21 Mayıs 2024 Salı



10:58   ARAÇ DENETIMLERI SıKLAŞTı   10:56   ÜVEY OĞLUNDAN ŞIDDET GÖRÜP ŞEHRI TERK ETTI   15:27   BAŞKAN SEÇER, AKÜLÜ SANDALYE DAĞıTıM TÖRENI’NE KATıLDı   15:22   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’TEN 19 MAYıS MESAJı   14:29   MERSIN’DE YÜRÜYÜŞ VE GÖSTERILERE GEÇICI YASAK   12:11   MERSIN’DE KONAKLAMA TESISLERI DENETLENDI   12:10   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘19 MAYıS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı’ MESAJı   12:09   BAŞKAN YıLDıZ, ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERINI SEVINDIRDI   10:35   BÜYÜKŞEHIR HAYATıN HER ALANıNDA ENGELLI BIREYLERIN YANıNDA   10:33   "ÇOK CIDDI BIR BORÇ YÜKÜYLE KARŞı KARŞıYAYıZ"   10:31   19 MAYıS RUHU TÜM MERSIN’I SARDı   10:28   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN DOĞA TUTKUNLARıNA MÜJDE   10:27   MERSIN’DE ARANAN ŞAHıSLARA OPERASYON: 95 GÖZALTı   10:26   YENIŞEHIR BELEDIYESI 19 MAYıS AYAK TENISI TURNUVASı BAŞLADı   15:06   TRAKTÖR ILE ILAÇ TANKıNıN ARASıNDAKI ŞAFTA KıYAFETLERI DOLANAN KıZ FECI ŞEKILDE CAN VERDI   12:01   HAZıR GIYIM SEKTÖRÜ KRIZDEN ÇıKıŞ IÇIN AFRIKA’DA YATıRıM ARAYıŞıNDA   12:00   SILIFKE’DE SATıLAN İRAN VE ANTALYA KARPUZUNA RUS VATANDAŞLAR BÜYÜK ILGI GÖSTERIYOR   11:59   SILIFKELI ÖĞRENCILER, ETWINNING PROJE GÜNÜ SERGISINDE BÜYÜK BAŞARı ELDE ETTI   11:57   “TÜRKIYE’DE SAYGıN BIR ITFAIYE TEŞKILATıYıZ”   11:54   “ERDOĞAN’ıN OY TEHDIDI YASAL DÜZENLEME OLDU”  
 
 
 
 
MDTO’na ’Üniversiteye Katkı Ödülü’ verildi
   

 

Tarih : 10 Mayıs 2024 Cuma 12:22

Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO), Mersin Üniversitesi’ne katkılardan dolayı ‘Üniversiteye Katkı Ödülü'ne layık görüldü.

Mersin Üniversitesi'nin paydaşlarının, personelinin ve öğrencilerinin ulusal ve uluslararası bilim dünyasına katkılarını ödüllendirmek amacıyla düzenlediği '2023 Yılı Ödül ve Teşvik Töreni’nde, Mersin Deniz Ticaret Odası’nın kente ve denizcilik eğitimine katkıları da taçlandırıldı. MEÜ Akdeniz Kültür Merkezi'nde gerçekleşen törende, MDTO Yönetim Kuruluna, Mersin Üniversitesi bünyesinde inşa ettirdikleri Denizcilik Fakültesi nedeniyle 'Üniversiteye Katkı Ödülü' verildi. MDTO Yönetim Kurulu Üyeleri, ödülü MEÜ Rektörü Prof.Dr Erol Yaşar’dan aldı.

Törende konuşan MDTO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Lokmanoğlu, odanın Mersin’i özellikle denizcilik eğitiminde rekabetçi bir konuma taşıma vizyonuna dikkat çekti. Lokmanoğlu, Mersin’i denizcilik eğitiminde bir cazibe merkezi yapmayı hedeflediklerini ve bu doğrultuda Türkiye’nin en modern denizcilik fakültelerinden birini Mersin Üniversitesi’ne kazandırmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Fakülte, Mersin Üniversitesi Mersin Deniz Ticaret Odası Denizcilik Fakültesi adıyla hizmet verecek

Üniversite-STK iş birliğinin en iyi örneklerinden biri olan ve MDTO tarafından üniversite için yaptırılan denizcilik fakültesi projesi tamamlanma aşamasında. MDTO’nun eğitim yatırımlarının en büyüğü olan denizcilik fakültesi binası, Uluslararası Denizcilik Örgütü’nün denizcilik eğitiminde belirlediği standartlara göre inşa edildi. Yüksek teknoloji ile donatılan; laboratuvarlar, simülasyon merkezleri ve denizde canlı kalma eğitimlerinin verileceği dalga havuzu gibi eğitim alanları en modern ekipmanlarla desteklenen fakülte, 16 bin metrekare kapalı ve 8 bin metrekare açık alana sahip modern bir eğitim kompleksi olarak planlandı.

Çok kısa bir süre içinde Mersin Üniversitesi’ne devredilecek olan fakülte, 2024-2025 eğitim öğretim yılında Mersin Üniversitesi Mersin Deniz Ticaret Odası Denizcilik Fakültesi adıyla hizmet vermeye başlayacak. (iha)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA