2 Ağustos 2025 Cumartesi



13:38   ADANA’DA EĞITIM UÇAĞı DÜŞTÜ: 2 YARALı   13:36   BıÇAKLADıĞı KADıNA ’AFFıNA SıĞıNıYORUM’ MESAJı ATTı   13:33   NEM BUNALTTı, YAYLACıLAR DEREDE SERINLEDI   13:30   ANAMUR’DAKI CINAYETE KARıŞAN 4’ÜNCÜ ŞÜPHELI DE TUTUKLANDı   13:29   BENZINLE ORMAN YAKAN ŞÜPHELILER TUTUKLANDı   13:27   DEAŞ’A FINANS SAĞLAYAN ŞÜPHELILERE OPERASYON: 2 GÖZALTı   15:23   MEÜ ÖĞRENCILERINDEN ‘YERLI ÇIP’ HAMLESI   15:15   MERSIN YEREL BASıNı ZORDA!   15:11   KAZA YERINDE YENIDEN KEŞIF KARARı!   15:07   BAKANLıK YETKILILERI AKKUYU NGS’YI GEZDI   14:54   MERSIN TURIZMINE KESINTISIZ VE GÜVENLI ULAŞıM!   14:35   EKMEN: “EYÜP CAN’ıN ÖLÜMÜNÜN TAKIPÇISIYIM”   14:25   BOZYAZı’DA KAÇAK SIGARA OPERASYONU   14:20   MERSIN’IN 5 ILÇESINDE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 8 GÖZALTı   14:18   TARSUS’TA KAZA YAPAN ELYAF YÜKLÜ TıR ALEV ALEV YANDı   14:13   BÜYÜKŞEHIR’DEN ENGELSIZ YAZ KURSU!   14:09   KADıNLARA GÜÇ KATAN PROJE!   14:07   ARAS KAYRETLI’DEN ÇEVRE IÇIN ILHAM VEREN ÇAĞRı!   13:59   KALP HASTALARıNA SıCAKLıK UYARıSı!   19:39   ARAS; “BU BIR SIYASI CINAYETE TEŞEBBÜS!”  
 
 
 
 
SİLİFKE’DE İHTİYAÇ SAHİBİ 60 ÖĞRENCİYE TABLET BİLGİSAYAR DAĞITILDI
   

Mersin’de Silifke Ticaret ve Sanayi Odası (SİTSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan eğitime destek kampanyası çerçevesinde uzaktan eğitime erişim zorluğu yaşayan ihtiyaç sahibi 60 öğrenciye tablet bilgisayar dağıttı.

 

Tarih : 12 Ocak 2021 Salı 09:58

Mersin’de kampanya kapsamında Silifke Ticaret ve Sanayi Odası’nca (SİTSO) temin edilen 60 adet klavyeli tablet bilgisayar, uzaktan eğitime erişim zorluğu yaşayan ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi'ye teslim edildi. 

Kaymakam Namık Kemal Nazlı, ”Yüz yüze eğitime ara verildiği dönemde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, öğrencilerimizi unutmadı. Bu süreçte tablet bilgisayarlara ekmek su gibi ihtiyaç var. Bu tabletleri bizlere teslim ettiler. Bizde bunları okullarımızda amacına uygun bir şekilde dağıtacağız. Bu çocuklar hepimizin çocukları, yarınlarımız. Onun için eğitime yapılan her türlü yatırım insana yapılmış yatırımdır” ifadelerini kullandı.

Tabletlerin tek başına yeterli olmadığını ifade eden Kaymakam Nazlı, “Hükümetimiz tarafından 95, Ticaret ve Sanayi Odasından 60 tablet bilgisayar, belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtılacak. Tabi ki tablet tek başına yeterli değil. Gerekli internet alt yapısı lazım. Bunu da çözüme kavuşturmak için Silifke Belediyesiz ile istişare içindeyiz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize hem tablet bilgisayar hem de  internet altyapısı sağlamak için uğraş veriyoruz” dedi.

Silifke TSO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kaynar ise hiçbir çocuğun eğitimden mahrum kalmasını istemediklerini belirterek, "Bu yüzden  eğitime desteği çok önemsiyoruz. Silifke Ticaret ve Sanayi Odası olarak, eğitime katkı sağlamaya gayret gösteriyoruz. Bu tabletlerimiz de ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırılacak ve onlar da eğitimlerini bizlerin bu katkılarıyla devam ettirmiş olacaklar” dedi. Çocukların daha donanımlı yetişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Kaynar, öğrencilere ve okullara imkanları doğrultusunda destek olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, eğitim, silifke, namıkkemalnazlı, nurettinkaynar,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA