16 Eylül 2025 Salı



12:22   ÇAKıR: “ZARAR GÖREN ÜRETICI NEFES ALACAK”   12:17   YABANCıLARıN GÖZÜ MERSIN’DE!    12:13   EVIN IÇINDEN KAMYON DOLUSU ÇÖP ÇıKTı   12:06   KUR FARKı KAYıPLARı IHRACATÇıYı ZORLUYOR   11:40   MERCEK, AŞÇıLıK HAYALI KURANLARA KAPı ARALıYOR   11:01   “HER ZAMAN, HER ŞARTTA MERSIN İDMANYURDU!”   10:49   VELI VE ÖĞRETMENLERE ÇAĞRı!   10:25   FIRARI HÜKÜMLÜ, TAVUK ÇIFTLIĞINDE SAKLANıRKEN YAKALANDı   10:07   MERSINLI BALıKÇıLAR ’VIRA BISMILLAH’ DEDI   10:01   CEMIL SUNGUR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   09:54   MERSIN’DE 73 YAŞıNDAKI ADAM INTIHAR ETTI   09:53   SILIFKE’DE MOTOKURYELERE TRAFIK EĞITIMI   01:15   ANNE VAHŞETİNDEKİ KAN DONDURAN DETAYLAR   18:10   HUSUMET KATLIAMA DÖNÜŞTÜ; 4 KIŞILIK AILE KATLEDILDI   18:01   İKI OTOMOBILIN ÇARPıŞTıĞı FECI KAZADA 8 YARALı   17:28   GÖKSU NEHRI’NDE RAFTING KEYFI!   16:47   SILIFKE’DE IKI CADDE TEK YÖN OLUYOR   16:20   FENERBAHÇE, KULÜPLER BIRLIĞI FAALIYETLERINI DURDURDU!   16:13   ERDEMLI’DE TATIL SITESINDE YANGıN   15:10   SAĞLıKLı VE EKONOMIK PROTEIN IÇIN BAKLIYAT!  
 
 
 
 
Büyükşehir, 15 bin Kandil Simidi dağıttı
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi Miraç Kandili dolayısıyla bu kandilde de vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu. 13 ilçede eş zamanlı dağıtım yapan ekipler, 15 bin kandil simidini vatandaşlarla buluşturarak, kandillerini tebrik etti.

 

Tarih : 27 Ocak 2025 Pazartesi 18:16

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her kandil olduğu gibi Miraç Kandili’nde de vatandaşların yanında olarak, kandil simidi ikramında bulundu. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 4 merkez ilçe başta olmak üzere 32 cami önünde dağıtım yapan ekipler, 15 bin kandil simidini vatandaşla buluşturdu. İlçelerde Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı İlçe Koordinasyon Müdürlüğü personeli eş zamanlı dağıtım yapan ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandığı; Forum AVM, Yoğurt Pazarı, Toroslar Karayolları Kavşağı, Mezitli Bankalar Caddesi gibi noktalarda da daha fazla insana ulaşmak amacıyla ek stantlarla gün boyu dağıtımlarını sürdürdü. Başkan Vahap Seçer’in sevgi ve selamlarını ileterek dağıtım yapan  ekipler, vatandaşların kandilini tebrik etti.

“ÇOK GÜZEL DÜŞÜLMÜŞ BİR UYGULAMA”

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan Nazire Büyükgürses her yıl olduğu gibi bu sene de Miraç Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi ikramında bulunduklarını söyledi. Büyükgürses, “4 merkez ilçemiz başta olmak üzere 32 cami önünde toplamda 15 bin kutu kandil simidi dağıttık. Birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren bu güzel etkinlikte, geleneklerimizi yaşatarak vatandaşımıza ulaşmanın ve onların dualarına ortak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Miraç Kandili’nin Mersin halkına, ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı. Vatandaşlardan Lütfiye Beştaş, yapılan ikramı çok beğendiğini belirterek, “Çok güzel düşünülmüş. Başkanımız Vahap Seçer’e çok teşekkür ediyorum, güzel bir duygu. Kaliteli ve harika bir Başkan. Başkanımız çok düşünceli olmasaydı Mersin’e bu kadar güzellik verir miydi?” dedi. 9 yaşındaki Alper Çağlın da “Kandil simidini seviyorum. Başkanım sizi çok seviyorum” diyerek küçük yaşta olmasına rağmen Başkan Vahap Seçer’i tanıdığını ve sevdiğini ifade etti.

 

 

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, büyükşehir belediyesi, miraç kandili, simit, vahap seçer

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA