1 Ağustos 2025 Cuma



15:23   MEÜ ÖĞRENCILERINDEN ‘YERLI ÇIP’ HAMLESI   15:15   MERSIN YEREL BASıNı ZORDA!   15:11   KAZA YERINDE YENIDEN KEŞIF KARARı!   15:07   BAKANLıK YETKILILERI AKKUYU NGS’YI GEZDI   14:54   MERSIN TURIZMINE KESINTISIZ VE GÜVENLI ULAŞıM!   14:35   EKMEN: “EYÜP CAN’ıN ÖLÜMÜNÜN TAKIPÇISIYIM”   14:25   BOZYAZı’DA KAÇAK SIGARA OPERASYONU   14:20   MERSIN’IN 5 ILÇESINDE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 8 GÖZALTı   14:18   TARSUS’TA KAZA YAPAN ELYAF YÜKLÜ TıR ALEV ALEV YANDı   14:13   BÜYÜKŞEHIR’DEN ENGELSIZ YAZ KURSU!   14:09   KADıNLARA GÜÇ KATAN PROJE!   14:07   ARAS KAYRETLI’DEN ÇEVRE IÇIN ILHAM VEREN ÇAĞRı!   13:59   KALP HASTALARıNA SıCAKLıK UYARıSı!   19:39   ARAS; “BU BIR SIYASI CINAYETE TEŞEBBÜS!”   17:02   MERSİN’DE MİLYONFEST KRİZİ!   15:25   “OLAYıN ÜZERININ ÖRTÜLMESINE MÜSAADE ETMEYECEĞIZ!”   14:15   YANGıNDAN KAÇAN LEYLEĞE ANAMUR’DA ŞEFKAT ELI   14:08   KAŞLı BAKıMEVI IDDIALARıNA YANıT!   12:45   KARAKOL DARP OLAYı BAĞıMSıZ BIÇIMDE SORUŞTURULMALı   12:29   AKBELEN KAVŞAĞı’NDA NELER OLUYOR?  
 
 
 
 
MERSİN ÜNİVERSİTESİ KOORDİNATÖRLÜĞÜNDEKİ PROJEYLE KIRSALDAKİ KADINLARA GİRİŞİMCİ OLMA FIRSATI SUNULACAK
   

Mersin Üniversitesinin koordinatör olduğu Avrupa Birliği (AB) Erasmus Plus programı kapsamında yürütülen F2F Trust Projesi, Covid-19 salgınının hayatı derinden etkilediği bu dönemde, kadınlar arasında bir köprü görevi görerek, kırsal kesimde yaşayan kadınların girişimci olması için fırsat sunulacağı belirtildi.

 

Tarih : 26 Ocak 2021 Salı 12:35

Mersin Üniversitesinden (MEÜ) yapılan açıklamaya göre, MEÜ’nün koordinatör olduğu F2F Trust Projesinde, Türkiye’deki diğer ortaklarla birlikte Romanya, Litvanya, Slovakya ve Polonya da ortaklar arasında yer alıyor.

Kazan kazan prensibine dayanan uluslararası proje, mentör (rehber, rol model) olmak isteyen deneyimli kadınların, el işi yapan kadınlara ürettiklerini internet üzerinden satmalarının yöntemlerini öğretmeyi amaçlıyor. Böylece her iki tarafın da potansiyelinin ekonomiye kazandırılması planlanıyor. Projede tasarlanan kullanıcı dostu eğitim platformu üzerinden mentörler ve girişimci olmak isteyen kadınlar bir araya gelebilecekler.

Girişimci olmak için becerilerini geliştirmek isteyen kadınlar şubat ayından itibaren www.f2f-trust.eu/ web sitesine kayıt olabilecekler.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  meü, mersin, proje, kadın, girişimci,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA