacılar hem yurt içi hem de yurt dışı operasyonlarını daha uygun şartlarda sürdürebilecekler" dedi.

"SİGORTA SEKTÖRÜNDE ÖNEMLİ BİR İŞ BİRLİĞİ"

Kampanyanın, Özhedef Sigorta'nın sigorta sektöründe güçlü bir iş birliği yaparak hayata geçirildiğini söyleyen Alkış, sigorta şirketleri ile yapılan görüşmeler ve kapsamlı sunumlar sonucunda nakliyecilerin ihtiyaçlarına uygun çözümler üretildiğini belirtti. 'L2 Yetki Belgesi'ne sahip tüm nakliyecileri bu avantajlardan yararlanmaya çağıran Alkış, "Uluslararası taşımacılar için maliyetleri düşüren ve onları ekonomik olarak rahatlatacak bu kampanyamızı başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu. 'L2 Yetki Belgesi'ne sahip çekicilerin, sunulan bu özel sigorta planıyla Türkiye’deki zorunlu trafik sigortası maliyetlerinin büyük ölçüde düşeceğini, yurt dışı için yaptırılan sigortalarda da 'Yeşil Kart' gibi alternatiflerle daha geniş teminat seçeneklerine ulaşılabileceklerini ifade eden Alkış, böylece uluslararası operasyonlarda hem zaman kaybının önleneceğini hem de önemli maliyet avantajları sağlanacağını kaydetti. Özhedef Sigorta’nın bu projesinin, lojistik ve nakliye sektöründeki firmalar için uzun vadeli iş ortaklıklarının da kapısını araladığını söyleyen Alkış, "İndirimli sigorta fırsatları, özellikle yurt dışına sürekli sefer düzenleyen firmaların üzerindeki mali yükü hafifletmeyi amaçlıyor. Firmaları, bu özel fırsattan yararlanmaya çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  sigorta, abdulcelil alkış, ihracat, lojistik

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA