16 Haziran 2025 Pazartesi



01:33   MERSİN EKONOMİ ZİRVESİ İHALESİNDE “ADRESE TESLİM” İDDİASI   17:27   MSK’DA YENI HEDEF AVRUPA KUPASı!   17:26   MERSIN’DE BAYRAM SEFERBERLIĞI: HER ŞEY HAZıR!   17:23    ANAMUR’DA MEMURA TAM TAZMINAT DÖNEMI BAŞLADı   17:21   TEKSTIL SEKTÖRÜNDEKI KRIZ TBMM GÜNDEMINDE   17:19   BAŞKAN YıLDıZ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   17:17   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘KURBAN BAYRAMı’ MESAJı   17:15   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’TEN BAYRAM MESAJı   17:14   AKDENIZ’DE YERLI BUĞDAY HASADı BAŞLADı   17:12   MERSIN’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR, TATIL KEYFI BAŞLıYOR!   17:08   STRES YÖNETILEBILIR: UZMANDAN HAYAT DENGELEYEN TAVSIYELER   17:05   KURBAN KESIMI KESINLIKLE ÇOCUKLARA IZLETILMEMELI   16:43   BAYRAM SOFRALARıNDA KALP SAĞLıĞıNA DIKKAT   16:41   AÇıKTA SATıLAN YIYECEKLERE DIKKAT!   16:39   MERSIN’IN ENERJI ALTYAPıSı GÜÇLENIYOR   16:38   ZIRAI DONUN YARALARı KOLAY SARıLMAYACAK   16:23   MUT’TA MOTOSIKLET KAZASı: SÜRÜCÜ YARALı   16:22   KADıN KıLıĞıNA GIRIP CINAYET İŞLEDI: VURULMA ANı KAMERADA   16:20   MERSIN’DE DEHŞET ANLARı: ARAÇLARıNı İNSANLARıN ÜZERINE SÜRDÜLER   16:18   ACı HIKÂYE TEKRARLANDı: ANNE VE OĞLU EVDE YARALı BULUNDU  
 
 
 
 
“MERSİN’DE YAŞAYAN HER YURTTAŞIN BELEDİYE BAŞKANIYIM”
   

Mersin’de yaşayan her yurttaşın Belediye Başkanı olduğunu söyleyen Seçer, hiçbir zaman parti ayrımı yapmadığını ve yurttaşa “Hangi partiye oy veriyorsun?” diye sormadığını hatırlatarak, “Benim için önemli olan Mersin’de yaşıyor olması, burada benden hizmet bekliyor olmasıdır” dedi.

 

Tarih : 26 Şubat 2024 Pazartesi 11:12

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, bir narenciye paketleme tesisini ziyaret ederek tesis işçileri ve aileleriyle bir araya geldi, ardından da Tarsuslu yurttaşlarla buluştu.

Başkan Seçer’e ziyaretlerinde CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ve CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç eşlik etti.

 

“HEPİNİZ BU ÜLKENİN YURTTAŞLARISINIZ”

İşçiler tarafından coşkuyla karşılanan Seçer, çalışanlara “Kolay gelsin, emeklerinize sağlık” dileğinde bulundu.

Mersin’de yaşayan her yurttaşın Belediye Başkanı olduğunu söyleyen Seçer, hiçbir zaman parti ayrımı yapmadığını ve yurttaşa “Hangi partiye oy veriyorsun?” diye sormadığını hatırlatarak, “Benim için önemli olan Mersin’de yaşıyor olması, burada benden hizmet bekliyor olmasıdır. Şimdi size ‘Nerelisiniz?’ diye sorsam herkes farklı bir kökenden, Mersin'in farklı bölgelerinden olduğunu söyler. Biz Mersinliyiz, hepiniz bu ülkenin yurttaşlarısınız. Biz de yöneticiler olarak herkese eşit yurttaş muamelesi yapmak zorundayız” dedi.

“Her şey sizler için” diyen Seçer, “Buraya sadece Tarsus’tan değil, her bölgeden geliyorsunuz. Elinize, emeğinize sağlık” diye konuştu.

 

“BAŞKANINIZDAN VE HİZMETLERİNDEN MEMNUNSANIZ DESTEĞİNİ BEKLİYORUM”

5 yıllık hizmetlerinden memnun olanların desteğini istediklerine dikkat çeken Seçer, “Başkanlık seçiminde parti bir kenara bırakılır. Başkanızdan ve hizmetlerinden memnunsanız, başkanınızı seviyor, güveniyor, ‘Başkan ayrımcılık yapmıyor. Bizi kimliğimizden, bölgemizden, mahallemizden, mezhebimizden dolayı ayırmıyor, herkesi kucaklıyor’ diyorsanız; desteğinizi bekliyorum. Beni öyle görüyorsanız desteğinizi devam ettirin” ifadelerine yer verdi.

Ardından Tarsus’ta Yarenlik Alanı’nı ziyaret eden Başkan Seçer, burada Tarsus halkıyla bir araya geldi. Seçer’e destek gösteren Tarsuslu yurttaşlardan biri, “Çalışan insanın her zaman arkasındayız” derken bir esnaf da “Tarsus sizinle güzelleşti” diyerek hizmetlerden ötürü Seçer’e teşekkür etti.

Seçer de desteklerinden ötürü Tarsus halkına teşekkür ederek, hizmetlerin gelecek dönemde de hız kesmeden devam edeceğini söyledi. (Haber Merkezi)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA