16 Eylül 2025 Salı



18:34   TAKIP EDIP ÖLDÜRDÜ, ’PIŞMANıM’ DEYIP TAHLIYESINI ISTEDI   18:30   ESKI SEVGILISINI ÖLDÜRÜP INTIHAR ETTI   17:42   İNŞAATıN 10. KATıNDA HALAY!   17:29   BITKIN HALDE BULUNAN ŞAHIN KORUMA ALTıNA ALıNDı   17:08   MSK, AVRUPA’YA DAMGA VURMAYA HAZıR!   16:38   MERSIN’E, AVRUPA STANDARTLARıNDA ALTYAPı GELIYOR   16:05   AKDENIZ’DE KAÇAK SEVKIYAT ÇÖKTÜ!   16:01   BETON BLOK ARASıNDA SıKıŞAN YAVRU KEDI KURTARıLDı   12:22   ÇAKıR: “ZARAR GÖREN ÜRETICI NEFES ALACAK”   12:17   YABANCıLARıN GÖZÜ MERSIN’DE!    12:13   EVIN IÇINDEN KAMYON DOLUSU ÇÖP ÇıKTı   12:06   KUR FARKı KAYıPLARı IHRACATÇıYı ZORLUYOR   11:40   MERCEK, AŞÇıLıK HAYALI KURANLARA KAPı ARALıYOR   11:01   “HER ZAMAN, HER ŞARTTA MERSIN İDMANYURDU!”   10:49   VELI VE ÖĞRETMENLERE ÇAĞRı!   10:25   FIRARI HÜKÜMLÜ, TAVUK ÇIFTLIĞINDE SAKLANıRKEN YAKALANDı   10:07   MERSINLI BALıKÇıLAR ’VIRA BISMILLAH’ DEDI   10:01   CEMIL SUNGUR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   09:54   MERSIN’DE 73 YAŞıNDAKI ADAM INTIHAR ETTI   09:53   SILIFKE’DE MOTOKURYELERE TRAFIK EĞITIMI  
 
 
 
 
Tarsus Belediyesi’nden vergi ödemesi hatırlatması
   

 

Tarih : 9 Mayıs 2024 Perşembe 11:08

Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin birinci taksiti için ödeme süresi 31 Mayıs Cuma günü mesai bitimi sona eriyor. Tarsus Belediyesi tarafından, vergi mükelleflerinin ödemelerini 08.00-16.30 saatleri arasında Tarsus Belediyesi Gelirler Müdürlüğü veznelerinden, Nikah Salonu Veznesi, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü vezneleri, 100. Yıl Veznesi veya e-belediye, e- ödeme uygulamaları üzerinden kolaylıkla yapabileceği hatırlatıldı.

Tarsus Belediyesi Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 2024 yılı birinci taksit ödemelerinin 31 Mayıs Cuma günü sona ereceğini bildirdi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada;

Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin Mayıs Ayında birinci taksitinin ödenmesi gerektiğini bildirerek vergi borcu olan mükelleflerin 31 Mayıs Cuma günü mesai bitimine kadar emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergi taksitlerini, TC kimlik numarası veya belediye sicil numarası ile Tarsus Belediyesi Gelirler Müdürlüğü veznelerinden, Nikâh Salonu Vesnesi, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü vezneleri, 100. Yıl Veznesi, e-belediye ve e-ödeme uygulamaları üzerinden ödeyebilecekleri belirtildi.

 

VERGİ ÖDEME KOLAYLIĞI

TC kimlik numarası eklenerek ödeme yapabileceği gibi e-belediyecilik ve e-ödeme uygulaması kapsamında internet üzerinden de kredi kartı veya banka kartı ile vergilerini ödeyebilecekleri hatırlatıldı. Sunulan hizmetlerle vatandaşların zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde ödeme yapabileceği belirtilen açıklamada; mükelleflerin gecikme zammına maruz kalmamaları için belirtilen süre içinde vergilerini ödemeleri gerektiği belirtildi. Ödeme süresi içinde ödenmeyen vergiler için 6183 sayılı kanun gereğince gecikme zammı uygulanacak. (Haber Merkezi)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA