1 Kasım 2025 Cumartesi



11:07   BAŞKAN SEÇER: "ELEKTRIKLI OTOBÜSLER BIZIM VIZYONUMUZA UYGUN"   10:40   MERSIN’DE 5 BIN ÖĞRENCIYE ÜCRETSIZ KAYNAK KITAP DAĞıTıLDı   15:07   MERSIN’DE BAĞıMLıLıĞA KARŞı PEDALLAR GELECEK IÇIN DÖNECEK   14:25   MOTOSIKLETLE KAMYONET ÇARPıŞTı, KAZA ANı KAMERAYA YANSıDı   13:53   AKDENIZ BELEDIYE SPOR’DAN KAYSERI’DE ŞAMPIYONLUK GEÇIDI   13:49   TARSUS’TA CUMHURIYET COŞKUSU SEFO KONSERIYLE ZIRVEYE ULAŞTı   13:43   DESTE DESTE PARA ÇıKTı: LOCA BILETI SATARAK DOLANDıRıCıLıK YAPAN 16 ŞÜPHELI YAKALANDı   11:58   VALI TOROS: "MERSIN’DE 240 MILYAR TL’LIK YATıRıM DEVAM EDIYOR"   11:35   ANAMUR’DA MODERN ADLIYE SARAYı HIZMETE HAZıRLANıYOR   10:50   KENT ORKESTRASıNDAN CUMHURIYET COŞKUSU   10:40   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞÜPHELI TUTUKLANDı   10:08   MERSIN’DE ÜRETICIYE FIDE VE GÜNEŞ PANELI DESTEĞI   10:05   AKDENIZ BELEDIYESINDEN ’MEME KANSERI FARKıNDALıĞı’ IÇIN PEMBE KURDELE   09:50   TOROSLAR’DA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ   16:45   TARıM SEKTÖRÜNDE ENDIŞE OLUŞTURAN KARAR IPTAL EDILDI   16:41   BAŞKAN SEÇER: "İYI KI CUMHURIYET VAR"   16:36   GÖRME ENGELLILER DÜNYA HALTER ŞAMPIYONASı MERSIN’DE BAŞLADı   16:32   KAZADA KARAR ÇıKTı: KEMAN SANATÇıSı LAÇIN AKYOL’U ÖLDÜREN SÜRÜCÜYE 4,5 YıL HAPIS   16:29   MERSIN’DE KAZADA HAYATıNı KAYBEDEN 3 KIŞI TOPRAĞA VERILDI   16:26   YURT DıŞıNDAN GELEN MIDE KANSERI HASTASı MERSIN’DE SAĞLıĞıNA KAVUŞTU  
 
 
 
 
AKDENİZ BELEDİYESİ VATANDAŞA ÜCRETSİZ ‘PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK’ HİZMETİ VERİYOR
   

Mersin merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, alanında uzman kurum psikoloğu eşliğinde, ‘aile bütünlüğünün korunması ve sosyal yapının güçlendirilmesi için’ vatandaşlara ücretsiz psikoterapi ve aile danışmanlığı hizmeti sunuluyor.

 

Tarih : 16 Ocak 2021 Cumartesi 14:51

Mersin’in ilçelerinden Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kadın ve Aile Hizmetler Müdürlüğü tarafından alanında uzman kurum psikoloğu aracılığıyla vatandaşlara psikoterapi ve aile danışmanlığı hizmeti sunuluyor. Kadın, çocuk, ergen, yetişkin ve ailelere yönelik bireysel psikoterapi, grup çalışmaları, psiko-eğitim ve seminer hizmeti, uzmanlar tarafından vatandaşların tercihine göre yüz yüze ya da online terapi şeklinde verilebiliyor. Aynı zamanda bu kapsamda, çocuk ve ailelerine yönelik gelişimsel tarama, gelişimsel takip ve ebeveyn danışmanlığı da yapılıyor. 

“AKDENİZLİLER KENDİLERİNİ YALNIZ HİSSETMESİN”

Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Belediyemiz bünyesinde psikolojik danışmanlık hizmeti kapsamında 2019 Temmuz ayından bu yana 998 kişiye hizmet verildi. Bu kişilerden 550’si çocuk ve ergen, 448’i ise yetişkindir. Psikolojik danışmanlık hizmetleri kapsamında düzenlenen psiko-eğitim ve grup çalışması sayısı ise 68’dir. Çocuk ve ergenlere psikoterapi hizmeti, gelişimsel tarama ve danışmanlık gerçekleştirilirken, yetişkinlere de bireysel danışmanlık hizmeti sunduk. Birçoğumuz, hayatımızın zor dönemlerinde psikolojik desteğe ihtiyaç duyabiliriz. Akdenizliler kendilerini asla yalnız hissetmesin” şeklinde konuşarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirtti.

Akdeniz Belediyesince ücretsiz olarak sunulan psikoterapi ve aile danışmanlığı hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, 0552 7688888 ve 0324 3366583 numaralı telefonlardan başvuruda bulunabilecekler.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, akdeniz, mustafagültak, psikolojik, danışmanlık,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA