17 Haziran 2024 Pazartesi



14:40   BAŞKAN SEÇER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   14:36   JANDARMA 185 YAŞıNDA   14:31   MEZITLI BELEDIYESI SU PARKı 2024 YAZ SEZONUNU AÇıYOR   11:49   “AKDENIZ’DE ASFALT SORUNU YAŞAYAN TEK MAHALLEMIZ KALMAYACAK”   11:48   TOROSLAR, KURBAN BAYRAMı’NA HAZıR   11:46   MERSIN’DE ÖĞRENCILER KARNE HEYECANı YAŞADı   11:38   ÇOCUK BEZI YÜKLÜ TıR DEVRILDI   10:42   BAŞKAN ÖZYIĞIT, FIKIR OTOBÜSÜ YARıŞMASı’NıN JÜRI ÜYELIĞINI YAPTı   10:41   YIYECEKLERIN BEYINDE OLUŞTURDUĞU TEPKIYI ARAŞTıRıYOR   10:39   ÇALıŞTAYDA, 5 YıLLıK STRATEJIK PLAN ÇALıŞMALARıNıN YOL HARITASı BELIRLENDI   10:37   EMEKLI EVI ÜYELERI ‘MERSIN’DE YAZ NAĞMELERI’ KONSERIYLE GÖNÜLLERI FETHETTI   10:35   BAŞKAN TUNCER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   10:34   İNTÖRN DOKTORU VURAN SANıĞıN YARGıLANMASıNA DEVAM EDILDI   10:33   KAZA ANı GÜVENLIK KAMERASıNA YANSıDı   10:15   MERSIN’DE ’BÜYÜK FILISTIN MITINGI’ DÜZENLENDI   10:13    “HABERDEN TASARRUF OLMAZ”   10:10   CIRCULAR’ıN 5.’SI TOPRAK TEMASıYLA SANATSEVERLER ILE BULUŞTU   10:08   MESKİ, MERSIN’DE ADıM ATıLMADıK MAHALLE BıRAKMıYOR   10:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ‘ÇOCUK ÇALıŞTAYı’Nı GERÇEKLEŞTIRDI   10:03   MUT’TA ORMANLıK ALANDA ÇıKAN YANGıN KONTROL ALTıNA ALıNDı  
 
 
 
 
İnce ve Bozdoğan’a yoğun ilgi
   

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın Tarsus’a kazandırdığı Halk Ekmek Fabrikası açılışı ve bir dizi programlar için Tarsus ziyareti gerçekleştiren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bölgede heyecan yarattı. Başkan Bozdoğan ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştiren İnce, Tarsus esnafı ile bir araya gelerek yoğun ilgiyle karşılandı, Haluk Bozdoğan’ın eserlerini anlattı.

 

Tarih : 8 Şubat 2024 Perşembe 10:58

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Tarsus’a gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile birlikte halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı. Esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Bozdoğan ve Başkan İnce Ulu Cami civarında halkla buluştu, Kubatpaşa Medresesi Tarsus Kültür Evi’ni ziyaret etti. Bir kahvehanede esnaflarla bir araya gelen İnce ve Bozdoğan, halkın sıcak karşılamasıyla karşılaştılar. Kahvehane ziyaretinde esnaflarla sohbet eden, okey oynayan, çay içen İnce ve Bozdoğan, vatandaşlarla samimi bir iletişim kurarak Tarsus'un nabzını tuttular. 

Ulu Cami civarında esnafları ziyaret eden İnce ve Bozdoğan, burada da tek tek selamlaşarak halkın sevgisini kazandılar. Ziyaret sırasında halkın dile getirdiği sorunları dinleyen ve çözüm önerileri sunan İnce ve Bozdoğan, bölgeye adeta umut oldular. (Haber Merkezi)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA