4 Mayıs 2024 Cumartesi



15:26   TOROSLAR’DA MAYıS AYı MECLIS TOPLANTıSı YAPıLDı   15:24   YAŞAR KEMAL PARKı YENILENIYOR   15:23   ARANAN ŞAHıS BU KEZ DOLAPTAN ÇıKTı   15:21   TARSUS’TA ZABıTA EKIPLERI HıZ KESMIYOR   15:19   VALI PEHLIVAN, ÇOCUKLARLA FUTBOL OYNADı   11:13   BAŞKAN SEÇER’IN SÖZÜNÜ VERDIĞI ‘LOJISTIK MERKEZI’NDE SONA GELINDI   11:11   ÜREME ÖNCESI CARETTALARıN YUVA YAPTıĞı SAHILI ÖĞRENCILER TEMIZLEDI   11:10   CHP’LI KıŞ, MERSIN MILLETVEKILLERINI GÖREVE ÇAĞıRDı   11:08   “BU ŞEHRI HAYAL EDILECEK BIR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞIZ”   11:06   BÜYÜKŞEHIR KURS MERKEZLERI’NDE EĞLENEREK ÖĞRENIYORLAR   11:04   MERSIN’DE SAHTE ILANLARLA DOLANDıRıCıLıK YAPAN 3 ŞÜPHELI YAKALANDı   10:58   MERSIN’DE POLIS MINIBÜSÜ KAZA YAPTı: 1 POLIS MEMURU YARALı   10:56   MERSIN’DE TERÖR OPERASYONU: 7 GÖZALTı   10:54   MERSIN’DE YıLDıRıM DÜŞEN MÜSTAKIL EVDE YANGıN ÇıKTı   10:48   ŞAMPIYON SPORCUDAN REKTÖR PROF. DR. ARıÖZ’E ZIYARET   17:57   “ÇUKUROVA HAVAALANı NE ZAMAN AÇıLACAK?”   11:55   “GELIN MERSIN TURIZMINI HEP BERABER AYAĞA KALDıRALıM”   11:54   “ENFLASYON MUHASEBESIYLE OLUŞACAK KARDAN VERGI ALıNMAMALıDıR”   11:53   BU MERKEZ TARSUSLULARA IYI GELECEK   11:51   BAŞKAN SEÇER, 1 MAYıS’TA IŞÇI VE EMEKÇILERLE YÜRÜDÜ  
 
 
 
 
KARADUVAR’DA KORONA VİRÜSLE MÜCADELE KAPSAMINDA BALIKÇI TEKNELERİ DEZENFEKTE EDİLDİ
   

Mersin merkez ilçe Akdeniz Belediyesi ekipleri, korona virüsle mücadele çalışmaları kapsamında Karaduvar Balıkçı Barınağındaki balıkçı teknelerini dezenfekte çalışması yaptı.

 

Tarih : 12 Ocak 2021 Salı 13:38

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, korona virüs salgını ile mücadeleye kesintisiz devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları, özellikle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu ortak kullanım alanlarında aralıksız sürüyor. Akdeniz Belediyesinin; korona virüs salgını ile mücadele amacıyla Park Bahçeler ile Çevre Koruma birimleri personelinden oluşan ve Kriz Masasına bağlı çalışan 100 kişilik mobil ekip; insan yoğunluğunun oluştuğu hastaneler, sağlık ocakları ve aile sağlığı merkezleri, eczaneler ile kamu kurumları ve iş merkezlerini ilaçlamaya devam ediyor. 

BALIKÇI TEKNELERİ VE LİMAN SAHASI İLAÇLANDI

Aralıksız çalışarak bugüne dek binlerce noktayı dezenfekte eden ekiplerin son durağı Karaduvar Balıkçı Barınağı oldu. Korona virüs salgını ile mücadele amacıyla kurulan mobil ekip, koruyucu kıyafetlerini giyerek; Karaduvar Balıkçı Barınağına demirleyen balıkçı gemilerini, tekneleri, balık ağlarını, kasaları, ayrıca liman sahasını dezenfekte ederek balıkçı barınağını sağlık ve hijyen açısından daha temiz ve güvenli bir hale getirdi. 

Akdeniz Belediyesinin, virüs gücünü yitirinceye ve tehdit ortadan kalkıncaya dek mücadeleye, merkez-kırsal ayırımı yapmadan tüm ilçe genelinde kesintisiz ve yoğun şekilde ilaçlama programına devam edeceği açıklandı.

                               

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, karaduvar, akdenizbelediyesi, dezenfekte, balıkçıtekneleri,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA